Bildirim
S3 Mor renk ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up up güncel -
Normalde moru sevmem ama S3 e yakışmış gerçekten. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
Normalde moru sevmem ama S3 e yakışmış gerçekten.
bence de yakışmış
başka bir telefona mor gitmezdi heralde -
Eee s3 e her şey yakışır şaka bi yana s3 kahverengi renk beni hayattan soğuttu acaba bu renk ülkemize gelir mi beyler ?? -
Sürekli güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gelir ülkemize neden gelmesin ? Bencede gerçekten çok yakışmış gerçekten başka telefona gitmez bu renk -
quote:
Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf
Bence gelir ülkemize neden gelmesin ? Bencede gerçekten çok yakışmış gerçekten başka telefona gitmez bu renk
arkasında sprint yazdığı için gelme ihtimali düşük olduğunu söyledi bir arkadaş sprint ney diye sordum amerikada bir operatörmüş eğer ülkemize gelirse çok sevinirim.
Peki bu renk ne zaman çıktı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf
Peki bu renk ne zaman çıktı ?
S4 tanıtılmadan 1-2 gün önce çıkmış hatta sitelerde samsung s3 le son kozlarını oynadı yazıyordu ve s3 morardı yazıyordu :D
Hocam biraz olmuş üzerinden o yüzden gelme ihtimali biraz düşük -
Ben umudumu kaybetmiyeceğim hocam yine de belli mi olur yarın bir gün çıkar sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X