< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Elektrik çarptığında usb çıkma sesi geldiğini hatırladım aygıt yöneticisine girdim. Kendiliğinden wifi kartı devre dışı kalmış. Artık zarar görmesin diye midir nedir. Aktifleştirdim düzeldi. Yavaş açılıp kapanma olayı ara sıra oluyor sonra geçiyor. Evin bir yerinde elektrik kaçağı mı var anlamadım. Artık bilgisayarıma dokunmadan önce ilk duvara dokunuyorum, bugün hiç çarpma olmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet artışlar cidden orantısız işin bir de o kısmı var. Dolar düşükken stokladıkları cihazları binlerce lira kar ile millete saplıyorlar şu an < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 31 Ekim 2020; 16:41:20 > |
Arkadaşlar asusun 4500u model laptoplarını alan, inceleyen oldu mu? Kalitesi nasıl? farklı satıcıları da var asus vivobook ryzen 4500u 8gb ram 256gb 15.6'' freedos 6600-6700 TL |
Ben de takip ediyorum aynı ürünü, 6999'dan ilk önce 7199 şimdi de 7299 yapmış. |
verdigi cevap ürün ülkeye girmiş ne maliyeti acaba hocam :) ürünü sanki kendisi üretiyor Merhabalar, anladığımız kadarıyla süreçlere hakimsiniz fakat fiyat kilitleme süresine daha zamanımız var, ürün teminiyle alakalı ciddi problem ve maliyet artışları bulunuyor, bizde stoklarımıza ve maliyetlerimize artışlar yapmak zorundayız, anlayışınız için teşekkür ederiz, iyi akşamlar, |
bunu nereye yazmış hocam |
soru cvp kısmına ben yazdım millet alırken gorsun diye :) |
11.11 kuponları hikaye oalcak gibi duruyor zamların yanında. Zaten kur fırladı diye satıcılar katlama yükseltti fiyatları. Bir de kuponlar var diye zam eklenirse zaten hiç alınmayacak hale gelir. |
Hiç sormayın hocam. 4500U olan model yanlış hatırlamıyorsam 4500tl gibi satıldı. Hatta satıcı fazla sipariş aldım diye bir kısmını iptal etmişti. Ama bir kısmı ise gönderildi. Şimdi 6500-6600TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar GTI Bilişime lütfen öyle laflar etmeyelim. Kendileri ile yakın irtibat kurdum ve çok nazık ve de anlayışlılar. Sıkı takip edenler bilirki hem E14 e hem de L15 ve 14 e bütün satıcılar 1000-1500 tl zam yaptı dolar 40 kuruş arttı. Onlar ise sadece 100 tl zam yaptı ve sorduğumda doların 8.50 olana kadar fiyatlarının sabit olacaklarını belirttiler. Onlarda dolarla aldığı ürünlerin değerini dolarla koruyor. GTİ Bilişim aralarında en masumu. Lafı diğer firsatçı haysiyetsiz satıcılara edelim misal Victory gibi. |
800 tl kupon ile birlikte dolar 8.50 olmazsa tabi 8500 tl ye gelicek L15 R7 4750u Pro 16GB 512GB SSD modeli ve oldukça uygun fiyat. Yurtdışı fiyatı 1100 dolar. Tek eksisi E serisinden daha üst segment olmasına rağmen alt üst klavye bütün heryerin plastik olması. |
Dolar 8.50 olmaz ise fiyat 9300 sabit kalıcak ve bu akşam N11 8500 tl üzeri alışverişe 800 tl kupon veriyor. Bu batik ekonomi bi 10 gün daha dayanırsa 8500 tl ye alınacak hocam. |