Şimdi Ara

s2000 yakıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ettiğim bir konu var s2000 sahipleri ayda kaç liralık benzin alıyorlar 500 1000 lira arası alıyorlar galiba. Ben jetta 1.4 tsi kullanıyorum en az 200 en çok 500 alıyorum 100 liraya çok sakin kullanımda ortalama 350 km yapıyorum. Artık babamın arabasını rahat bırakıp biriktirdiğim parayla s2000 alıcamca bu yakıt işini merak ettim. Şuan babamın arabasıyla ayda az çok 1000km yapıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Kullanıma baglı tabiki ama 500 yakar kanımca
  • lira yerine litre hesabı yapmak daha sağlıklı sonuç verir

s2k kullanan arkadaşlardan bildiğim kadarıyla sakin kullanımda full depo ile 450 km menzil gideri var
  • ne gerek var yaa :D 1.4 97 modeli tipom var 65 tl lik gaz ile 300 km yol yaptım :D...çok yakıyor dostum s2000 tavsiye etmem yani arkadaşlardan biliyorum.
  • Hemde deli gibi yakar
  • Efendi gibi kullanırsan az yakar.
    Ama efendi gibi kullanacak adamın S2K ile işi ne?
    O yüzden sen çok basarsın o da çok yakar, ne kadar ekmek o kadar köfte yani...
  • ÜÜüüüüfff çılgın gibi yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    E46 320d mazot pompası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O arabayı sakin kullanmak imkansız olduğu için mecbur çok yakacak
  • 2 senedir s2000 kullaniyorum ve gayet sakin kullaniyorum tabiki hizin da bir yeri zamani var. Suan izmirdeyim buraya 1.5 depo benzin yaktim hala o depoyu kullaniyorum doldurmadim daha yani soylenildigi kadar fazla yakmiyor araba. Surus konusuna gelirsek yine karismak gibi olmasin ama sag sola savurup gazliyacaksan arabayi alma birde bu turde ilk aracinsa cunku arabanin sag solu belli olmuyor nerede ne tepkiler verecegi de. Ama ben cok iyi soforum herseyiyle basa cikarim diyorsan hayirli olsun benim ilk aracim dolu bir s2000 di cok farkli bir adrenalin yasatiyor insana baska araba kullanmak istemiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düp daktır Düp
  • Madem konu hortlamış kardeş sen o arabayı alacaksan az yakmayı düşünme çünkü o araç seni gazlamaya teşvik eder önceden böyle güçlü bir araç kullanmadıysan ve sürekli trafik ışıklarında yanına gelen gaz veren seni tahrik eden aracın eline verme gibi bi düşüncen olursa dediğim gibi az yakmayı unut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuttAtes -- 5 Ağustos 2015; 23:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorsihirbaz D kullanıcısına yanıt
    aldın mı arabayı naptın
  • Az yakmasını bekleme sakın
  • fakir ferrarisidir veya lamborghini'dir nitekim bunlara parası yetmeyenler s2000 sevdasına tutulur çok yakar çok kaçar ama ışıkta bir nis. GT-R'a denk gelirseniz kapışmaya çalışıp boşa benzin israfı yapmamanız önemle duyrulur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.