Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2'nin Geliştirme Süreci Sorunsuz İlerliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel bir oyun olacak gibi duruyor, oyun kıtlığın olduğu bu dönemde en kısa sürede kavuşmak dileğiyle.

CPU: AMD Ryzen 7 9800x | GPU: MSI GAMING TRIO RTX5090 | RAM: GSkill 64GB(2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram | SSD: Samsung 990 PRO 8TB (2x4) | Anakart: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX
    Laptops: HP Omen Max 16 (RTX 5090 GPU) | Apple Macbook Pro M3
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

Yılın oyunu kimdi peki? Last of Us 2 mi, yoksa Ghost of Tsushima mı? Bu iki oyun hangi platformun oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
    kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • Futbol fanatiği arkadaşlar da bile böyle bir şey görmedim onlar dahi biliyor sınırını düşünsene bir X takımlının Y takımlıya böyle bir şey yaptığını? Ben bu tip insanla değil arkadaş veya aynı grupta olmak aynı ortamda bile olmam, çünkü yarın bir gün bozuşursak aynısını yapmayacağının garantisi var mı? Bu tip insanlara hayatta güvenmem. Genç arkadaşlar iyi baksın bunlara, bunlar birer örnektir.

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yılın oyunu kimdi peki? Last of Us 2 mi, yoksa Ghost of Tsushima mı? Bu iki oyun hangi platformun oyunu?

İkisinin de sony oyunu olduğunu unutuyorlar ya en komiğide bu. Koca nesilde tek goty adayı oyunu yok microsoft un S.T.A.L.K.E.R. 2'nin Geliştirme Süreci Sorunsuz İlerliyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık yapacak bir şey yok.
  • Sayın X kendinizi tanıtır mısınız. E Kendimi sahip olduğum ürünler üzerinten tanımlayabilirim sadece. Şu marka cep telefonum var. xxx oyun konsoluna sahibim, ekskülüsiv oyunlar oyunuyorum. Kendimi özel hissediyorum. Hahaha arkadaşımda diğer konsol var, o benim oynadıklarımı oynayamıyor. Bununla çok mutlu oluyorum. Herkesin oynadığı oyunları sevmem. Çünkü ben özelim, ekskülüsivim. Evet sayın X, siz gerçekten özelsiniz.........

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.