Şimdi Ara

Ryse: Son of Rome - PC ve Xbox One Grafik Karşılaştırma Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arada çok büyük farklar yok gibi gözüküyor ama PC önde tabi ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: halflıfe<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BlackBeasT<br><br>büyük kasalı oyun PCyi salonun ortasına koymaya gerek yok, denemediğimiz iş değil, PC arka Oda'da 10 metre HDMI kablo salonda ki LED tv'yede bağladık, 5 metre usb uzatma kablonun ucuna x360 gamepad kablosuz alıcı ve kablosuz klavye+mouse alıcısınıda ekledik, salonda kuzenler ve dostlar ile sabaha kadar içip PES'de oynadık <br> <br> Günümüzde dev kasalı Oyun PCyi salona taşıyanlar var <img align="middle" alt="" src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" border="0"> , Salonda PCmizde var HTPC ince kasa oda internet ve film sosyal ağlar için hazır kıta bekliyor. Madem hiç oyun PC sahibi olmadın destekli sallayın...</blockquote><br><br>kardeş bırak uğraşma bu adamlarla hayatında hiç pc toplamamış veya en son fx 5200 kullanmış adam burda artislik yapıyor ama onlar içinde mantıklı bende çocuk olsam bende konsol isteyebilirim</blockquote><br><br>Şu yazdıklarınla asıl çocuğun sen olduğunu tescillemişsin zaten. Oyunseverleri PC'ci ve konsolcu diye ayırıp konsolda oyun oynayanları çocuklukla itham etmen sana sadece acımama sebep olur. Sanki bir tek sen ve senin gibiler bilgisayar sahibi gibi konuşmayı ne çok seviyorsunuz. Eğer oyunsever olabilseydin oyunu platform farkı gözetmeden her yerde oynamanın oyun kültürünün en önemli değeri olduğunu bilirdin. Bir oyun platformuna körü körüne bağlı kalıp diğerlerine gözden çıkaran kişi onlarca kaliteli oyundan mahrum kalan sözde oyunseverdir.


    misafir arkadaş hardcore vermiş :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • PC'deki grafiklerin daha iyi olmasını bekliyoruz haliyle ama zaten oyun, Xbox One'ın tanıtımında kullanılırken grafikleri iyi yapıldığı için, arada kayda değer fark görünmüyor bu videoya göre. Videoyu 1080P seyrettim ama sanki 720P'yi 1080P olarak kaydetmişler gibi geldi bana. Işık ve gölgelerde fark görünmese de, doku detaylarında illaki fark olacaktır PC'de. Öyle olmasa, oyunun 4K çözünürlük seçeneği olur muydu hiç?

    Oyunun bizim açımızdan en kötü yanı, türkçe dil desteğinin olmaması, malesef...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Crytek ne zaman grafik balonu oyunlar çıkarmaktan vazgeçecek.Yayınla bir tech demo geç o zaman.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ps4 aldım mesela ya ne masraflı aletmiş pc'nin gözünü seveyim yok psn ye para ver yok oyun peşinde koş.Bazı arkadaşlar onu göz görmez demiş 42 inç bir tv ye bağla bakalım ikisini de eğer göremezsen sizin gözünüzde bir problem var demektir.Sen kaç kez 2 senede bir ekran kartı değiştirdiniz de gelmişsiniz burada konuşuyorsunuz,hem işi bilmiyorlar hemde ahkam kesiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    büyük kasalı oyun PCyi salonun ortasına koymaya gerek yok, denemediğimiz iş değil, PC arka Oda'da 10 metre HDMI kablo salonda ki LED tv'yede bağladık, 5 metre usb uzatma kablonun ucuna x360 gamepad kablosuz alıcı ve kablosuz klavye+mouse alıcısınıda ekledik, salonda kuzenler ve dostlar ile sabaha kadar içip PES'de oynadık Günümüzde dev kasalı Oyun PCyi salona taşıyanlar var, Salonda PCmizde var HTPC ince kasa oda internet ve film sosyal ağlar için hazır kıta bekliyor. Madem hiç oyun PC sahibi olmadın destekli sallayın...

