Şimdi Ara

S20 mi Iphone 11 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
14.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sınava hazırlandığım için 4 yıllık emektar İphone 6S telefonumu valideye verdim. Sınava girdikten sonra yeni bir telefon alacağım İphone 11 düşünüyordum fakat kafamı karıştıran şeyler var. Özellikle S20. Öncelikle cevap verirken bugüne kadar IOS kullanıcı olduğumu, yüksek ihtimalle (umarım) tıp okuyup İpad ve Apple Pencil kullanacağımı göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Kafamı karıştıran şeyler şunlar:

    1- Bir sene önce çıkmış bir telefon alınır mı?

    2- Ekran Çözünürlüğü düşük bu çok etkiler mi?

    3- S20'nin ekran gövde oranı, iphone 11'deki çentik. Ve iphone 11 in kutusundan hızlı şarj çıkmaması.

    4- Bu bütçede daha iyi bir Android telefon alabilir miyim?

    Android telefonların IOS telefonlara göre çok daha hızlı eskidiğini gördüm hep bugüne kadar. Ben İphone 6S aldığımda benimle aynı zamanda o zaman Samsung'un amiral gemisi olan S7 Edge'i alan çoğu arkadaşım kasma ve yıpranmadan dolayı 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldılar telefonlarını. Benim beni 4-5 sene götürecek bir telefona ihtiyacım var. Siz ne dersiniz?







  • Gençler selam. bu iphone mi bilmem ne mi kıyaslamaları yıllardır var. ben size fikrimi söyleyeyim.
    Öncelikle telefonu ne amaçla aldığınız önemli.
    iphone'da çentik sizi rahatsız edebilir. Beni de ediyor açıkçası. Bende şu an Samsung s7 var. bazı yerlerde 2 yıl güncelleme alıyor demişler vs. Şöyle açıklayayım. Sistem güncellemeleri 2 yıl gibi bir süre alabiliyor. Telefonun özellikleri belli. Güncellemelerde zaten 2 sene içinde gerekli iyileştirmeler zaten yapılabilir. Bunun dışında neyi ne kadar düzeltebilir ki? Zaten donanım belli.
    Benim s7 çıktığından beri en son 3 ay önce güvenlik güncellemesi aldı. Yani güvenlik güncellemesi yaklaşık 4.5 sene kadar sürdü. Zaten en önemlisi budur.
    Telefonunuzun güvenlik güncellemesi.
    Bir de küçük detay ve öneri vereyim. Biliyorsunuz şarj ucu takıp çıkarmak bir süre sonra telefon giriş kısmını bozabiliyor. Bu yüzden kablosuz şarj da kullanıyorum zaman zaman. Bu da micro usb girişimin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. uygun fiyatlı bulursanız bunu da tavsiye edebilirim. Bu sayede sürekli sürekli şarj kablosu adaptörünüzü bir yerden çıkartmanıza da gerek kalmaz. Stand üzerine koyarsınız kendi kendine şarjı dolar :)

    Bunun dışında diyebileceğim, iphone'larda kameralarda samsunglardan daha gerçekçi bir renk ve ışık kalitesi var.
    Ben bir televizyoncuyum ve bu işlerden biraz anlarım zaten. Örneğin Video gerçekçiliği açısından iphone daha iyi. Samsunglarda ışıklarda patlama oluyor. Renkler de daha kırmızı ve doğru değil.
    Tabii iki telefonla da video çekersiniz ayrı. Bu yazdıklarımı düşünün ona göre siz kararınızı verin :)
    Yoksa Samsung da kötü değil elbette. Ben iphone'u gerçekçilik açısından daha doğru buluyorum sadece.

