Şimdi Ara

RX-8 mi Scirocco mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
16.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım, öncelikle seni kırdığım için çok çok özür dilerim senden.

    Öte yandan rx8 in motoru 100 binde zaten bitmez o sadece hurafe. Yurt dışında 300 binde giden araçlar var. Yakıt konusunda da dediğin gibi en iyi kullanan adam bilir , ayrıca yakıt konusu biraz göreceli ki . Şahsen rx8 hayranı ve alacak bütçem olmasına rağmen tercihimi roccodan yana kullanmış biriyim. Beni vaz geçiren daha doğrusu karar vermemde etki eden kişi rx8 sahibiydi ve tüketim konusunda cidden muzdaripti.

    Anlayışın için şimdiden teşekkürler,

    Topic başlığına cevabımı yukarıdaki ilk mesajımda vermiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

    Arkadaşım, öncelikle seni kırdığım için çok çok özür dilerim senden.

    Öte yandan rx8 in motoru 100 binde zaten bitmez o sadece hurafe. Yurt dışında 300 binde giden araçlar var. Yakıt konusunda da dediğin gibi en iyi kullanan adam bilir , ayrıca yakıt konusu biraz göreceli ki . Şahsen rx8 hayranı ve alacak bütçem olmasına rağmen tercihimi roccodan yana kullanmış biriyim. Beni vaz geçiren daha doğrusu karar vermemde etki eden kişi rx8 sahibiydi ve tüketim konusunda cidden muzdaripti.

    Anlayışın için şimdiden teşekkürler,

    Topic başlığına cevabımı yukarıdaki ilk mesajımda vermiştim.


    Estafurullah anlayışından ötürü saygı duyarım,ama bir konuda haklısın bak onda atlamadan geçemem Rx-8 günlük kullanımda yakıt konusunda sıkıntı yapabilir oda dur kalk trafiğidir,hem araç alt devir ölülüğü oda arabada ruhsuz bir algı yanıltıyor devirlendikçe araçtan zevk alıyorsun trafikte vites değiştirmek yoruyor bu yüzden tork devirlendikçe geliyor ve bu şekilde yakıt tüketimi gündelik kullanımda bu nedenle fazla deniyor dur kalk trafiği sebebiyle,rocco günlük kullanıma daha yatkın bu konuda,kazasız belasız sürmen dileğiyle tekrardan hayırlı olsun..




  • tüm yorumları okudum da , millet bi zamandan sonra scirocco yu unutup tamamen rx8 hakkında konusmaya baslamıs demekki var bse abicim
  • ortalık karışmış yine :)) Hala alakası olmayan araçları karşılaştırıyorsunuz .... rx-8 4 kapı karşılaştırılan araçlar tek kapı. tekrar ve tekrar yazıyorum. rx-8 alcak adam hiçbirşey düşünmeden gidip alır. kaçırdığınız nokta şu.diğer araç sahiplerini bilemem fakat ben hep 4 kapılı spor coupe dengeli yere yakın bir araba hayal ettim. rx8 çıktığında resmen budur dedim. fakat hemen alamadım aracı. makyajlısı çıkana kadar anca toparladım. param olsa aston m. rapide alırdım. yani rx8 kullanıcıları ne kadar yaktığına neyi geçtiğine bakmaz . kafalarında bir araba modeli vardır piyasaya çıktı ve aldık hepimiz . arabanın tek eksisi çıtasız kapılar olsaydı ve cam tavan(panoramik) olaydı tam istediğim gibi olacaktı :) her karşısına dikildiğimde gülümsüyorum. sitede cümle alem sabaha kadar kötülesede yapmışlar olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arenas222

    ortalık karışmış yine :)) Hala alakası olmayan araçları karşılaştırıyorsunuz .... rx-8 4 kapı karşılaştırılan araçlar tek kapı. tekrar ve tekrar yazıyorum. rx-8 alcak adam hiçbirşey düşünmeden gidip alır. kaçırdığınız nokta şu.diğer araç sahiplerini bilemem fakat ben hep 4 kapılı spor coupe dengeli yere yakın bir araba hayal ettim. rx8 çıktığında resmen budur dedim. fakat hemen alamadım aracı. makyajlısı çıkana kadar anca toparladım. param olsa aston m. rapide alırdım. yani rx8 kullanıcıları ne kadar yaktığına neyi geçtiğine bakmaz . kafalarında bir araba modeli vardır piyasaya çıktı ve aldık hepimiz . arabanın tek eksisi çıtasız kapılar olsaydı ve cam tavan(panoramik) olaydı tam istediğim gibi olacaktı :) her karşısına dikildiğimde gülümsüyorum. sitede cümle alem sabaha kadar kötülesede yapmışlar olmuş.

