Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 S> NZXT 3x14 CM RGB Fan + RGB Kontrolcü Satın Al 11 Mayıs 2025 22:02 1 1 S> NZXT 3x14 CM RGB Fan + RGB Kontrolcü NZXT 3x14 CM RGB Fan + RGB Kontrolcü - H7 Elite Kasadan çıkma.Bir süre kullandım, temizliklerini yaptım kaldırdım, sorunsuz. Model numaraları resimlerde görülüyor.1 adet de RGB olmayan siyah olanı mevcut, isteyene onu da veririm.İstanbul Gültepe'de ikamet ediyorum, almak isteyenler için test imkanım mevcut.Şehir dışı satış şeklim havale/kargodur. Aksini teklif etmeyiniz.FİYAT: 2.500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün S> MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart S> NZXT 3x14 CM RGB Fan + RGB Kontrolcü SATILDI> Tertemiz ZOTAC RTX 3080 Trinity S> 7600x veya 7800x3D - ASUS 4080 Super - DDR5 4K SİSTEM