    Bunun dışında günlük ne yapacaksınız. A71 de 3.300 civarı. o da işinizi görür. paranız var da 6 bin verip s20 mi almak istiyorsunuz? varsa alın. içindeki tüm özellikler sizin için önemliyse alın yani. Parası olan herkes daha iyisi, daha da iyisini alabilir. Kimse de o para buna verilir mi diyemez. Çünkü bunu diyen o kişinin onu alacak parası yoktur. Parası olan herkes istediği telefonu audiyi, mercedesi, beats kulaklığı alabilir. Kimseyi yargılamayın bu konularda gençler.
    Bazı sitelerde görüyorum yorumlar yapılmış.
    Böbreğimi sattım aldım, arabamı takas ettim anca aldım.
    Herşeyin en iyisini kimse almak z orunda değil. Alacaklar için de
    bu hem kaliteli hem de pahalı olur.
    Pahalı birşeyi de pahalı olduğu için eleştirmenin hiçbir anlamı yoktur. Pahalı ama kalitesiz ise
    eleştirilebilir. Şimdi bir bmw yi, ya da audiyi, mercedesi, volvoyu kaliteli olduğu halde pahalı diye eleştiren var mı? Pahalı ise kendi bütçene göre olanlara bakacaksın. Çünkü bu seni aşıyordur.


    Batarya, ekran kalitesi, ekranın full olması, hızlı şarj adaptörünün yanında verilmesi, suya dayanıklılık vs. gibi bazı özellikler samsung s20 yi biraz daha önde yapıyor.

    iphone'un ekran yenileme hızı ya da ekran çözünürlüğü kimseyi üzmez. bunu diyeni de görmedim.
    Düşük çözünürlük, düşük pil kullanımı demek. Adamlar muhtemelen bunun için ekranı bu şekilde yapıyor.
    Ben iphone'un müşteri hizmetini çok sevdim. Örneğin airpods pro aldım ve bir soru için müşteri hizmetlerini aradım. sıradan bir müşteri hizmetleri gibi değiller ve çok kaliteliler. deyim yerindeyse bir kez aradım ama bayıldım. siz bizim için önemlisiniz demelerinden, sorularıma yanıt vermek için harcadıkları çaba taktir edilesiydi. Bir sorun olduğunda başka telefon satıcılarının servislerine gitmek sonradan sizi üzebilir. Fakat bir sorun olduğunda iphone bu konuda oldukça ilgili. Hatta bir arkadaşım sorun olduğunda irlanda'dan arayıp konuşmuşlar. Diğerlerinde bu kadar hizmek görmek zor.
    Yani, telefon aldıktan sonra iş bitmiyor. Garantisi servisi de çok önemli bence tabii..

    Android telefonları bilgisayar, iphone ları bir cep telefonu olarak düşünebilirim.
    Eğer çok mp3, video atmak gibi şeyleriniz yoksa, iphone'u bir cep telefonu gibi kullanacaksanız, iphone güzel bir telefon. diğer modellere göre düşük kaldığını düşündüğünüz özellikleri de kimseyi üzmez ki ben böyle diyeni görmedim. Samsung larda zoom dışında kamerası üstün de değil. iphone ultra kamera konusunda yine samsung dan daha iyi. Yalnız oppo find x2 de gayet iyi geçenlerde biraz baktım. O da bir alternatif olabilir. Olay sadece apple samsung'dan ibaret değil :) Tabii fiyatı yüksek olacaktır.

    Bir telefonda ne kadar çok özellik, o kadar para demek. Tabii size bu kadar özellik çok mu lazım,
    önemli olan o. Yoksa dediğim gibi, bir a70, 71 gibi telefonlar da sizin işinizi her türlü görür.
    Zaten herkes telefonda instagram, whatsapp ve buna benzer programlar kullanıyor. Kimse telefonunda çok da farklı şeyler yapmıyor. hızı yeterli, stabil, kamerası düzgün her telefon herkesin günlük işini görür.
    Bir de benim gibi, telefon iş görüyorsa, bozulana kadar kullanırım diyenler de vardır. Keyfi almaya paranız varsa alın tabii. Ama ben alabileceğim halde durduk yere bir telefon almak istemeyenlerdenim :)
    Pahalı telefonların bir sıkıntısı da telefonu elinizden düşürdüğünüzde size yüksek miktarda masraf çıkartması. Düşünün 8-10 binlik bir telefon aldınız. Ekranı kırıldı. Kaça yaptıracaksınız?
    O parayı verebilen varsa bunu düşünmez ama kendinizi ordan burdan sıkarak lütfen telefon almayın.
    Tabii keyfiniz bilir.

