Benim için belirgin bir ses değil ancak bu çok göreceli bir değerlendirme olur. Tam yükte 7-8 dakika işlem yaparsanız soğutana kadar sürekli çalışan bir fanınız oluyor, ben masaüstüne alışık olduğumdan gayet normal geliyor. Normal kullanımımda genelde fan çalışmıyor, performan istendiğinde de biraz ses var. Bence iş bilgisayarı için iyi ayarlanmış bir dengesi var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekran kartına herhangi bir yük binmemesine rağmen mi 2.5 gb ram ayırıyordu kendisine. Garipmiş. Youtube üzerinde matebook 14 için oyun incelemesi videosu gördüm ve yorum olarak kendisine sordum. Kendisine 512mb bellek normal olarak ayrılmış, yetmediği yerlerde bunu maksimum 4gb olacak şekilde artırılabiliyormuş. Video linki : |
Notebook'u n11'den aldım sonuçta yüklü bir meblağ ödedim ama aktif olacak kuponlar sıfır gözüküyor. Eskiden böyle değildi burası kupon veriyodu bol bol, bir daha n11'den alış veriş yapmıcam. |
Kupon kazanma durumu varsa alışveriş tamamlandıktan para satıcıya aktarıldıktan sonra yüklenir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musubi -- 5 Aralık 2020; 0:52:37 > |
|
yok hocam haklısınız macler premium ürünler. bizim bu aldıklarımız giriş seviyesi modeller. gönül ister ki x serisi p veya t serisi alalım. onların kasa kaliteleri de çok iyi, bunlarda thinkpadin premium modelleri ama malum kur-ekonomi. arada redditte thinkpad başlığına bakıyorum millet x carbon serisi veya p-t serilerini paylaşıyor içim gidiyor gerçekten. açıkçası param olsa yada kur ve fiyatlar biraz daha makul olsa ben de thinkpad p1 gen3 almak isterdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Aralık 2020; 4:4:4 > |
Sizce nasıl fiyatına göre arkadaşlar ? Eksiği nedir çok anlamıyorum özelliklerinden ama işlemci ve ram iyi gibi duruyor. ekran kartı , ssd falan iyi mi Acer Nitro AN515-44 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 256GB SSD GTX 1650 Freedos 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q9HEY.00D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyat aralığında Huawei Matebook 14 var. Ryzen 4600H (ve 4800H) ile. Forumda 16GB olanını hediyeleriyle 7700 lira civarına alanlar oldu 11 Kasım’da. 8600 liralık fiyatı ile yine çok iyi bir alternatif MacBook Pro serisine. Benzeri premium hissiyatı alabilirsiniz. MacBook Pro ile kıyasla en büyük handikapı ekranı 300 nits. MacBook Pro 450, Air 350 nits. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 5 Aralık 2020; 22:7:59 > |
merhabalar n11 deki vobiteknolojiden e14 alan var mıydı klavye gerçekten ışıklı mı, içindeki ssd ve ram orijinal mi ve https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-e14-20t6s0e401-amd-r5-4500u-8gb-256gb-free-dos-P462077785 bu ilandaki ürünün kodu diğerlerinden farklı neden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkklnc -- 5 Aralık 2020; 22:22:8 > |
Pazartesi gelecek şu an kargoda gelince yazarım. |
|
Ryzen 7 4800u lu Lenovo Slim 7 Medimark'a gelmis. |