Şimdi Ara

S3 Mini Temiz-Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3 Mini
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    S3 Mini Temiz kullanılmıştır.Ekranında çizik yoktur. Resimlerinden göreceğiniz gibi gayet iyi durumdadır.
    Nisan 2015 e kadar Telpa garantilidir.Faturası mevcut.Bataryası şiştiği için farklı marka batarya ile kullanıldı.
    2 Adet bataryası mevcut.
    Fiyat :325 TL

S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
     S3 Mini Temiz-Garantili
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 11 Ocak 2015; 10:46:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel telefon iyi fiyat
    ancak batarya orjinal değilse 1 gün çıkarıyor orjinal dıfır batarya 2 gün çıkarıyor.

orjinal batarya 60 tl.

ben de s3 mini aldım bataryası orjinal 2 yıllıktı 1 günü anca çıkarıyordu. 60 tlye sıfır orjinal batarya aldım.

satana alana bilgi olsun diye yazıyorum.

temple run oyununu hafif kasma yaparak oynatabiliyor.

kamera, internet, görüntülü arama şebekeden, whatsup, küçük olması özellikleri bayanlar için özellikle ideal. uygun fiyata oyun program delisi olmayan erkeklerde kullanabilir dokunmatiğe giriş için en ekonomik en ideal telefon diyebilirim.

garantisi olması da ayrı bir artı.

iyi alış verişler dilerim.
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

güzel telefon iyi fiyat
    ancak batarya orjinal değilse 1 gün çıkarıyor orjinal dıfır batarya 2 gün çıkarıyor.

orjinal batarya 60 tl.

ben de s3 mini aldım bataryası orjinal 2 yıllıktı 1 günü anca çıkarıyordu. 60 tlye sıfır orjinal batarya aldım.

satana alana bilgi olsun diye yazıyorum.

temple run oyununu hafif kasma yaparak oynatabiliyor.

kamera, internet, görüntülü arama şebekeden, whatsup, küçük olması özellikleri bayanlar için özellikle ideal. uygun fiyata oyun program delisi olmayan erkeklerde kullanabilir dokunmatiğe giriş için en ekonomik en ideal telefon diyebilirim.

garantisi olması da ayrı bir artı.

iyi alış verişler dilerim.

Orjınal samsung bataryayı salla. DEJİ marka samsung s3 mını bataryasını şiddetle önerıyorum. normal kullanımda 3 gun rahat gıdıyor. araştırırsan göreceksın kalıtesını.

• db_61 arkadaşa satıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.