Şimdi Ara

S3'ün 'Kasa Kalitesi' için ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zaman içerisinde S3'ü almak istiyorum . Ancak aklıma takılan tek nokta "Kasa Kalitesi".

Yani aldıktan bir sonra kolayca çizilip,deforme olmasını istemiyorum.

Şu anda Neo V kullanıyorum ve ön butonlarda deformasyon ve arka kapakta çeşitli çizikler oluştu.

Aynı durum S3 içinde var mı? Kullanmakta olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi?

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

Gönül rahatlıyla al kullan , düşürmediğin sürece veya cebinemetal ( bozuk para, anahtar vs.) tipi şeyler koymadığın sürece çizilmez..kolay kolay çizilen bir kasa değil bunu söyleyebilirim sana ..

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum memnunum hatta geçen hafta 1 metreden sert zemine düştü baktım hiçbirşey olmamış, şans yada değil bilmiyorum artık ama ben bu cihazla hemen hemen hiç bir sorun yaşamadım uzun süredir bir cihaz alıpta kısa sürede sıkılmadığım tek cihaz bu oldu, diğer görüşlere saygıyla birlikte...

s2 daha az çiziliyordu ancak s3 te gayet iyi.. ancak arka kapak deforme oluyor.. yeni arka kapağı 30 tl ye alabilirsiniz
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Dandik ve çöp diyenlerin birisinin imzası htc diğeri apple

s2 daha az çiziliyordu ancak s3 te gayet iyi.. ancak arka kapak deforme oluyor.. yeni arka kapağı 30 tl ye alabilirsiniz

Birininde niki çok acayipmiş insan kendine niye öyle bir nik seçerki anlamadım.
    kasa kalitesine gelince bu tip yüksek fyatlı cihazların kılıf ile kullanılmasından yanayım ne kadar korursanız koruyun düşeceği varsa düşer .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 8 Ekim 2012; 0:34:46 >

• quote:

FolloFush
    Yüzbaşı
    23 Eylül 2012; 21:29:51

S3-İPH 5 DÜŞME TESTİ KONUSU..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66167448

Ya S3'ün Kasası Sağlammış Gibi Gidip S3le Dayanıklılık Testi Yapmışlar One X'in Kasası Daha Sağlam One X'le Karşılaştırma Yapılmalıydı Bence

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Burn in Hell
    Yarbay
    Dün; 14:18:26

4S Mİ S3 Mü - komik
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66658934

4s tabiki <-----

adam bi konu açmış S3 hakkında soru soruyor , biriniz apple biriniz HTC , ne ayak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

kasa kalitesine gelince bu tip yüksek fyatlı cihazların kılıf ile kullanılmasından yanayım ne kadar korursanız koruyun düşeceği varsa düşer .

Bu aletler çok pahalı ancak çabuk kırılan şeyler olarak görmüyorum.. Şuan bir tek cam filmim var o da kılcal çizik çok oluyor ekranda diye.. Arka kapak artık kendinden geçti rengi attı bazı yerlerin.. Ancak kullanımda hiçbir sıkıntı yok. Arabadan inerken çebimden düşer asfaltta kayar,yatağa koyarım her gece intihar eder,ayağım takılır şarj kablosuna bungee jumping yapar,cebimden çıkarırken 3 salto atar ama hiçbirinde bir şey olmadı ki 3. telefonum bunları yaşayan..

Telefon dediğimiz şey cepten hemen çıkarılabilen kullanıma hazır elde rahat tutulabilen bir şey olmalı.. Bunların hepsini sağlayan bir kılıf ne yazık ki bulamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 8 Ekim 2012; 1:33:23 >
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB

• s3 için 2 kılıf kullanıyorum 1 samsung'un göndrdiği bedava kılıf , ki bir cok kişinin aksine çok kullanıslı alttan sıktıgın anda telefon üste cıkıyor gayet kullanıslı , 2silikon kılıf hem elden kaymama özelliği hem arka ve kenar hatların ( düşme sonrası en cok hasar alan ve canımızı sıkan kenar hatlar olur ) koruması gayet iyi ..basit ve kullanıslı bu 2 kılıfı tavsiye ederim ..

