Şimdi Ara

RX 570 vs GTX 1650 Videosu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=ua7rUFiu-C4
    Arkadaşlar bu videoda RX 570 ile GTX 1650 yi karşılaştırmaya çalıştım. The Division 2 oyunun tıpa tıp aynı ayarlar eşliğinde gayet benzer iki sistemi test ettim. GTX 1650'nin olduğu videonun sahibi DonanımHaber.com'dur, umarım buradan görüp vs. direkt telif atmazlar, 2 saatten fazlasını harcadım .
    RX 570'in mobil versiyonu yok ve insanlar AMD'nin agresif fiyatından dolayı RX 570 vs GTX 1650'nin nasıl olacağını merak edeceklerini düşündüm, bu videoyu yaparken ise DonanımHaber'in yeni video attığını gördüm, izledim ve "Niye yapmayayım yaow." dedim. Zaten konuda da "karşılaştırma yapmaya çalıştım." dedim, yani ben de biliyorum pek adil olmadığını şimdiden söyleyeyim dedim.

    Not: Arkadaşlar DonanımHaber'i YouTube'dan severek takip ederim ama Forumunu neredeyse hiç kullanmadım, ondan dolayı olaki bir hatam olursa kusuruma bakmayın.
    Dip not: Arkadaşlar RX 570'in Overclocklanmamış halinin de full test videosu gelecektir, beklemede kalın eğer istiyorsanız.







  • Mobil versiyon 1650 ile normal olan arasında bir fark varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Mobil versiyon 1650 ile normal olan arasında bir fark varmı?
    Nvidia 1000 serisinden beri mobil ile masaüstü arasındaki farkı en aza indirdi. Ondan dolayı maksimum 5 FPS vs. fark eder diye düşünüyorum, hatta belki hiç fark yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.