Şimdi Ara

S3 NEO OTG Desteği Kazandırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde rootlu s3 neo var şuanki android sürümü 5.1.1 bu telefona kernel atarak otg desteği kazandırma imkanım var mı veya bildiğiniz otg destekli bir kernel varsa link atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Magnitudo

Bu konuya çözüm bulabildiniz mi bana da lazım aynı şey ?

dostum kernelle değilde usb çoklayıcı + powerbank + 2 ucu erkek usb ile açabildim flashı öncelikle root olması lazım ve usb stick programını yüklemen lazım yükledikten sonra root izni isticek onu ver sonra 2 ucu erkek usbnin tek ucunu powerbanke tek ucunu usb çoklayıcıya takıcan sonra usb çoklayıcıya (usb girişli sarj varya bilgisayara dosya aktarmayada yarıyan tek ucu telefon için mikro usb tek ucu flash olan kablo bunu telefonla usb çoklayıcıya bağlayınca flashı usb çoklayıcıya takınca direk stickmount programı görüyor daha sonra dosya yöneticisine geliyor eğer gelmez ise otg disk explorer pro apk indir internetten her türlü açarsın kernel kurcalanmaya gelmiyomuş telefon 90 derecelere çıktı ve kullandıgım sarj aletini bozdu voltajı kurcaladıgım için en güvenlisi yukarda bahsettiğim olay istersen video çekip youtube ile gönderebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.