Şimdi Ara

s3 dokunmatik çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar geçenlerde s3 telefonumu dusurdum ve ekran hiç bir kırılma olmadı 20 cm gibi bir yükseklikten düştü dış camında kırılma çatlama vs birşey yok ama ekrana görüntü gelmiyor ve dokunmatik çalışmıyor garanti ise kayıp kaç tl yaparlar bunu

• Hocam zaten garanti kagidin olsada ilgilenmezler. Sen samsung yetkili servjse gonder onlardan haber bekle. Bizim s3 suya düştü komple yaptirdik 700 civari tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

iyi aksamlar arkadaslar geçenlerde s3 telefonumu dusurdum ve ekran hiç bir kırılma olmadı 20 cm gibi bir yükseklikten düştü dış camında kırılma çatlama vs birşey yok ama ekrana görüntü gelmiyor ve dokunmatik çalışmıyor garanti ise kayıp kaç tl yaparlar bunu

GARANTİ KAĞIDINA BAKMIYORLAR Kİ GARANTİYE YOLLAYIN TELEFONU

• Hocam garantiye yollasalar bile dusmeden kaynaklandigi icin kullanici hatasi diyecekler. Bu garantilerden nefret ediyorum her zaman tüketici hatası

• Düşmelere karşı sigorta var mı?
    Yani servis parasını karşılayacak..

• merhabalar
    öncelikle geçmiş olsun.
    ekranınız komple degişmesi gerekmektedir
    ücreti 250 liradır.

www.kırıkekran.com ulaşabilirsiniz.

0555 589 4449 numaramız çagrı atmanız yeterlidir.

referanslarımıza bakabilirsiniz.
  • malesef yok sigorta cebimden yaptırıcam garanti kullancı hatası der bosuna onunla ilgilenmek istemiyorm fiyat olarak kaç paraya yaparlar ?
  • quote:

malesef yok sigorta cebimden yaptırıcam garanti kullancı hatası der bosuna onunla ilgilenmek istemiyorm fiyat olarak kaç paraya yaparlar ?

merhabalar öncelikle geçmiş olsun. ekranınız komple degişmesi gerekmektedir ücreti 250 liradır. www.kırıkekran.com ulaşabilirsiniz. 0555 589 4449 numaramız çagrı atmanız yeterlidir. referanslarımıza bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: spotgsm

quote:

malesef yok sigorta cebimden yaptırıcam garanti kullancı hatası der bosuna onunla ilgilenmek istemiyorm fiyat olarak kaç paraya yaparlar ?

merhabalar öncelikle geçmiş olsun. ekranınız komple degişmesi gerekmektedir ücreti 250 liradır. www.kırıkekran.com ulaşabilirsiniz. 0555 589 4449 numaramız çagrı atmanız yeterlidir. referanslarımıza bakabilirsiniz.

orjinal midir ekran yoksa yan üretim midir orjinal se orjinal oldugunu nasıl kanıtlayabilirsiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

orjinal midir ekran yoksa yan üretim midir orjinal se orjinal oldugunu nasıl kanıtlayabilirsiniz ?

merhaba bunu kanıtlamak için sizin bu işten anlamanız gerekmektedir.

veya degiştirdikten sonra yetkili servise götürüp sormanız gerekmektedir.

veya

referanslarıma sormanız gerekmektedir.

iyi günler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba bunu kanıtlamak için sizin bu işten anlamanız gerekmektedir.

veya degiştirdikten sonra yetkili servise götürüp sormanız gerekmektedir.

veya

referanslarıma sormanız gerekmektedir.

iyi günler...

teşekkürler yakın zamanda iletişime geçebilirim sizinle

• Orjinal Sıfır Ve Çıkma LCD Ekranlarımız Mevcuttur yardımcı olabiliriz

www.dokunmatikekrancamdegisimi.com
  • ya öyle 250 ye aldanma git servisine yaptır sonra 1 hafta sonra tekrar yaptırmak zorunda kalırsın
  • En az 500TL
  • haklısınız da servise götürücem kaç para isterler onu merak etmiştim 500 çok fazla ya birde en az diyorsunuz
  • 700 lira servis ücreti vereceğine o telefonu 2. El bölümünde sat en azından imei si ekranı vs para eder ikisini birleştirip sıfır s4 mini bile alabilirsin ya da başka Modeller. Forumda çok var s3 kasasına vs ihtiyacı olan

• 700 lira mı oha yok artık arkadaşlar servis parası 400 den aşşa ise verebilirim lütfen bu konuda beni bilgilendirir misin servis ücreti kaç para
  • Dokunmatiğini Bozmuşsun Yapacak Birşey Yok.
  • arkadaşlar gidip konuşamadım çok yoğunum şu aralar gerçekten fiyatını bilen yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.