Şimdi Ara

s4 sim kartı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
80.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonu dün aldım bugun öğle saatlerinde eski sim kartı kestirim kullanmaya başladıkdan 2 3 saat sonra " geçerli bi sim kart takılana kadar şebeke hizmeti olmucaktır" gibisinden bi uyarı aldım ve telefon sim kartı hiç bir şekilde gormuyor

    eski telime takdıgım zaman kart çalısıyor, şimdilik baska micro sim olmadıgından s4 ü deniyemiyorum sizce ne olabilir ?



  • bendeki sorunun aynısı şu forumdaki arkadaşlarda yaşamış, iki kişi çözümü sim kartları değiştirip gsm şirketenin update lemesiyle bulmus

    http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/276524-major-problem-sim-card-not-detected.html
  • bu video izleyince farkettim kart tam yerine oturmamıs ve oynarken asagaı kayıp temssızlık yapmıs click sesi gelene kadar oturtmak gerekiyomus kartını kestirerek kullanan arkadaşların bilgisi olsun benim gibi ladanmayın ve kendinzi saf hissetmeyin

    http://www.youtube.com/watch?v=7p4RsKApiQw
  • Bende şuan bu sorunu yaşıyorum. Umarım simle alakalı bir durumdur.
  • Kart tam olarak yerine oturmamış olabilir ve sağlıklı da çalışmıyor olabilir. En güzeli gidip micro sim kart almak.
  • Ben de S4 aldım ama sim okumuyor benım sim zaten yanlarından kırılıyodu kırdım ordan düzgünce ama okumuyor bunun sebebi ne olabilir ? lütfen yardım edin
  • kartları iphone ve androidlerin geneli için ayrı ayrı kesiyorlar ben aynı sorunu yaşamıştım xperia s de... bunu da göz önünde bulundur hocam yanlış kesilmiş olabilir.
  • Telefonum bugün 4 kez sim kart algilanmadi hatasi verdi. Ne yapacagim bilmiyorum durduk yere bi anda hata verdi.sim kartı telefoncuda kestirmistim 2.5 aydir da hiçbir sorun yoktu. Ne yapmalıyım ? Telefon yeniden baslayinca duzelmiyor sim karti cikarip takinca duzeliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim replika note 3 üm var ve gün içinde iki kez sim kart algılanmadı uyarısı verdi sim kartı çıkarıp takınca düzeliyor sorun ne
  • arkadaşlar arabistandan s4 i9505 telefon aldım almaz olsaydım. avea sim kartını taktım ilk başta okudu daha sonra okumamaya başladı sorun karttandır sanıp yeni 64 kb mikro sim kartı çıkarttırdım. onuda okudu fakat teli açıp kapayınca oda gitti. baktım olmayacak hattımı türkcele taşıdım 64 kb lık sim kartı verdiler taktım çalıştı ama aynı sorun ondada olmaya başladı fakat bu kez farklıydı telefonu acıp kapayınca sım kartını goruyor 2 saat sonra sım kartı takın hatası alıyorum. internetten araştırmalarım sonucunda 128 kb sim kartı almamı tavsiye ettiler gittim 19 tl verip 128 kb lık yedek sim kartı çıkarttırdım. onuda yalnızca 1 kez gördü sonra asla. şimdi 128 kb lık avea sim kartı aldım onda hiç problem yaşamadan kullanıyorum hatta başka 128 kb lık avea sim kartı taktım onda da problem yaşamadım. benim sorunum türkcele taşımış olduğum numarayı tekrar avea ya taşımam için 3 ay geçmesi gerekiyormuş rom yukledım root yaptım ne yaptıysam olmadı efs ye dokunmak ıstemıyorum cunku telefonum btk ya kayıtlı sım yuvası bozuk dedıler 45 tl verdım onuda değiştirdim ondan da değilmiş. şimdi ise avrupadan s4 ler için harici çift sim kart adaptörü siparişi verdim belki sorun çözülür diye ama onunda elime ulaşması için 1 ay geçmesi gerekiyormuş yardımlarınızı bekliyorum illaki bu sorunu çözen birileri olmuştur.
  • bende ayni sorunu yasiyorum gunlerdir root ediyorum 905 modeli bende surekli herseyi deniyorum. orjinal room yukluyorum sorun hala devam ediyor. kernel yukluyorum yine degisen birsey yok. ne olacak bilmiyorum. surekli arastiriyorum surekli. bir guncelleme yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun kaynağı %80 bataryadan kaynaklanıyor. her yolu herşeyi denedim olmadı. en son bower batarya kullanıyordum onu çıkarıp orjinal bataryaya döndüm. ve 2 gündür sorun yok.
    ayrıca batarya calibration yaptım.
    ve 2 gündür sürekli açık telefonum wifi bilerek açmıyorum. sürekli şebeke değiştirip test ediyorum. bir sorun yok. voltaj aksamasından dolayı orjinal olmayan bataryadan sim kartı koruma moduna geçiyor muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar ben de aynı dertten muzdarip im dün doğubanka götürdüm adam sim yuvasını tamamen söküp geri taktı başta çalıştı fakat bi kaç kere daha deneyeyim dedim nitekim 5. seferde sim kartı görmemeye başladı sonra adam benim sim yuvasının bozuk olmadığını düşündü neyse taktım sim i gördü fakat 1 gün dayanabildi uğraş uğraş yok okusa bile 3 5 saat sonra aynı problem sim kart okunamadı lütfen tekrar başlatın ne yaptıysam olmuyor 3 bataryam var Negatives in dediği gibi ilk bataryayı taktım yok olmuyor. yalnız şunu belirteyim bir avea hattım var kendi kestirdiğim ne zaman taksam hemen şifre giriniz diyor okuyor yani ama turkcelle geçtim 3lü sim verdiler bunda bana mısın demiyor yani bi ipucu bulan yardımcı olabilir mi
  • hocam ben suan 5.0.2 surumunu yukledim sim yuvasiyla alakasi yok hic yok.onu hic degistirmeyin. ya yazilimsal yada batarya sorunu bu. 3 gundur kullaniyorum hic sorun cikmadi. orjinal batarya takinca. dun mesela.boweri taktim 1 saat sonra ayni hatayi verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • negatives çok haklısın günlerdir hattımı görmüyordu ama bataryayı değiştirince hattımı gördü fakat batarya orjinal olmadığı için yine gitti bence voltaj la alakalı. benim kafamı kurcalayan avea 128 kb lık sim kartta neden hiç problem yaşamadımda türkcell de böyle bir problem yaşadım şimdi orjinal batarya siparişi vercem umarım sorun düzelir.
  • Arkadaslar lutfen yardimci olun parasiyla olsun yaptiracam ama telefoncular anlamiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunu tekrar aveaya gecerek cozdum avea 128 kb sim kartini calistiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Galaxy S4 telefonum benim kartımı görmüyor, başkasının kartını taktığımda görüyor. kartımı avea dan tekrar çıkarttım yine görmüyor. bazen başkasının kartından sonra kendi kartımı taktığımda bir süre görüyor ve yine gidiyor. 4-5 kişinin kartını taktım hepsini gördü ama benim kartı hala görmüyor. bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  • Kardeş annemin z3 ü şu geçirdi. Benim s4 ü kullanacaktı. Simkartını kopyalatıp Micro sim yaptı. Fakat benim telefonda çalışmadı. Sim kart 128 kb nasıl okutabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sim kart PIN ini iptal edin.
    Bende işe yaradı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.