Şimdi Ara

Rx 5700 xt sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nisan ayında kendime PC toplamıştım. Bugüne kadar herhangi bir sorun olmadan, hiçbir siyah ekran veya sürücü problemi yaşamadan geldim. Ancak geçtiğimiz perşembe günü PC birden siyah ekrana düştü oyun oynarken. Ardından defalarca aç kapa yapmama rağmen Windows logosundan sonra sanki birden HDMI çıkartmışcasına siyah ekrana düşmeye başladı. Güvenli modda açtım driver sildim PC açıldı. Ancak driver tekrar kurduğum zaman yine PC aynı şekilde siyah ekrana düşmeye devam etti. Bunun üzerine format attım ve herhangi bir sorun kalmadı. Sıkıntısız bütün oyunlarımı oynadım, modelleme çizim yaptım.


    Bugün sabah PC'yi kapattım herhangi bir sorun yoktu, işe gittim geldim ve yine PC Windows logosundan sonra siyah ekrana düşüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim, eski driverleri kuruyorum yine aynı şekilde ekran gidiyor. Ne yapacağım, sürekli 5 günde bir format mı atacağım ben bu alete? Bilen biri varsa yardım edebilirse çok sevinirim. Kafayı yedirecek bana yoksa. Teşekkürler şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar ne zaman konu açsam herkes okuyup geçiyor. Hiç cevap alamıyorum. Yok mu bir fikri olan kimse?

  • Ekran kartı driverını kaldırıp windows üzerinden güncelleme alarak yüklemeyi deneyin.

    Veya sorunsuz eski driver kurun.

  • Güç kaynağınızın yeterli olduğunu varsayarsak büyük ihtimalle ekran kartınız bozuldu. Hemen garantiye gönderebilirsiniz... Sürücü yüklendiği anda ekran kartı fazla güç çekmeye başlar bu yüzden sürücü yüklendikten sonra hata alma ihtimaliniz var. Beslemede sıkıntı çıkmış olabilir.

  • rerererara R kullanıcısına yanıt

    Garantide dediler ki ekran kartı sorunsuz. Tüm testleri yapılmış, bütün benchmarklardan geçmiş uzun süre test etmişler. Ama ben takınca çalışmıyordu bu kart. Başka parçalarda sorun olsa diğer kartla nasıl sorunsuz çalışıyor. Kartı yarın alacağım merak ediyorum ne olacak. Pek ihtimal vermiyorum çünkü gönderdiğim gibi geri geliyor. Tamir olmadı, değişim olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.memo -- 31 Ekim 2020; 1:43:48 >
  • Güç kaynağı ve diğer bileşenlerin özellikleri nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd ryzen 7 2700x işlemci

    16 gb ram

    600 watt 80+ bronze psu

    480 gb ssd

    2 tb hdd


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.