Şimdi Ara

Ş.ligi Kurası ve Lig Geleceği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasında inşallah Bayern Münih gelir de bizim çok değerli futbolcularımız ligin önemini biraz olsun anlarlar!

    Torunumun torununun, bir Türk takımının kazandığını göremeyeceği kupa için ligi boşlamak nedir anlamıyorum.

    2007/2008 Zico Fenerbahçesi gibi maç seçiyorlar, yazık!

    Maç seçmenin vahim olan kısmı, bu işi Şenol Güneş'in yapıyor olması. Hadi futbolcu maç seçer onu değiştirirsin, gözdağı verirsin. Peki bunu Teknik Direktör'ün yapıyorsa ne yapacaksın ?

    Dakika 50, rakip 10 kişi maç 1-1, Kayserinin hücum yapmaya mecali kalmamış, 9+1 25 metrede top oynuyor, ama Negredo 80. dakikada oyuna giriyor, Quaresma denen palyaçoya 90 dakika tahammül ediliyor.

    Quaresma'nın olmadığı maçlarda oynanan pas oyunu, o varken doldur boşalta dönüyor.

    Oğuzhan ile Cenk'e söylenecek laf yok, o pozisyonlar nasıl gol yapılamaz anlamıyorum. Onlar için ayrı konu bile açılır.

    Hoca'nın açıklamaları daha da vahim, neymiş kapanan takımlarla oynamaya alışık değilmişiz! Arkadaş bu ülkede Trabzonspor dışında hangi Anadolu takımı bir İstanbul takımına bam bam bam açık oynamış, bunun böyle olduğunu yeni mi anladı ?

    Yaptığımız ortalar başarısız olmuş o yüzden kazanamamışız! Sanki bizim forvetimiz Adebayor. Cenk bu taktik ile gol atabilir mi hiç ? Adam sadece yürüyor. Eğer gol düşüncen bu ise Negredo ile başlayacaksın savunmacı üstüne çıkacak kafa vuracak onu ezecek yıpratacak.

    Şimdi önümüzdeki Manisa maçında Lens,Medel,Negredo,Orkan yine ilk 11 çıkacak 3-5 atacak sonra Osmanlıspor maçında Vodafone Park'ta sahaya yine sirk soytarısı Q7 Bey çıkacak muhteşem ortaları ile Cenk efendiye gol attırmak için.

    Son iki yıldı bu kadar kötü bir Şenol Güneş performansı görmediğim için büyük hayal kırıklığı ve üzüntü içerisindeyim, Allah sonumuzu hayretsin.

    Tamam gruptan çıktık büyük başarı rekorları kırdık bunlar çok güzel ama gerçekçi olalım.Gelecek yıl Şampiyonlar Ligine "Son Şampiyon" unvanı ile katılmamız son derece düşük ihtimal ve şu anda gerçekçi olmayan bir hedef.

    Eğer silkinip kendine gelmezse, seneye Avrupa Liginde gruptan çıkamayacak duruma geleceğiz maalesef.







  • Kalbim temizmiş, Bayern Münih geldi, şimdi lige konsantre olabilirler ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.