Şimdi Ara

S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spielberg -- 11 Haziran 2016; 1:28:13 >

• sağa sola bilmediğin şeylere bulaşma kardeş. git bankadan çek kredini, elinde nakit varsa koy üstüne al.
  • Eminemin diye okudum. Bir hayrani olarak girdim üzüldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

sağa sola bilmediğin şeylere bulaşma kardeş. git bankadan çek kredini, elinde nakit varsa koy üstüne al.

öncelikle cevabın için teşekkürler. dediğin kadar kolay olmuyordur o işler eminim ki. Mortgage tarzı şeyleri merak ediyorum. Keza her ay belli bi miktar verip o evin sahibi olabilceksem, bu harika olur.

quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Eminemin diye okudum. Bir hayrani olarak girdim üzüldum

Eminemi bende çok severim :) umduğunu bulamadığın için üzgünüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spielberg -- 27 Kasım 2013; 19:24:09 >

• Kardeşim git kredi çek aylık 700 lira şeklinde öde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Kardeşim git kredi çek aylık 700 lira şeklinde öde.

peki ne kadar faizi olacak onun?
  • Kredi çekip 2+1 tarzı ucuz bir ev alabilirsiniz. Sonrasında bi 3-5 sene para biriktirip bu aldığınız 2+1 evi de satarak daha uygun bir ev alabilirsiniz.

Halamgil kredi çekerek ev almışlardı.(Evi alıp kiraya vermişlerdi. Kendileri de kirada kalıyorlardı.) Sanırım kredi borçlarını 3 ya da 4 yılda bitirdiler. Tabi sizin geliriniz de önemli.
  • Sisteme dâhil olmak için, satın almak istediği evin bedelini belirleyen katılımcılarımız, ödeme güçleri doğrultusunda taksit sayısına da karar vermekte ve en uygun grubu seçmektedirler. Profesyonel kadromuz, katılımcılarımıza her aşamada destek olmakta, sisteme ilişkin bütün sorularını yanıtladıkları gibi evin satın alınması aşamasında da yanlarında olmaktadırlar.

Kaynak:http://birevimolsa.net/kira-oder-gibi-ev-sahibi-olmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.