Şimdi Ara

Ryzen 5 için kasa tavsiye isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum, sizlerden fikir alayım dedim. Oyun oynama amaçlı değilde çizim için (AutoCad ve Revit) sistem topladığımdan işlemci ve ram önemli benim için. Ryzen 5 1600 düşünüyorum. Gelelim sadede kasa için dark n10 ve zalman z3 plus iyi gibi duruyor. Şekil önemli değil benim için, sizce performans açısından hangisinden daha verim alırım, veya alternatif sunarsanız da memnun olurum.



  • İki kasa da alt-orta seviye kasalar. O nedenle üstün bir performans bekleme. Hem hacim olarak küçükler hem de tasarımları rahat hava akışına izin verecek gibi gözükmüyor. Bu arada bu ne kadar önemli dersen o da ayrı bir konu. Bence iki kasa da senin işini rahatlıkla görebilecek kasalar.

    Ben şahsen kasalara en az 8 yıl hatta 10 yıl kullanırım gözüyle baktığım için alırken vereceğim ekstra masraftan kaçmam. Tavsiye vermeye kalkarsam minimum geniş iç hacimli ve olabildiğince modüler bir kasa al derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: massacrer

    İki kasa da alt-orta seviye kasalar. O nedenle üstün bir performans bekleme. Hem hacim olarak küçükler hem de tasarımları rahat hava akışına izin verecek gibi gözükmüyor. Bu arada bu ne kadar önemli dersen o da ayrı bir konu. Bence iki kasa da senin işini rahatlıkla görebilecek kasalar.

    Ben şahsen kasalara en az 8 yıl hatta 10 yıl kullanırım gözüyle baktığım için alırken vereceğim ekstra masraftan kaçmam. Tavsiye vermeye kalkarsam minimum geniş iç hacimli ve olabildiğince modüler bir kasa al derim.

    teşekkürler. sanırım zalman z3 plus da karar kıldım. zalman markası şu ana kadar hiç yanıltmadı, markaya güveniyorum
  • OT3P O kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi sayılabilir ama 2000'li yılların Zalman'ı kalmadı maalesef. Keşke eski Zalman olsa hocam. Zamanının ötesinde soğutma ürünleri üretirlerdi.
  • Corsair 270r var kablo yonetimi ve hava akisi cok iyi. Bunun ustu 400c o da tam donanimli versiyonu.

    Phanteks 400, nzxt s340 elite bunlar incelemeciler tarafindan cok yuksek puan almis kasalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 Plus almayın. 3.5 sene önce aldım, kasa kablo yönetimi berbat, iç hacmi dar. Arkadaşımın da dediği gibi eski zalman yok. Eskiden Zalman zalman dı, şimdi fason firmalar düzeyine düştü. Corsair almaya çalışın, kasa kalitesi gerçekten güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.