Şimdi Ara

Ryze Win Rate ve LCS / Rework

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://champion.gg/champion/Ryze/Middle

    Gördüğünüz üzere plat üstü elo statlarını veren bu sitede Ryze win rateini %37 görüyoruz. Açıkçası ben Shiphtur'un yayınını çok izleyen birisiyim ve her seferinde i hate ryze diyip ban atıyor ve atmadığında da darma duman ediyor ryze. (gördüğünüz üzere ban rate de 0,97 az oynanmasıyla ilgisi yok yani). Nasıl %37 anlam veremiyorum. Competative arenada da çok güçlü olması durumu dengesizleştiriyor. Rework yolda diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tamam da champion.gg denilen site plat+ verilerini göstermiyor mu? Plat ve üstü demek oradaki istatistiklerin 85%i plat5 civarına ait demek. Ryze zaten high skillcap bir şampiyon, broken olduğu zamanlarda da win ratei 45% civarlarında geziyordu hep. Reworkten önce herkese kan kustururken 42%'ydi win ratei champion.gg'de Ryze'ın.

    Bir şampiyonun iyi ya da kötü olduğuna anlamak için o siteye bakmak yeterli değil bence. Daha değerli bir veri alınması için Dia üstüne bakılması gerektiğini düşünüyorum. Bir champ bütün elolarda iş yapmaz zorunda değil.
  • Ryze Win Rate ve LCS / Rework



    Diamond üstü hocam bu da. Bana kalırsa plat elo bile olsa yinede elo kriteri yetenek bakımından yeterli geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok basit aslinda.Insanlar eski ryze in gucunu pasifinden dolayi gelen neredeyse urf modunda gibi sinirsiz skill atmasindan geliyor saniyordu.



    Eski ryze i op yapan sey ustte yazdiklarim degil.



    E ve ultisiydi. Hatirladigim kadariyla e si buyu direnci azaltiyordu ve ultisi cok fazla can emme ve hareket hizi veriyordu. Defalarca 200 can ile girip full can ile tfden ciktigimi bilirim.



    Bu hero uzaktan skill atamaz araya girmesi gerekiyor. Bunu eskiden ultisiyle yapabiliyordu.



    Simdi yenisine gelicek olursak. Tf de bu hero yine araya girmek zorunda.Ama tek bir hatali hareketinde muhtemelen ölür.Cunku eskisi gibi can emmesi yok. Buyu direnci azaltmasi yok.







    Solo q icin bom bos bir ultisi var. Cikar simdi yine birileri soyler yok soyle yok boyle. Solo q oyunlarinin %95 inde hic bir ise yaramiyor. Kaldi ki o alan icinde cc yerseniz bozuluyor.



    Ultisi olmayan sampiyonlar(Nidalee elise jayce) 2 formda oynanabilen sampiyonlar. Yani ultisi olmasada bu acigi kapatacak ozellikleri mevcut. Ryze de boyle bisey olmasinada imkan yok. Cunku sozde ultisi var.



    Artik alan etkili degilde tek hedefe vuruyor genelde. Alan etkisi vurmak icin 2 defa e atip digerlerine sekecekte ryzede bu arada araya girip olmeyecek. 10 oyunda belki max 3 kisiye yaparsiniz tfde.Oda olmesseniz.



    Toparlarsak ultisi eskisi gibi olursa solo q icin oynanabilir hale gelebilir.



    Bu halde diger herolardan 4 5 kat daha iyi oynamak zorundasin. Bu da syndra orianna alip cok daha rahat oynamak varken bana pek mantikli gelmiyor acikcasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim açıklama için ben de katılıyorum bir değişiklik olması gerektiğine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayirli geceler

    Söz konusu Ryze olunca uzun uzun yazmak istemiyorum zira torpilli herolardan biriside Ryze,hiç bi sezon düşmedi hep oynandı,önceden oyun başında tırt diye bi yılan hikayesi vardı şimdi oda yok oyunun her safhasında güçlü

    Uykum gelmişken gayet güzel qq yorumu yaptım bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Mart 2017; 3:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yamadır nerf yiyor, kullanabilenin elinde iyi iş yapıyor bir ara bende sardım(3 yama önce) earlysi gerçekten güçsüz late gamede hasarı çok çok iyi. Ama işte sen kasana kadar oyun elden gidiyor o yüzden win ratei düşük.Eski mesajlarıma bakarsanız ryze op derdim hep ama op falan değil artık dengeli şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.