    Bunları tarafsız biri olarak yazıyorum. Zaten fanatizme gerek yok. işinize hangisi geliyorsa onu kullanın ve durduk yere birbirinizi fanatikler gibi davranıp üzmeyin :) gereksiz birşey.
    Kimse babamızın oğlu değil. biz kendimizi düşünmeliyiz. kimseyi oturup ölümüne savunmanıza gerek yok.
    Bu, her konu için geçerli :)
    Ve son olarak, bu iki tel arasındaki tercih, kullanıcıya bağlı. Biz ne dersek diyelim boş.
    Genel olarak Samsung'un teknik özellikleri iphone'a göre daha fazla.
    Hele samsung'un şu exynos işlemcisini ayrı, snapdragon işlemcisini başka ülkelere satmasına sinir oluyorum. böyle saçma birşey olamaz. Apple da android gibi değil, biraz kısıtlı, kapalı bir telefon. Bunu sevmiyorum ve bu yüzden yıllarca Samsung aldım. Ayrıca telefonu çok esnek kullanan biriyim. Bu yüzden apple bana pek hitap etmedi. mp3, film atarım, usb bellek gibi sürekli kullanırım vs.
    İşte bu gibi kriterleri göz önünde bulundurup alacaksınız. ama çok düşünmeyin. bu işin sonu yok. alın kullanın. o mu bu mu derken sinirlerinizi yıpratıp strese sokmayın kendinizi, rahat olun :)
    Biraz araştırın sonra alın,İki telefon da güzel telefon :)

    Herkese saygılar, sevgiler :)
  • UP UP UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ip11

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chengineer

    Bence ip11
    Peki neden?
  • Android'den uzun süreli memnun kalma ihtimaliniz bir ios kullanıcısı olduğunuzu düşünürsek bence düşük. Yani ip11 daha güvenli bir satın alım olur gibime geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem satarken hem uzun omurde daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önemli olan telefondan ne bekliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamam telefondan. Dizi ve müzik için kullanırım. Ekran ve batarya en önemli detay.
  • Kaşar kadar hikaye onlar ama ekran konusunda s20 tavsiye ederim ama şarj derseniz sanırım 11 daha iyiydi zaten kamera falan konusunda s20 daha iyi. Neyse siz kendiniz karar verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dedikleriniz için Samsung Galaxy S5 tavsiye ederim, bataryası da çıkıyor su da geçirmiyor.

    Madem iPhone kullanıcısısın Iphone yolundan git, yolunu değiştirme derim. Bildiğin sular, Android beğenmezsen uğraşmazsın sonra...
  • sen sınava girip kazanana kadar iphone 9 çıkar onu alırsın uygun fiyatlı yeni teknoloji en azından güncelleme müncelleme alır :D
  • S7 Edge'i alan çoğu arkadaşım kasma ve yıpranmadan dolayı 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldılar telefonlarını

    3.5 yıldır eşim ve ben s7 kullanıyoruz kasmayan telefonlarımızı nasıl kastırıyorlar anlamıyorum. bende daha yeni s20 geçtim, telefonum hala çatır çatırdı.

    bence iphone ile devam et, 1 yıllık cihazın sıkıntısı olmaz, o cihaz 2 sene daha üste oynar. 6s i o kadar kullanmışsın sonuçta seni üzen birşey oldu mu?
  • şimdiye kadar hep note serisi kullandim.. suan s20 plus kullanioum.. note 5 den gectim.. note 5 ile s20+ arasinda s9 deneyimledim ekran ufak geldi..

    note 5 i note 7 faciasi sonrasi 5 seneden fazla kullanmis oldum.. hafiza karti destegi olsaydi pilini orjinali ile degistirip en az 1 sene daha devam ederdim.. lakin hafiza artik yetmiodu..

    s20+ ekran buyuklugu ile benim cok hosuma gitti ve suan cok memnunum.. minumum 3 4 yilda kullanirim ve zamanj gelincede degisim kampanyasindan piyasanin uatunde degerle yeni telefon alirken degistiririm..

