Şimdi Ara

S20 mi Iphone 11 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoyrazSzn

    Merhaba. Elimde samsung s8 var yaklaşık bir aydır (malum kur nedeniyle) telefonumu değiştirmek istiyorum ve kapsamlı bir araştırma yaptım. Kamera ve batarya benim için önemli. Ayrıca 8 yıldır android kullanan biri olarak bir değişiklik yapmak istiyorum. Acaba iphone 11 mi yoksa samsung s20 mi daha iyi bir tercih olur.

    bkz:Iphone ekran çözünürlügü beni korkutuyor onun dışında apple ye daha yakınım.
    Ben de 3 senedir S8 kullanıcısıydım ve düşündüğüm cihazlardan ikisi S20 ve iPhone 11 idi. iPhone'u ekran tipi, çözünürlük ve çentik tasarımı ve IOS'a alışamam diye eleyip S20 Plus aldım.

    Exynos 990'ın Snapdragon 865 ile arasındaki performans farkı düşündürücü olsa da iPhone'u yukarıdaki sebeplerle, Huawei P40'ı Google sorunuyla, OnePlus 8'i kafa karıştıran garantisi ve yüksek fiyatıyla, Xiaomi Mi 10'u pro modele göre fazla kırpılmış kamerası ve fiyat seviyesine göre olmaması biraz saçma olan özellikleriyle, Poco F2 Pro'yu işlemci ve tam ekran deneyimi dışında orta seviye modellerden ayrışamamasıyla eleyince Samsung tek seçenek kaldı

    Beklentileri ve günlük ihtiyaçlarımı karşılıyor. İnsanoğlu her zaman daha iyisini ister ama S8'den geçtiğim için pişman olduğum bir özellik yok.

    Ama S8'deki gibi kullanırken elinize tatlı bir sıcaklık geliyor. Yanmıyor belki ama klasik Exynos işte... Oyun oynayan biriyseniz üzebilir. Standart S20'nin bataryası 500 mah daha az kapasiteli olduğu için benim deneyimlediğim pil performansının muhtemelen altında kalacaktır. S8'de güç tasarrufunda zar zor 5 - 5.5 saat tamamladığım için 120 Hz'deki 7 saatlik süre bana yeterli geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 31 Temmuz 2020; 4:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşkkür ederim cevap için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneplus alin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül 2019'da çıkmış olan İphone 11 için 13 Mart 2020 tarihinde 1 sene önce çıkmış telefon demek çok güzel bir kafa. Aynı kafadan bende istiyorum.

    Bu arada 20 gün önce dolar daha fazla artmadan İphone 11 128gb aldım. Bu telefonu 4 sene çok rahat yavaşlamadan ve bütün İOS yükseltmelerini alarak kullanacağım için mutluyum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya ve ekran kalitesi Samsung önde. Kamerada kapışsalar da apple çoğu noktada bi tık önde. Uzun süreli kullanılamaz dense de s4 hala kullanılabiliyor nasıl iPhone 5 kullanılıyorsa. Uzun kısa süre diye düşünme. Daha uzun süre güncelleme alırsın Apple için sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.