Bildirim
s3 hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 seneye yakın S3 kullanıyorum, yavaşladığı falan yok cihazın, ilk aldığım gün gibi, ne daha yavaş, ne daha hızlı.
arka planda çalışan çok fazla uygulama olabilir. Kurduğunuz uygulamaları kontrol edin. -
virüs -
hafıza kartı...
çıkarıp dene bi mesela. -
quote:
Orijinalden alıntı: fyigitt7
virüs
Android cihazlara daha virüs çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalboran
2 seneye yakın S3 kullanıyorum, yavaşladığı falan yok cihazın, ilk aldığım gün gibi, ne daha yavaş, ne daha hızlı.
arka planda çalışan çok fazla uygulama olabilir. Kurduğunuz uygulamaları kontrol edin.
Valla benim ki ilk aldığıma göre daha hızlandı -
Güncellemeleri kastediyorsanız biraz hızlanmış olabilir. Ancak öyle vayy be denilecek şekilde bir hızlanma farkedemedim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 6 Ekim 2013; 0:00:05 > -
quote:
Güncellemeleri kastediyorsanız biraz hızlanmış olabilir. Ancak öyle vayy be denilecek şekilde bir hızlanma farkedemedim ben.
Yok hocam arayüz çok kasıyordu eskiden ya şuan çok fark var tabi birazda custom romlarla ilgili olabilir stabillik -
Yüklediğin uygulamalara göz gezdir biraz sıkıntılı olanları olabilir, mobile care. clean master gibi uygulamalarlada gereksizleri silebilirsin faydası olabilir. -
quote:
arka planda çalışan çok fazla uygulama olabilir. Kurduğunuz uygulamaları kontrol edin.
arka plan olan uygulamaları da kapatıyorum hâlâ çok yavaş. Rehberi açtığımda 3 saniye sonra geliyor. Bir de şöyle bir olay oldu whatsapp yüklemiştim başkasının numarası gözüktü. Telefon numarasıyla kullanılan başka uygulamalar yüklediğimde de aynı numara çıkmıştı. Telefon önceden kullanılmış olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: jnr35
quote:
arka plan olan uygulamaları da kapatıyorum hâlâ çok yavaş. Rehberi açtığımda 3 saniye sonra geliyor. Bir de şöyle bir olay oldu whatsapp yüklemiştim başkasının numarası gözüktü. Telefon numarasıyla kullanılan başka uygulamalar yüklediğimde de aynı numara çıkmıştı. Telefon önceden kullanılmış olabilir mi?
Olabilir. Wipe data yapıp odin den eb son türkiye ROM unu yukleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
quote:
Orijinalden alıntı: jnr35
quote:
arka plan olan uygulamaları da kapatıyorum hâlâ çok yavaş. Rehberi açtığımda 3 saniye sonra geliyor. Bir de şöyle bir olay oldu whatsapp yüklemiştim başkasının numarası gözüktü. Telefon numarasıyla kullanılan başka uygulamalar yüklediğimde de aynı numara çıkmıştı. Telefon önceden kullanılmış olabilir mi?
Olabilir. Wipe data yapıp odin den eb son türkiye ROM unu yukleyin.
Biraz daha açık anlatır mısın bu konulardan uzağım da
-
quote:
quote:
virüs
ondanmı 50 tane antivirüs var -
quote:
quote:
quote:
virüs
ondanmı 50 tane antivirüs var
Hangi virüsler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
virüs
ondanmı 50 tane antivirüs var
Hangi virüsler?
Sonuçta androidler için virüs baya var özellikle apk indiriyozya market disindan onlarda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fm 24 touch android çıkacak mı
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- whatsapp başlatılıyor lütfen biraz bekleyin
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- poco f6 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- ithalatçı garantili ne demek
- snapdragon 695
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X