Şimdi Ara

Ryzen 2600 Overclock yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS B450 TUF GAMING ANAKART
    RYZEN 2600 İŞLEMCİM
    XIGMATEK SCYLLA 120mm SIVI SOĞUTMAM VAR
    Overclock yapmak için girmiştim asus optimal otomatik 3.4 den 3.85 yapmış.
    Ancak ben 4.0 Ghz yapmak istiyorum Manual CPU Ratio dediğimde FID ve DID çıkıyor bi türlü ayarlayamadım 40 çarpan yapıcaktım direk voltaj vericektim az load line ile oynamalı mıyım ?
    Genel anlatıcak birisi varsa anlatabilir mi ve Şu amd boost özelliğini bulamadım biosta herneyse anlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Hocam yanlış anlamayın, dışarıdan geçerken uğradım. Şu son davranışınız yaptığınız iyiliği köreltmiş. burada sadece konuyu açan kişi faydalanmıyor, konuyla ilgisi alakası olan herkes faydalanıyor. tabiki de onları da düşünerek emir kipi ile konuşmasanız daha güzel olur/olurdu. aksi taktirde olur da tartışmaya falan döner, paylaşılan bilginin de ne tadı kalır ne tuzu. Ne de olsa kimse karşısındaki kişiyi klavyede iki tuşa basarak tanımıyor, alıngan olabilir, ruh hastası olabilir, ılımlı olabilir, profesör olabilir, hatta devlet başkanı olabilir. karşınızdaki kişinin sizden öğrendiği bilgilerden belki de çok daha fazlasını, size veya biz okurlara bilgi verebilecek biri olduğunu düşünerek hareket ederseniz eğer, belki de o kişinin buraya düşeceği notlarla birçok kişi derdine derman olur. kimsenin kimseyi platformdan soğutup da karanlık dönemlerimizde elde edeceğimiz ışık kaynağından edemez, etmemeli. buna devlet başkanı da dahil saygılar sevgiler.
  • 1.35V ile 4 Ghz yapabilirsin, ama enerji tüketimi normale göre %70 falan artıyor, cinebench performansı ise 1270'lerden 1350'lere geliyor. Gereksiz, önemsiz ve verimsiz. Kendi otomatik turbo boost mekanizması gayet güzel çalışıyor soğutma sistemin iyi ise. Boşuna vaktini öldürme.

    Ondan önemlisi ddr4 hızını artırmaya bak.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    D.O.C.P ile 3200 mhzde çalışıyo corsair pro rgb var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    kendi otomatik turbo boostunu biosta açamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

    kendi otomatik turbo boostunu biosta açamadım
    biostan birşey açmıyorsun, işlemci microcode'unda çalışan birşey. aç amd sayfasını oku.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    Hocam emir kipiyle konuşmazsak sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

    Hocam emir kipiyle konuşmazsak sevinirim.
    Alınganlık hat safhada. Kusura bakmayınız efendim, harcadığımız vakte yazık olmuş belli.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın, dışarıdan geçerken uğradım. Şu son davranışınız yaptığınız iyiliği köreltmiş. burada sadece konuyu açan kişi faydalanmıyor, konuyla ilgisi alakası olan herkes faydalanıyor. tabiki de onları da düşünerek emir kipi ile konuşmasanız daha güzel olur/olurdu. aksi taktirde olur da tartışmaya falan döner, paylaşılan bilginin de ne tadı kalır ne tuzu. Ne de olsa kimse karşısındaki kişiyi klavyede iki tuşa basarak tanımıyor, alıngan olabilir, ruh hastası olabilir, ılımlı olabilir, profesör olabilir, hatta devlet başkanı olabilir. karşınızdaki kişinin sizden öğrendiği bilgilerden belki de çok daha fazlasını, size veya biz okurlara bilgi verebilecek biri olduğunu düşünerek hareket ederseniz eğer, belki de o kişinin buraya düşeceği notlarla birçok kişi derdine derman olur. kimsenin kimseyi platformdan soğutup da karanlık dönemlerimizde elde edeceğimiz ışık kaynağından edemez, etmemeli. buna devlet başkanı da dahil saygılar sevgiler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.