    +1 Arabamı çok seviyorum!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: over and under


    quote:

    Orijinalden alıntı: SONY_55

    Rx8 varken siroccoyua bakanlar ya sirocco sahibidir ya da almancıdır.Bunun başka bir açıklması olamaz..
    Bu arada şu efsaneyi de unutmayalım.O da bir renesis efsanesi.Sirocco ve benzerlerinin alayını cebinden çıkartır, tükürüğüyle boğar.

     RX-8 mi Scirocco mu?



    GTA'da hangisi en iyi gidiyo modlu modsuz ?

    Cevap biraz geç oldu ama şimdi gördüm..
    Ooooooo japon düşmanı naber.
    GTA ne?Bilmediğin konular hakkında bari yorum yapma.Yoksa şekil A'da görüldüğü gibi rezil oluyorsun.
    Gran Turismo 5 simulasyon bir oyundur.Simulasyonun ne olduğunu bimiyorsan başka bir konuda öğretirim sana.Gerçek hayatdaki arabaların verilerini dijital ortama aktarılmasıdır.Tabi ki birebir aynısı olması düşünülemez.Ama rolling,0-100, fren mesafesi birebir aynıdır.Rx7 ise aerodynamic olarak iyi olduğu için son süratlerde diğer seleflerinden daha hızlıdır.Ama ben yine de diyorum ki simulasyonda olsa bir oyun tam olarak bir ölçü olamaz.Ama dediğim gibi rolling,0-100 gibi sonuçların doğruluk oranı %100'e yakındır..




  • 250 liralık benzinle 350 km giderim, sorun olmaz dersen rx8 al.

    esp yi kapayım yanlayım, fast n furios tribine girersende max 6 ayda aracın pert olur ..

    bence iyi arastır bu arabayı, cunku rx8 herseyiyle sıra dışı bir araç.

    venkel motor yuzunden alt devirlerde sakin kullansanda cok yakar, şehir içinde 15-16 litre min yakar, basarsan 18-20 lt arası yakar..

    performanslı araba istiyorsan, fn2 type-r veya seat leon cupra al (çip+egsoz+filtre yle 300 beygirde yürürsün cuprayla)
  • şakamı bu, allahın poser arabasıyla rx-8 i kıyaslamışınız, hemde 3 sayfa :)
  • Hayırlı günler. Ben 330i sahibiyim ama daha önceden iki aracı da kullandım. rx8 benim aracımdı scirocco ise arkadaşımın dı. Benim Rx-8'im Bursa yolunda beni ölüme sürükledi ama arkadaşımın 5 senelik kullanımı onu hiçbir şekilde can riskine sokmadı. Şimdi eğer 2. bir araç veya bir yarış aracı almak istiyorsanız ben rx-8 derim ama bakımları herkesin dediği gibi kolay ve ucuz değil. aksine piyasayı şişirmek için yaptıkları bir olay. Arkadaşım aracına Bolt on, soğuk hava filitresi ve yazılım attırdı onun sciroccosu hem benim Rx-8'imi tokatladı hemde şu anda kullandığım 330i'yi tokatlamakta. şu anda iki aracın da piyasası aynı. birisi şehir içi 20 litreye yakın yakarken birisi şehir içi 6-8 litre yakıyor.demek istediğim Rx-8 alıp modifiye parasını sadece aracı canlı tutmak için değil de scirocco alıp aracı neden 300whp yapmak daha mantıklı olmaz mı? Ve lütfen apaçiler/ameleler scirrocco aldıkları için dışarıdan biz de öyle gözükeceğiz falan diye düşünüp kimse almıyor. Alakası yok, aşağıya koyacağım 3 fotoğraftan pay biçin hangisinin içinde nasıl gözükeceğinizi. Bu cevapda rx-8'i kötüleyip başka araba aldırmak için reklam yapıyor diyecekler olacak ama benim isteğim başka Türk kardeşlerimin canını göz göre göre tehlikeye atmasını istememem. RX-8 mi Scirocco mu? RX-8 mi Scirocco mu? RX-8 mi Scirocco mu?




  • Hocam yakıt olarak RX-8 fazla yakar ama Scirocco onun keyfini veremez. Bir de şöyle bir husus var siz RX-8 e bakabilecek misiniz?2.el olduğundan tam bir saatli bomba ustasını bulamazsınız narin motordur yağ olarak sadece Dexelia kullanılacak falan bakımları da pahalıdır büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apaçi tenekesi ile karşılaştırmak hata, Rx-8'e hakaret olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.