Şimdi Ara

Rx 570 nitro plus saphire 8gb ekran kartı fps düşük veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1030 ti Asus ekran kartı kullanırken 90 la 100 fps arası alıyordum zulada ekran kartımı rx570nitro+8 gb yapıncada aynı fps aldım fumak testinde fps çok güzel ama oyunda öyle deyil bide 8+6 güç pini bağlantılarının sadece 8 taktım 6 yok

sistem özelikleri

amd A8 6600k işlemci

Asus F2a55-m anakart

ram hıyper 1600 MHz 8 gb

450 wat psu

kule tipi fan

lütfen yardımcı olun lütfen

• Online oyunlar sentetik testler gibi değildir. İşlemci yetenekleri de önem kazanır. Daha güncel işlemciye (doğal olarak anakart ve ram de değişecek) geçmeniz lazım. Ayrıca 8 gb ram de günümüzde yeterli değil, 2x8 gb olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8.16 gb daha ram ekledim fps çok küçük oynadı internetten darboğaz testi yaptım darboğaz sıfır çıktı

Elinizde 2013 çıkışlı 4 çekirdek bir işlemci var, en kötü ryzen ile bile kıyas kabul etmez. AMD bile unutmuştur bu işlemcileri. Neye göre hesaplama yaptığı belli olmayan darboğaz sitelerine güvenmeyin.

Zula hala güncelleme alan bir oyun sanırım, 2015te bile çıkmış olsa bu kadar güncelleme ile sistem gereksinimleri de artabilir.

Anlamdım yani rx570 8 gb dan dolayı mı darboğaz yapıyor ve bugün tes ettim 1030 ti daha güzel fps alıyormuşum takılmalr yaşıyorum ekran kartının 8+6 güç pin girişine sadece 8 takabildim fps o yüzden düşük olabilir mi

Ekran kartı benchmark testlerinde hata vermediyse tek 8 pin de yeterli olabilir.

video Da anlatıldı gibi yaptım ama sorunum hala çözülmedi bechmark testinde sıkıntı yok ama oyunlarda fps düşük

x87(FPU) kayar nokta hesaplama ve bazı işlemci içi kaynaklar modül içerisinde 2 çekirdek arasında paylaşılıyor.Donanım tabanlı hyperthreading gibi ucube birşey.Gerçek anlamda 4 çekirdek bir işlemci değil.

Üstüne birde bir önceki nesil phenom II işlemcilere göre tek çekirdek performası frekans bazında %10 kötü.

Kısaca o ekran kartı için işlemcin aşırı güçsüz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.