Şimdi Ara

S23 bekleyenlere müjde verildi, o işlemci kullanılmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un bir sonraki nesil amiral gemisi Galaxy S23 serisi için Exynos yongalarını düşürdüğüne dair söylentiler olsa da Qualcomm bu haberi yakın tarihli bir konferansta doğruladı.


    Samsung Galaxy S23, Exynos çiplerine sahip olmayacak


    Yonga üreticisi devi , üç aylık mali raporunu parçaladıktan sonra analistlerle soru-cevap oturumu sırasında söylentileri temel olarak doğruladı . Samsung ile çip tedarik anlaşmasının yenilenmesi sorulduğunda, Qualcomm CEO’su çiplerin zaten Güney Koreli teknoloji devine tedarik edildiğini belirtti. CEO Cristiano Amon, “Bu noktada söyleyebileceğim şey, anlaşmadan önce Galaxy S22’nin %75’i üzerindeydik. Galaxy S23 ve ötesinde bundan çok daha iyi olacağımızı düşünüyor olmalısınız.”


    Özellikle, bu çip anlaşması 7 yıllık bir uzatmadır ve “Galaxy kitaplar, Windows PC’ler, Galaxy tabletler, gelecekteki genişletilmiş gerçeklik cihazları ve diğer cihazlar” gibi Galaxy akıllı telefonların dışındaki işlemcileri de içerecektir. Amon, bunun “çok önemli bir anlaşma, çok heyecanlı ve gerçekten şirketler birbirine çok daha yakın” olduğunu söyledi. Başka bir deyişle, her iki tarafça imzalanan çok yıllı bir anlaşma ve gelecekte 6G bileşenlerini de içermesini bekleyebiliriz.


    SAMSUNG


    Bunun dışında, Exynos 2230 5G modemin Snapdragon X70 modeme kıyasla daha düşük performans gösterdiğine dair önceki söylentiler, Samsung’un Qualcomm ile münhasırlık anlaşması imzalamayı seçmesinin nedenlerinden biri. İkincisinin amiral gemisi yonga setleri aynı zamanda TSMC’nin gelişmiş 4nm sürecine dayanacak ve bu da şu anda piyasada bulunan diğer tüm yongalardan daha iyi enerji tüketimi ve daha iyi performans sunmalıdır.


    https://www.kamuhaber365.com/teknoloji/s23-bekleyenlere-mujde-verildi-o-islemci-kullanilmayacak/7372/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter13 -- 28 Temmuz 2022; 18:31:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.