    Aha aynı ben. 5+1 sistemi bile aktarmayı başardım ben. Ama gamepad (Logitech F710) çok fena lag yapıyor yahu, siz nasıl oynuyorsunuz? Yani oynanıyor ama top sürmek, müdahele yapmak falan zor oluyor. Sırf bunun için Fifa 15'i PC'ye değil PS4'e aldım. PC'de Fifa World oynuyordum lagdan benle en fazla denk adamlara karşı maç kazanamıyordum.

    Nedir bir ITX PC toplar TV yanına koyarsın ama o zaman da kabloları geçtim olayın güzelliği yani oyunlarda PC'nin sesini duymama özelliği gidiyor. (PS4 de iyi ses yapıyor bu arada) Oyun harici işlemler için daha zayıf bir PC de mantıklı (o bende yok, tablet var ama o yeterli gelmiyor evde) ama ben sürekli tüm arşivime ihtiyaç duyduğum için onu yapamıyorum. Ancak NAS sistemi kuracaksın ama onun için de HDD'leri hariciye çevirmek vs. bir sürü uğraş. Bir de hiç beklemediğin anlarda güce ihtiyaç duyabiliyorsun. Çektiğin kısa oyun videolarını encode etmek olsun, bazen ne bileyim bir HDD'ye oyun yüklerken başka HDD'de yüklü olan oyunu oynamak gibi değişik şeyler olsun. Mesela dün bir hızlandırılmış bulut videosu indirdim, çok güzel olduğu için destekleyen ekran olmasa da daha keskin görürüm diye videonun 4K versiyonunu indirdim sıkıntısız oynattım, bunu bir HTPC yapamayabilir. Bunlar iki PC ile de yapılır ama hep ek iş. Bir de şu var ki diğer odadaki PC'yi açmak için oraya gitmek zorundasın , buna hala bir çözüm bulamadım ve benim PC uykudan da uyanmıyor kasaya gitmeden (hiç uyanmıyor aslında da o da ayrı bir konu) bunlar hep daha tam oturmamış PC sistemlerinden kaynaklanıyor. Dizüstülerde bu tür pek çok konuyu çözdüler ama masaüstüye ilgi azalıyor diye üvey evlat muamelesi görüyor kimse umursamıyor. En güzeli güç yönetimiyle bunu çözmek. Son işlemcilerde durum ne bilmiyorum ama PC boştayken CPU'yu, anakartı, ekran kartını bir dizüstü kadar az elektrik tüketen hale getirseler, kullanım arttığı an da gerektiğinde tüm gücü kullanılsa bunlara hiç gerek kalmayacak. O yüzden ben Nvidia ve Intel'i destekliyorum. Performans arttırmak varken verimliliğe kasmaları oyuncuların hoşuna gitmiyor ama bu tür yararları var işte. Ama bunlar da tam ideal hale gelene kadar zaten masaüstü ne kadar kalacak şüpheli. Şu an mesela fiyat uygunluğu olsa güçlü ve ince hafif 13" bir Ultrabook her işinizi yapabileceğiniz bir sistem olabilir (Razer'ın falan çok ince çok güçlü Ultrabookları var), güçlü PC'yi de HTPC'yi bir araya getiriyor. Yukarıda bahsettiğim tam anlamıyla olay olana kadar bu seçenekler daha da cazip olacak. Bir de Thunderbolt veya benzeri yöntemlerle Ultrabooklara masaüstünde kullanılan türde harici ekran kartı bağlama imkanı makul hale gelip bir de yaygınlaşırsa o zaman hepten masaüstü ölür, ki DX12'de de bildiğiniz gibi ekran kartlarının işlemciye bağımlılıkları azalacaktı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Daha önce konsolda mevcuttu ne olduğu biliniyor fakat ben bilmiyorum. Umarım crysis gibi sadece grafik kasıp yavan bi oyun değildir. Gameplay videoları mükemmel oynanis ve grafik sunuyor umarım böyledir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.