Şimdi Ara

s3 sekme chrome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Beyler s3 kullanıyorum Ve bir sorum var

Chromedan internete giriyorum ve 2 3 sekme acinca bir sekmeye giriyorum 1 2 dk o sekmede durunca obur sekmeye geciyorum ama sayfa kendini yeniliyor oyle aciliyor

Yokmudur yenilenmeden acma durumu

Cunku ben o sayfayi aciyorum ama sekme gecisi yapınca o sekmeye geri donunce kendini yeniliyor

Yok mu bunun yolu

Yenilemesin istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 10 Kasım 2013; 0:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Beyler s3 kullanıyorum Ve bir sorum var

Chromedan internete giriyorum ve 2 3 sekme acinca bir sekmeye giriyorum 1 2 dk o sekmede durunca obur sekmeye geciyorum ama sayfa kendini yeniliyor oyle aciliyor

Cunku ben o sayfayi aciyorum ama sekme gecisi yapınca o sekmeye geri donunce kendini yeniliyor

Yok mu bunun yolu

Yenilemesin istiyorum

Google chorme fazla ram tukettiginden s3 te ram şişiyor doluyor bu nedenle acik olan uygulamalar en eskiden yeniye dogru kendini kapatir sekmelerde öyle sen sekmeden sekmeye geçince bir onceki sekme hafizada kalmiyor sen gecince mecburen yenilenmis oluyor yenilenmesini istemiyorsan acik olan diger tum uygulamaları kapatarak deneyebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Beyler s3 kullanıyorum Ve bir sorum var

Yok mu bunun yolu

Yenilemesin istiyorum

Google chorme fazla ram tukettiginden s3 te ram şişiyor doluyor bu nedenle acik olan uygulamalar en eskiden yeniye dogru kendini kapatir sekmelerde öyle sen sekmeden sekmeye geçince bir onceki sekme hafizada kalmiyor sen gecince mecburen yenilenmis oluyor yenilenmesini istemiyorsan acik olan diger tum uygulamaları kapatarak deneyebilirsin..

mesela açık olanlar derken ?

chromeye girmeden önce orta tuşa basıp da ram ayarına girip rami temizle yapsam yeterli olur mu

olmazsa ise nasıl yapıyım ? yenilenmesine sinir oluyorum

bide 2. bir sorum olucak...s3 ün normal tarayıcı ınternet explorer gıbı olan varya kendi tarayıcı sekme yeniliyormu acaba

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.