Şimdi Ara

S3 İmei Kayıt Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ay Almanyadan S3 getirtmeyi planlıyorum.

Alman vatandaşı olan biri getirecek . kayıdı kendi pasaportuyla yaptırırsam ülkeden çıktıgında kayıt geçersiz olur ve telefon belli süre sonra kapanır.

Kayıt işlemini nasıl yaptırabilirim. eski bir telefonumun imeini atmak bir çözüm olurmu,

bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    teşekkürler

• up
  • down
  • Pasaportuna kayıt yapılacak kişi yabancı uyrukluysa Türkiye'de ikamet ettiğine dair belge gerekir, aksi halde zaten pasaporta kaydettiremezsiniz.

Türkiye'ye gelen yabancı uyruklu kişilerin (diplomat, askeri personel, öğrenci ve Türkiye'de ikamet edenler hariç) getirdikleri telefonlar kayıt altına alınmıyor.

Samsung Galaxy S3 için imei klonlamanın nasıl yapıldığını bilmiyorum, bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Haziran 2012; 19:15:34 >
  • 100 tl vergide geldi . artık iyice avantajını yitirdi yurtdışı telefon
  • Arkadasim pasaport falan kayit ettirmenize gerek yok varsa eski bir samsung telefonun git imei yazan bir tamirciye yazdir imei basit bir islem.
  • eski nokia e71 im var. yada nokia 7610 um var. fakat güncelleme sırasında problem çıkıyormuş sanırım. birde s3 e atılabiliyormu acaba imei.
  • yada eski bir samsung imei si atılırmı. bunu yapan varmı
  • kimse yapmadımı
  • up
  • g 3 için yazılım yayınlamış ,artık telefoncular yaparlar merak etme ama yazılımın son versiyon olduğundan emin ol.
  • ben dün 1 telefoncuya sordugumda yayınlanmamış dedi ama belki yenidir. yayınlanmışsa sanırıme ski bir telefonun imeini atabiliriz
  • 2 cihaz için yayınlandı belki onun cihaz farklıdır
  • Bende 2 gün önce aldım cihaz şuan kayıtsız kullanıyorum ne zaman kapanır bilinmez ama elbet kapanıcak kapandığı zaman pasaport kayıtı mı yaptırsam ımeıl mi attırsam ımeıl attırmanın cihaza bir etkisi var mı güncellerken vs işlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandkl

Bende 2 gün önce aldım cihaz şuan kayıtsız kullanıyorum ne zaman kapanır bilinmez ama elbet kapanıcak kapandığı zaman pasaport kayıtı mı yaptırsam ımeıl mi attırsam ımeıl attırmanın cihaza bir etkisi var mı güncellerken vs işlerde

odin programı ile bilgisayar üzerinden güncelleyebilirsiniz.
  • imei atılınca garantinin bir esprisi kalmıyo git en ucuz hangi ülkedeyse al dubaide en ucuz sanırım imei attır kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti icin ayni imei yi tekrar yuklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman s3 alınabilir ve imei atılabilir. acaba imei atarken eski bir samsung 'un imeinimi atalım. yada ileri özellikli eski bir telefonunmu atalım. bu tip şeylerin daha sonradan tespit edilmedeki etkisi varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

ozaman s3 alınabilir ve imei atılabilir. acaba imei atarken eski bir samsung 'un imeinimi atalım. yada ileri özellikli eski bir telefonunmu atalım. bu tip şeylerin daha sonradan tespit edilmedeki etkisi varmıdır

ileri özellikli samsung olursa iyi olur 3 g sorunları oluyor diyorlar eski telllerin imeisini atınca.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.