Orijinalden alıntı: FolloFush

Tam Bir Çöp

Sebebinide tazsaydın iyi olurdu. Bu arada htc one x fanboy olduğun belli. Eminimki hayatında hiç s3 bile kullanmamışsındır. Boş yorumlara gerek yok. Adam detaylı bilgi istemiş senden burda. Post kasacak başka yer bul kendine
  • Uygun bir kılıf ve ekran jelatini kullanıldığında çok abartılı olmayan düşmelerde dahi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tek endişem metal görünümlü çerçevenin zamanla soyulma ihtimali. O yönde şikayet var çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Bu aletler çok pahalı ancak çabuk kırılan şeyler olarak görmüyorum.. Şuan bir tek cam filmim var o da kılcal çizik çok oluyor ekranda diye.. Arka kapak artık kendinden geçti rengi attı bazı yerlerin.. Ancak kullanımda hiçbir sıkıntı yok. Arabadan inerken çebimden düşer asfaltta kayar,yatağa koyarım her gece intihar eder,ayağım takılır şarj kablosuna bungee jumping yapar,cebimden çıkarırken 3 salto atar ama hiçbirinde bir şey olmadı ki 3. telefonum bunları yaşayan..

Telefon dediğimiz şey cepten hemen çıkarılabilen kullanıma hazır elde rahat tutulabilen bir şey olmalı.. Bunların hepsini sağlayan bir kılıf ne yazık ki bulamadım..

İşte aradığınız koruyucu kılıf:

S3'ün 'Kasa Kalitesi' için ne düşünüyorsunuz? S3'ün 'Kasa Kalitesi' için ne düşünüyorsunuz? S3'ün 'Kasa Kalitesi' için ne düşünüyorsunuz?

Fazla kabalaştırmıyor, estetik tasarıma sahip, cepten çıkarır çıkarmaz kullanıma hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 8 Ekim 2012; 10:15:23 >

• ilginç yorumlar gördüm burada çok ilginç hemde adam düşürmezsen para koymazsan falan bişe olmaz çok iyi demiş ee abi iyi olması için düştüğünde para koyduğunda çizilmemesi lazım s3 de çatlama problemi var ayrıca telefon sağlam değil kasa kalitesi arıyorsan s2 daha iyi kesinlikle . ayrıca xperia s tasarım ( kişisel görüşüm) ve kalite (objektif olursak) olarak çok daha iyi bir cihazdır haa s3 ün içindeki donanım canavar ona sözüm yok ama kasa kalitesiyse sorunuz s3 sınıfında sonuncu bence

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

quote:

FolloFush
    Yüzbaşı
    23 Eylül 2012; 21:29:51

S3-İPH 5 DÜŞME TESTİ KONUSU..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66167448

Ya S3'ün Kasası Sağlammış Gibi Gidip S3le Dayanıklılık Testi Yapmışlar One X'in Kasası Daha Sağlam One X'le Karşılaştırma Yapılmalıydı Bence

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    quote:

Burn in Hell
    Yarbay
    Dün; 14:18:26

4S Mİ S3 Mü - komik
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66658934

4s tabiki <-----

adam bi konu açmış S3 hakkında soru soruyor , biriniz apple biriniz HTC , ne ayak ?

s3 un one x ve i5 ile dayaniklilik testleri mevcut. At gozlukle cevap vermeniz bilgi almak isteyen kisiyi yaniltir sadece.

• Silikon kılıf kullan, telefonu boş cebine koy bir şey olmuyor. Her telefon çiziliyor, çizilmeyen telefon yok. Bu kadar pahalı şeyleri biraz da korumasını bilmek lazım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.