Şimdi Ara

Ryzen 3 2200G ve Gigabyte A320M-HD2 Siyah Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Şirkette kullanmak üzere bu iki parçayı aldım yanına hi-level 2400 mhz ddr4 bir ram aldım.Montajın ardından başlattığımda fanlar dönüyor anakarta elektrik geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.VGA Slotu ile denediğim için sonradan öğrendimki bu işlemcinin analog desteği yokmuş gidip dışarıdan bi hdmi vga çevirici aldım ama nafile görüntü yine gelmedi.En son şirkette kullandığım bilgisayarın içindeki ekran kartını söküp taktım yine görüntü yok.Bios pilini çekip taktım yok yok yok.Görüntü gelmiyor.Tahminim BİOS update yapılması gerekecek sanırım ilgili işlemciyi tanıması için cihaza fakat bu bir tahmin eğer daha erken olmasını sağlayacak bir fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

    Teşekkürler.



  • Sorununuz tamamen bios kaynaklı anakartınızın 2. nesil ryzen işlemcileri çalıştırması için bios update yapmalısınız eger cevrenizde 1. nesil ryzen işlemci kullanan varsa odunc alarak yapabilirsiniz ya da gigabyte servisi ile gorusun onlar yapıp size gonderirler.
  • Arkadaşa topladığım sistemde aynı işlemci aynı anakartla aynı sorunu yaşadım. 1700x işlemciyle de görüntü alamadım. Anakart 3 4 haftadır serviste. Gigabyte benim için ilk ve son oldu. Beş para etmez çipset, beş para etmez gigabyte. Bir daha yanından bile geçmem...
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede vardır. Garantiye yolladım update yapıp yolladılar ama yine görüntü alamıyorum. aklınıza birşey geliyormu gözümden kaçan anlayamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.