Merhabalar, Mevcut bütçem ve ihtiyaçlarım doğrultusunda ilerleyen dönemlerde de sıkıntı yaşamayacağım ayrıca upgrade etmek istediğimde buna el verişli bir sistem oluşturma niyetindeydim ve sonuç olarak aşağıdaki sistemi topladım. Sizce kusuru var mıdır, önerileriniz neler veya aynı fiyat bandında kalarak bir kaç farklı değişiklik yapılması gerekirse neyi ne ile değiştirmeliyim. Not: İşlemciyi değiştirmek istemiyorum. Teşekkürler. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopher34 -- 10 Temmuz 2024; 11:52:32 > |
Ryzen 7 7800x3D / RTX 4060 Ti 16 GB
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne oynayacaksın ? Valorant, cs2 tarzı oyun oynayacaksın ryzen 9 yap kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O işlemciye o kart olmamış. En az 4070 Super şart.
Amaç sadece oyunsa 7500F 4070 Super kombosu daha mantıklı.
-
Amaç sadece oyun değil bir kaç prodüksiyon işlemleri için de kullanılacak, ilerleyen dönemde ekran kartını değiştirebilirim. Şuanki hali ile verim alamaz mıyım bu sistemden ?
-
İşlemciyi düz ryzen 7700 yapınız. Soğutucu masrafı da ortadan uçar.Stok soğutucu ile kullanılır.TEk çekirdek kas gücü , 7800x3d ile aynıdır. Çoklu çwkirdekte aralarında cüzi bi fark vardır. Çok yakınlar.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15461 9063 tl.
8000 Tl lik ankart istemez . Şu anakart bile fazla gelir.Dehşet bi ankrttır,fiatına göre.
4600 tl,işlemciden,2260 tl anakarttan,3000 tl soğutucudan artıya geçtiniz .
Toplam.9860 TL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X