    apple hususunda ise fazla yorum yapmayacam.. cihazlari yanyana koy hangisi daha yeni bir teknoloji kullaniyor kiyasla ve kararini ver..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iPhone. Neden derseniz de 2 yıl önce S9 aldım. 1.5 yıl çok memnun kaldım ama android 10 güncellemesinden sonra çok pişman oldum. Sürekli takılma yapıyor. Spotify da müzik dinlerken başka bir uygulama açarken müzik takılıyo ve sinirimi bozuyor. 4 gb ramden dolayı chrome'dan çıkıp tekrar girince sayfayı yeniliyo. Buna benzer birçok ufak sıkıntıdan dolayı anlıyorum ki android te 2. Büyük güncelleme telefonu öldürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Ben de note 8 den çok memnunum. Kalem olayı kullanımı bambaşka bir dünyaya taşıyor. Ama bundan sonra Samsung kullanacağımı pek sanmıyorum üstad. Niye dersen, teknik servis hizmetinden pek memnun kalmadığım için. Güncelleme desteği 2 yılda kesildiği için.

    Apple ipad 6. nesil kullanıyorum, gelen hiçbir güncelleme cihaza ağır hasar vermedi. Ufak tefek sıkıntılar olsa da büyük bir sorun yaşamadım. 6s plusı değiştirmemin nedeni, gelen güncellemeler sonrası cihazın kağnıya dönmesiydi. Note 8 de de bunu hiç yaşamadım mesela. gelen güncellemeler olması gerektiği gibi. Cihazı olumsuz etkilediklerine hiç şahit olmadım. Bu anlamda samsungun güncelleme karnesinin ve sicilinin Appledan temiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

    6 -7 ay sonra deji batarya alıp takar, 2 yıl daha kullanırım. şu anda 2 yaşında, 5 yaşına girdiğinde artık o zamanki en üst model hangisiyse, ( apple veya samsung mu olur bilemiyorum ) onu alır geçerim diye düşünüyorum.

    başlık sahibinin sorusuna gelirsek, 2 platformda bu seviyede tercih edilecek hiçbir chaz kullanıcısını üzmez. o yüzden hangisi içinize siniyorsa onu alın. Güncelleme gibi kritik öneme sahip bir konuda Apple'ın daha iyi olduğunu ama verdiği güncellemelerin de 3 yaş ve ilerisi cihazların kullanılabilirliğini olumsuz anlamda ciddi şekilde etkilediğini de unutmamak gerekir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Mart 2020; 14:50:27 >




  • DelReyLana D kullanıcısına yanıt
    Neredeyse S20 de karar kılmıştım bu yorumu görene kadar. iPhone 11 de beni korkutan sadece ekran. Pro alacak bütçe olsa saniye düşünmem ama 11 in ekranı kağıt üstünde çok geri kalıyor.
  • Samsung un exynos işlemcili cihazları Snapdragon olanlardan kötü. Snapdragon da ülkemiz de bulunmuyor malesef. Exynos bir S20 alırsanız şebeke çekmeme, durduk yere sarjın cabuk gitmesi, premium oyunlarda fps düşmeleri 60fps de kötü video performansı gibi şeyler ile karşılaşacaksınız. Avantaj olarak şık bir tasarım iyi bir ekran kalitesi almış olursunuz.

    iOS alışkanlığınız da var madem hiç bozmayıp ip11 ile devam etmeniz sizin için daha avantajlı olur. Ekran kötü falan değil gidip bir teknoloji marketinde bakın kendiniz görün. İps olmasından ötürü siyah göstermesi oledler kadar iyi değil ama ne çözünürlük ne de renk gösterimi olarak rahatsız etmiyor. Ayrıca sarj ve kamera konusunda ip11 serisi eksiklerini kapattı ve çok güzel seviye geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler selam. bu iphone mi bilmem ne mi kıyaslamaları yıllardır var. ben size fikrimi söyleyeyim.
    Öncelikle telefonu ne amaçla aldığınız önemli.
    iphone'da çentik sizi rahatsız edebilir. Beni de ediyor açıkçası. Bende şu an Samsung s7 var. bazı yerlerde 2 yıl güncelleme alıyor demişler vs. Şöyle açıklayayım. Sistem güncellemeleri 2 yıl gibi bir süre alabiliyor. Telefonun özellikleri belli. Güncellemelerde zaten 2 sene içinde gerekli iyileştirmeler zaten yapılabilir. Bunun dışında neyi ne kadar düzeltebilir ki? Zaten donanım belli.
    Benim s7 çıktığından beri en son 3 ay önce güvenlik güncellemesi aldı. Yani güvenlik güncellemesi yaklaşık 4.5 sene kadar sürdü. Zaten en önemlisi budur.
    Telefonunuzun güvenlik güncellemesi.
    Bir de küçük detay ve öneri vereyim. Biliyorsunuz şarj ucu takıp çıkarmak bir süre sonra telefon giriş kısmını bozabiliyor. Bu yüzden kablosuz şarj da kullanıyorum zaman zaman. Bu da micro usb girişimin daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. uygun fiyatlı bulursanız bunu da tavsiye edebilirim. Bu sayede sürekli sürekli şarj kablosu adaptörünüzü bir yerden çıkartmanıza da gerek kalmaz. Stand üzerine koyarsınız kendi kendine şarjı dolar :)

