Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 17 Mayıs 2019; 12:37:14 >

• Maç spamla. Az buçuk oyunculuğun varsa çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Maç spamla. Az buçuk oyunculuğun varsa çıkarsın.

Lig yükselme anlamında sormamıştım. Altın 2 serilerdeyim ilk maç win, platine çıkarım böyle gidersem.
  • Pm at seni plata çıkarayım

Not:ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır tatildeyken git döv ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Pm at seni plata çıkarayım

Gerek yok hocam kendim çıkarsam daha mutlu olurum. Zaten artık çözdüm işi sayılır. Gold3 - Gold4 takılmıştım şimdi win streak atıyorum. Gold 2 serilerdeyim. İlk maç win . MMR 1848 gösteriyor zaten nerdeyse plat 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

quote:

Gerek yok hocam kendim çıkarsam daha mutlu olurum. Zaten artık çözdüm işi sayılır. Gold3 - Gold4 takılmıştım şimdi win streak atıyorum. Gold 2 serilerdeyim. İlk maç win . MMR 1848 gösteriyor zaten nerdeyse plat 5.

acaba kaç salise ile senden önce attım mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

hazır tatildeyken git döv ?

teq atar bana
  • quote:

sakın bununla oynama kendi diamond olma derdinde kendisi plat 3 tü benimle duo girdi hep ikimiz oynadık plat 1 e çıktı kendisi ve beni blokladı oyundan.forumdanda blokladı derdi ney bilmiyorum.şimdide plat2 ye düşmüş birisi olmadan çıkamıyor lig işte seni alcak bu sefer yanına diamond olunca bloklar senide
  • quote:

quote:

Benimde öyle mal arkadaşlarım var s4 başladım o gol5 ligindeydi. Plat 1im şuan o hala gold 5 . Neymiş boost yaptırmışım

• quote:

quote:

teq atar bana

doğru zamanı beklemelisin
  • Bir de platin olunca bana plat xD diye mesaj attı, sinir oldum. Nasıl becerdi plat olmayı hala anlamıyorum. W/L eşit olsa hadi maç spamlar çıkar derdim de. - de nasıl becerdi bilmiyorum sanırım 0 lp de defalarca kaybetmesine rağmen düşmediğinden oldu böyle.
  • utanmadan skorları yazmışsın yaptığın çok çocukça
  • quote:

quote:

teq atar bana

Darimisin gardaş diye sorsana

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

utanmadan skorları yazmışsın yaptığın çok çocukça

Ligini hak etmediğini göstermek için yazdım.
  • Git döv. Ya da konuşma böyleleriyle.

Bunlar hayatları boyunca üniye giremeyen asalak gibi yaşayan sonra da ne var ben onlar kadar çalışmış olsam prof olurdum diyen tipler.
    Kötü skorlarıyla feederlar... yazıyorsa da rankedda gelip 1/7 gidip support 0/5 olunca report bot feedlediler yazanlardan eminim. Git ağzını burnunu kır bak bakayım bir daha laf edebiliyor mu.
  • Diamond ol o zaman
  • Defterini yırt.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Git döv. Ya da konuşma böyleleriyle.

Bunlar hayatları boyunca üniye giremeyen asalak gibi yaşayan sonra da ne var ben onlar kadar çalışmış olsam prof olurdum diyen tipler.
    Kötü skorlarıyla feederlar... yazıyorsa da rankedda gelip 1/7 gidip support 0/5 olunca report bot feedlediler yazanlardan eminim. Git ağzını burnunu kır bak bakayım bir daha laf edebiliyor mu.

Teq atar bana cidden teq atar. Konuşmuyorum zaten artık ama hala platinde ya ona sinir oluyorum. Hak ettiği yer gold 5 / silver 1.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

utanmadan skorları yazmışsın yaptığın çok çocukça

Ligini hak etmediğini göstermek için yazdım.

skoruna bakarak ligi hakedip haketmediğini anlıyorsan o senin amatörlüğündendir yüksek lig demek her oyun 20 kil alıp penta atmak değildir adamın oynayış tarzı farklı olabilir kendisini yemleyip takımına dragon kazandırabilir sen tutup skoruna bakarak adama noob demişsin ryan choi bile yayındayken kaç kere losestreak aldı kötü skorlar ile o da mı noob?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.