Şimdi Ara

RX 6800 XT FİYATLANDIRMASI NE OLACAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 1 hafta önce palit rtx 3080 gaming oc satın aldım.Sorum şu ; Sizce bu ekran kartını iade edip rx 6800 xt almaya değer mi ? ve rx 3800 xt'ler türkiyede ki fiyatlandırması ne olur ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyMonkey -- 30 Ekim 2020; 0:17:47 >



  • Oyunlari cek ultraya keyfini cikar. İyi bir kart almissin zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın kart güzel gule güle kullan, driver oldu mu olacak mı derdin yok şuanda. Keyfine bak. Ha ben AMD yi daha ucuza bekliyorum , muhtemelen dolarin sabitlenmesi AMD kartlarla beraber piyasa düşecek , ama 3080 aldıysan artık çok dusunmene gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.dünya ülkesi olmak böyle bir şey işte.

  • Kartı iade etmen demek amd yi 15-20 gün beklemen demek. 6800 eger beraberinde bir takım problemleride getirirse tekrar nvidia ya dönmek isteyeceksin. Kur gidiyor ve kartta stok halen yok. 6800 çıksın testleri bir gör. Kart stabil çalışıyor mu ? Driver problemleri mevcut mu ? V.B. sorular bir cevaplansın. Diyelim 6800 almaya karar verdin. Sat 3080 kartını. Stok olmadığı için her türlü alıcı bulursun. Aryıraca öyle bir nvidiacı tayfa var ki 6800 cıkmışmiş, daha ucuzmuş bakmaz alır kartinı. Diyelim ki almaya karar verdin yurtdışında 50 usd fark var. 6800 daha ucuz. Türkiyedeki fiyatlari kestirmek ise bir hayli zor. 6800 kartı 3080 den daha pahalıya satan satıcılar görürsem şaşırmam. Farklı bir konu varsın 3080 4 k da 6800 den 5-10 fps daha az alsın. Ha 50 fps ha 60 veya 2k da bir kart 120 fps alırken diğeri 145 alsın. Bence farkı yok. Ayrıca bir grafik ayarı ile fps yükseltirsin. Kart piyasası koca bir ilizyondan ibaret. Fazla kafaya takmaya gerek yok. Bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizdeki karttan memnun olmamak icin aklima gelen ihtimal VRAM miktarinin kafaniza takilmasi olabilir? bu haric amd ye gecmek cokta mantikli degil.


    fiyatlar belli zaten. turkiye fiyatlari ustunden 60-70 dolarlik bir miktar dusun tl ye cevirip.


    illaki gecmek gibi bir karara vardiysaniz, hazir piyasada kart bulunamiyorken sizinkini iyi bir paraya satabilirsiniz diye dusunuyorum. her nekadar bazi arkadaslar kiziyor olsa bile, satistan kar bile edilir.

  • lemartes kullanıcısına yanıt

    Vram olayı büyük etken olacak arkadaşın açtığı konudaki endişesi ya da düşüncesi gibi.



    Ben olsam bekler durumun netleşmesine bakardım, her şeye rağmen geçmek istiyorsam geçerdim.

  • 3080 zaten her gün stoksuzluk ve kur yüzünden fiyatı artıyor istediğin zaman daha yüksek fiyata satma şansın çok yüksek , 0 ı 9.5 olduysa 9.400 e bile satarsın rahat , o yüzden beklet amd kartları gelince fiyatına göre satarsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vram olayı bence de kartın önünü inanılmaz kapatıyor. Tercih sizin.

    Yalnız amd sunumunda dikkat edemedim aklıma takılan bir şey var. Bu 6800 serisi, 3080 ve 3090 gibi kocaman takoz bir kart mı? 3070 ile boyut kıyaslamalarını görünce hakikaten teknolojide ileri mi gidiyoruz geri mi anlamak mümkün değil. 320W da baharatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç senedir şu forumdayım, her zaman bakın bunu aldım, şunu da alabilirim, onu da alacam kafasında birileri olur, sırf bunları söylemek için sözüm ona soru sorar, başlık açar, gösterir. Bi bitmediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamad

    Kaç senedir şu forumdayım, her zaman bakın bunu aldım, şunu da alabilirim, onu da alacam kafasında birileri olur, sırf bunları söylemek için sözüm ona soru sorar, başlık açar, gösterir. Bi bitmediniz.

    Tam yerinde bir tespit.  


    Hadi bunu da geçelim, soruların cevapları alınır ve bir teşekkür bile edilmez vs. vs.


    Sorulan parçalar gerçekten alınır-alınmaz, son derece alakasız bir şekilde saçma sapan sorular sorulur, üstte dediğime ek olarak bu tarz soruları sormak için üye olunur ve ardından kaçılır, bazı zamanlarda forumun müdavimleri bu başlıklar yüzünden birbirlerine girerler...





  • ahmettsezis kullanıcısına yanıt

    6800xt ve 6900xt 2.5 slot 6800 2 slot genişliğinde.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoneyMonkey

    Bu mesaj silindi.
    şu cümleleri kuracak kadar cahilseniz muhtemelen mirasa filan konmuşsunuzdur. bu zihniyetin para kazanması pek olası değil. parayı herkes kazanır önemli olan harcaması yada idare etmesidir. zaten beyin burada devreye giriyor yada giremiyor.

    ellerini yağlamak ne demek kabalıkta sınırı epey aşmışsınız birde üsluptan bahsediyorsunuz. maalesef günümüz türkiyesin de sizden çok var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.