    Bunun dışında diyebileceğim, iphone'larda kameralarda samsunglardan daha gerçekçi bir renk ve ışık kalitesi var.
    Ben bir televizyoncuyum ve bu işlerden biraz anlarım zaten. Örneğin Video gerçekçiliği açısından iphone daha iyi. Samsunglarda ışıklarda patlama oluyor. Renkler de daha kırmızı ve doğru değil.
    Tabii iki telefonla da video çekersiniz ayrı. Bu yazdıklarımı düşünün ona göre siz kararınızı verin :)
    Yoksa Samsung da kötü değil elbette. Ben iphone'u gerçekçilik açısından daha doğru buluyorum sadece.

    Bunun dışında günlük ne yapacaksınız. A71 de 3.300 civarı. o da işinizi görür. paranız var da 6 bin verip s20 mi almak istiyorsunuz? varsa alın. içindeki tüm özellikler sizin için önemliyse alın yani. Parası olan herkes daha iyisi, daha da iyisini alabilir. Kimse de o para buna verilir mi diyemez. Çünkü bunu diyen o kişinin onu alacak parası yoktur. Parası olan herkes istediği telefonu audiyi, mercedesi, beats kulaklığı alabilir. Kimseyi yargılamayın bu konularda gençler.
    Bazı sitelerde görüyorum yorumlar yapılmış.
    Böbreğimi sattım aldım, arabamı takas ettim anca aldım.
    Herşeyin en iyisini kimse almak z orunda değil. Alacaklar için de
    bu hem kaliteli hem de pahalı olur.
    Pahalı birşeyi de pahalı olduğu için eleştirmenin hiçbir anlamı yoktur. Pahalı ama kalitesiz ise
    eleştirilebilir. Şimdi bir bmw yi, ya da audiyi, mercedesi, volvoyu kaliteli olduğu halde pahalı diye eleştiren var mı? Pahalı ise kendi bütçene göre olanlara bakacaksın. Çünkü bu seni aşıyordur.


    Batarya, ekran kalitesi, ekranın full olması, hızlı şarj adaptörünün yanında verilmesi, suya dayanıklılık vs. gibi bazı özellikler samsung s20 yi biraz daha önde yapıyor.

    iphone'un ekran yenileme hızı ya da ekran çözünürlüğü kimseyi üzmez. bunu diyeni de görmedim.
    Düşük çözünürlük, düşük pil kullanımı demek. Adamlar muhtemelen bunun için ekranı bu şekilde yapıyor.
    Ben iphone'un müşteri hizmetini çok sevdim. Örneğin airpods pro aldım ve bir soru için müşteri hizmetlerini aradım. sıradan bir müşteri hizmetleri gibi değiller ve çok kaliteliler. deyim yerindeyse bir kez aradım ama bayıldım. siz bizim için önemlisiniz demelerinden, sorularıma yanıt vermek için harcadıkları çaba taktir edilesiydi. Bir sorun olduğunda başka telefon satıcılarının servislerine gitmek sonradan sizi üzebilir. Fakat bir sorun olduğunda iphone bu konuda oldukça ilgili. Hatta bir arkadaşım sorun olduğunda irlanda'dan arayıp konuşmuşlar. Diğerlerinde bu kadar hizmek görmek zor.
    Yani, telefon aldıktan sonra iş bitmiyor. Garantisi servisi de çok önemli bence tabii..

