< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 27 Kasım 2020; 16:36:1 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O zaman L serisi daha iyi denebilir. E’de 64 GB olmaz sanırım bildiğim kadarıyla üstünde gelen 8 GB RAM gömülü, diğer tek slot tek 32 GB takılabilir muhtemelen. bu arada benim sipariş verdiğim Vobi firması sattıkları E14’ün ışıklı klavyesi olduğunu söyledi. Işıklı klavye olduğu için N11’den onları tercih ettim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
RAM’i 64 yapmak gibi bir fantezim yok zaten 18-20 Aralık gibi gelecek inşallah bekliyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RAM'lerden bir tanesi lehimli. 8GB'ın 1 slotta mı 2 slotta mı olduğunu öğrenin. Eğer 2 x 4 GB ise, 8 ekleyip 12GB yapabilirsiniz |
|
Evet bu ürün arkadaşımın aldığı da.Bence de her türlü karlı bir alışveriş ama.Gönül ister ki yazdıkları gibi L14 olsun.L14 diye açıp E14 gönderirlerse fiyasko olur bence.Bir de umarım bu yanlış ürün bunu göndermeyelim şimdi deyip iptal etmezler.Kendi sitelerinde de satışını L14 olarak yapıyorlar şu an. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagtay13 -- 27 Kasım 2020; 20:18:10 > |
|
Sorup bana da haber ederseniz sevinirim hocam. |
Daha mi pahali |
Gelicek olan E14 de klavye isiklandirmasi varsa ve r7 4700u ile gelicekse iptal etmeyebilirsiniz ama adamlar r7 4700u lu klavye isiklandirmali e15 i 6500 tl ye satiyor zaten. |
|
|
Yazdıklarına göre E14 ün daha pahalı olduklarını söylemişler hocam. Klasik Ticaret yalanı. Gelen E14 aydınlatmasız klavye ile gelirse birde 1 ay boşuna beklemiş olursunuz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 27 Kasım 2020; 23:21:6 > |