Şimdi Ara

Ryzen 5 5600 - RTX4070Ti - 32GB Ram - 1TB SSD / Öğretmenden Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ryzen 5 5600 - RTX4070Ti - 32GB Ram - 1TB SSD / Öğretmenden Tertemiz
    Sistemimi 23 Aralık 2022'de incehesap üzerinden satın aldım. İlk sahibiyim. Temiz baktım ve bakımlarını, temizliğini eksik etmedim. Ekran kartını 2023'te Teknobiyotikten satın aldım. Farklı bir sisteme geçeceğim için satıyorum. Sistemim tertemizdir. Herhangi bir arıza vesaire söz konusu değildir. Aksamında, çalışmasında herhangi problem yoktur.

Son çıkan oyunları yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. 3K Ultrawide çözünürlükte kullanıyorum ve son çıkan oyunlarda performans ve kalite konusunda gram sorun yaşamıyorum. 2K veya 1080p çözünürlükte kullanacaksanız istediğinizden fazlasını sunacaktır. Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077, Baldur's Gate 3 gibi ileri seviye sistem isteyen oyunlarda yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. League of Legends, Valorant, Counter-Strike 2 gibi oyunlar için zaten söz etmeye bile gerek yok. Gözünüzü kırpmadan en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz.

Sistem Özellikleri

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 35MB Önbellek Soket AM4 İşlemci
    Ekran Kartı: Galax GeForce RTX4070 Ti EX Gamer 12GB 192Bit GDDR6X 3xDP 1xHDMI Siyah RTX 4070Tİ 
    Anakart: Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart 
    Bellek: Kingston Fury Beast DDR4 RGB 32GB (2x16GB) 3200MHz Bellek Ram 
    Kasa: Cougar Gemini S Silver RGB CGR-5BMBS-T 600W 80+ PSU E-ATX Mid-Tower Kasa 
    Soğutucu: 1 x GamePower Skadi 120 ARGB Cpu Sıvı Soğutma

-Görseldeki monitör satılık değildir. 
    -Takas mümkün değildir.

Ryzen 5 5600 -  RTX4070Ti - 32GB Ram - 1TB SSD / Öğretmenden Tertemiz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 39000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Boşluğum vardı, dediğiniz bütün parçaların fiyatlarına tek tek baktım. Ekran kartının sıfırını bulamadım, ikinci elini 27 bin TL olarak baz aldım.

Ekran kartı ikinci el, diğer parçalar sıfır olarak fiyat toplandığı zaman 43.567 TL yaptı. Sizin bütün parçaları ikinci el olarak ve garantisiz olarak düşünmemiz gerekirse en fazla 40 binden satmanız gerekir bence. İyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Boşluğum vardı, dediğiniz bütün parçaların fiyatlarına tek tek baktım. Ekran kartının sıfırını bulamadım, ikinci elini 27 bin TL olarak baz aldım.

Ekran kartı ikinci el, diğer parçalar sıfır olarak fiyat toplandığı zaman 43.567 TL yaptı. Sizin bütün parçaları ikinci el olarak ve garantisiz olarak düşünmemiz gerekirse en fazla 40 binden satmanız gerekir bence. İyi forumlar
    Düzenledim, teşekkür ederim

• Kendisi arkadaşımdır mesaj sayısı ve referansı olmadığı için profil korkutabilir bir nebze güven olur belki diye yazayım dedim.

• Fiyat güncellenmiştir. 40000 >>> 39000

• Oğuz kardesim arkadasim olur. Referansı olmayabilir fakat ben kefilim. Hayirli satislar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartını ayrı, kasayı ayrı satmayı deneyin derim.
    5600 ile 4070ti pek olmamış bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı ve Kasa Ayrı alınmak istenirse Ekran kartı 28000TL, Kasa 11000TL'dir.

• Son fiyat olarak 35000 TL olarak güncellenmiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.