    Android telefonları bilgisayar, iphone ları bir cep telefonu olarak düşünebilirim.
    Eğer çok mp3, video atmak gibi şeyleriniz yoksa, iphone'u bir cep telefonu gibi kullanacaksanız, iphone güzel bir telefon. diğer modellere göre düşük kaldığını düşündüğünüz özellikleri de kimseyi üzmez ki ben böyle diyeni görmedim. Samsung larda zoom dışında kamerası üstün de değil. iphone ultra kamera konusunda yine samsung dan daha iyi. Yalnız oppo find x2 de gayet iyi geçenlerde biraz baktım. O da bir alternatif olabilir. Olay sadece apple samsung'dan ibaret değil :) Tabii fiyatı yüksek olacaktır.

    Bir telefonda ne kadar çok özellik, o kadar para demek. Tabii size bu kadar özellik çok mu lazım,
    önemli olan o. Yoksa dediğim gibi, bir a70, 71 gibi telefonlar da sizin işinizi her türlü görür.
    Zaten herkes telefonda instagram, whatsapp ve buna benzer programlar kullanıyor. Kimse telefonunda çok da farklı şeyler yapmıyor. hızı yeterli, stabil, kamerası düzgün her telefon herkesin günlük işini görür.
    Bir de benim gibi, telefon iş görüyorsa, bozulana kadar kullanırım diyenler de vardır. Keyfi almaya paranız varsa alın tabii. Ama ben alabileceğim halde durduk yere bir telefon almak istemeyenlerdenim :)
    Pahalı telefonların bir sıkıntısı da telefonu elinizden düşürdüğünüzde size yüksek miktarda masraf çıkartması. Düşünün 8-10 binlik bir telefon aldınız. Ekranı kırıldı. Kaça yaptıracaksınız?
    O parayı verebilen varsa bunu düşünmez ama kendinizi ordan burdan sıkarak lütfen telefon almayın.
    Tabii keyfiniz bilir.

    Bunları tarafsız biri olarak yazıyorum. Zaten fanatizme gerek yok. işinize hangisi geliyorsa onu kullanın ve durduk yere birbirinizi fanatikler gibi davranıp üzmeyin :) gereksiz birşey.
    Kimse babamızın oğlu değil. biz kendimizi düşünmeliyiz. kimseyi oturup ölümüne savunmanıza gerek yok.
    Bu, her konu için geçerli :)
    Ve son olarak, bu iki tel arasındaki tercih, kullanıcıya bağlı. Biz ne dersek diyelim boş.
    Genel olarak Samsung'un teknik özellikleri iphone'a göre daha fazla.
    Hele samsung'un şu exynos işlemcisini ayrı, snapdragon işlemcisini başka ülkelere satmasına sinir oluyorum. böyle saçma birşey olamaz. Apple da android gibi değil, biraz kısıtlı, kapalı bir telefon. Bunu sevmiyorum ve bu yüzden yıllarca Samsung aldım. Ayrıca telefonu çok esnek kullanan biriyim. Bu yüzden apple bana pek hitap etmedi. mp3, film atarım, usb bellek gibi sürekli kullanırım vs.
    İşte bu gibi kriterleri göz önünde bulundurup alacaksınız. ama çok düşünmeyin. bu işin sonu yok. alın kullanın. o mu bu mu derken sinirlerinizi yıpratıp strese sokmayın kendinizi, rahat olun :)
    Biraz araştırın sonra alın,İki telefon da güzel telefon :)

    Herkese saygılar, sevgiler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 28 Nisan 2020; 10:38:59 >




  • Merhaba. Elimde samsung s8 var yaklaşık bir aydır (malum kur nedeniyle) telefonumu değiştirmek istiyorum ve kapsamlı bir araştırma yaptım. Kamera ve batarya benim için önemli. Ayrıca 8 yıldır android kullanan biri olarak bir değişiklik yapmak istiyorum. Acaba iphone 11 mi yoksa samsung s20 mi daha iyi bir tercih olur.

    bkz:Iphone ekran çözünürlügü beni korkutuyor onun dışında apple ye daha yakınım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım değerlendirmesi yapacak varsa inanılmaz memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.