Şimdi Ara

###RX 560 CROSSFIRE MİNİ İNCELEME## -BATTLEFIELD 1 TESTİ EKLENDİ - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lofer_freud

    Gerçekten çok değerli bir konu. Sürekli güncelleniyor. Teşekkürler.

    Konu başlatılalı çok olmamış ama,CF ile araştırma yaparken ufukta win10 da kaynaklanan optimizasyon sorunlarının çözülme ihtimalini gördün mü?

    Bunun AMD kaynaklı olduğunu sanmıyorum, zira aynı pc de dual boot olarak W7 ile denedim, daha stabildi durumlar. w10 da çözüme kavuşacaktır elbette, ancak şu durumda bile w10 daha makul geliyor, zira oyun performansı geride kalmaya başlıyor W7 nin.

    Zaten DX12 ile iyice hurdaya çıkmış diyebilirim w7 için, tamam tamamen olgun, düzgün bir sistem ama oyuncu kitle için çok ciddi farklar olmasa da geri kalmaya başlıyor.
  • Arkadaşlar rx 480 crossfire kullanan biri olarak, kendi gördüklerim tomb raider sorunlu, lol bazen hata veriyor, gta 5 ise mis gibi full+full oynaniyor yani bazi oyunlarda crossfire dan kaynaklanan sorunlar var yani tam crossfire destekli bir oyuna yonelik almadiysaniz 100 fps alacağınıza 70 fps veren tek kart alın hic degilse oyuna göre abuk subuk sorunlar yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Evet oyundan oyuna farklılık gösteriyor. Ancak suya sabuna dokunmadna BF, GTA oynarken rahatlıkla kullanılabilir. Lol de ise çerçeve denetimini açık tutmamız gerekiyor, zaten oyun cf destekli değil.
  • Güncel.
  • RX 560 OC , R7 370 Oc ile aynı grafik skorunu alıyor hemen hemen.

    ###RX 560 CROSSFIRE MİNİ İNCELEME## -BATTLEFIELD 1 TESTİ EKLENDİ -
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Zaten almadan önce adamakıllı bir inceleme bulamadığımdan, linux da yapılan bir testte kafa kafaya olduklarını görüp de karar kıldım. Dediğinden haklısın R7 370 bu kart.

    Gerçi ben bios atıp 10k barajını aşmıştım tek RX 560 la.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 18 Temmuz 2017; 20:30:53 >
  • 3d mark firestrike veya time spy yerine 11 yapmanızın özel bir neden var mı?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Time Spy testi de ekli hocam. Ama benim yıllardır referans aldığım ve daha önceki kartlarımın da skorlarını sakladğımdan daha öncelikli oluyor benim için.

    Bir de Time Spy kurulum dosyasını format atarken yedeklememişim 4 gb lık setup yalan olunca bir daha indirmedim.
  • Merak eden arkadaşlar buyrun kendi çektiğim videolar yalnız ilginçtir ki ben çok verim alamadım. Özellikle 2. gpu kullanımı çok dalgalı anlamadım. Sistem ryzen 1600 3.7 ghz ye oc li. Bu arada videodaki takılmalar oyunda mevcut değil neden o şekilde kayıt yapmış anlamadım. Xbox servisini kullanmıştım demek çok verimli çalışmıyor. 2 ekran kartı birebir aynı bu arada. kartların biri 8x de çalışırken (rx560 varsayılan olarak 8x geliyor) 2. kart 4x olarak çalışıyor. ULPS yi kapatsam bile sonuç değişmedi bilginiz olsun. Ayrıca kartlar testten sonra kutularına konmuştur almak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler























  • Wildlands testi yapabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hocam dual bot olarak w7 kurdum ve şunu söyliyeyim eğer dx 12 ide ısrarcı değilseniz çoklu kart kullanımında w7 açık ara önde. Daha stabil daha verimli çalışıyor. Tavsiye ederim, şu an w7 den yazıyorum tüm güncellemelerini yaptıktan sonra oldukça stabil seyrediyor. Zaten yıllardır yamalardan nasibini aldığı için hiç baş ağrıtmıyor. Tek eksiği w10 a oranla oyun performansları çok az geride kalışı ancak bunu hissettirmiyor oyun oynarken.
  • Kartın CF li hali 3DM11 de GTX780 Ti nin gerisinde kalmış, bu kadar zayıf mı bu kart?
  • bseeek B kullanıcısına yanıt
    Ben verim alamadım ultra da 40 civarı ama şöyle bir sıkıntı var sanki 20 fps de çalışıyor gibi oyun. Yapmadığım ayar kalmamıştı. Dediğim gibi o topa hiç girmeyin. Alın bir tane düzgün bir kart onu kullanın. Cf ya da sli fark etmez verimsiz bir platform. Tam destekli oyunlar çok az.
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    gtx kaç puan alıyor ? bendeki skor buhttp://www.3dmark.com/3dm11/12313914
  • Bakalım diğer hdd ye win 7 kurmaya başladım cf ile durum ne olacak merak ediyorum sanırım sabahlayacam tekrar Benim sıkıntım win10 da en azından sendeki sabit kullanmıyor 2 kartı. Kendin görmüşsündür zaten attığım videolarda. Gpu kullanımı çok dalgalı. Hiç bir zaman tam verimli çalışmıyor.
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    Bakalım diğer hdd ye win 7 kurmaya başladım cf ile durum ne olacak merak ediyorum sanırım sabahlayacam tekrar Benim sıkıntım win10 da en azından sendeki sabit kullanmıyor 2 kartı. Kendin görmüşsündür zaten attığım videolarda. Gpu kullanımı çok dalgalı. Hiç bir zaman tam verimli çalışmıyor.

    Gpu kullanımı evet dalgalı fakat w7 de daha da azalıyor gördüğüm kadarıyla ancak halen oluyor. Ancak akıcılık da çok daha başarılı o kadar da takılmamak lazım o konuya bana kalırsa smoothsa oyunlar.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    1287 mhz gpu 1750 mhz ram hızları ile 18 k grafik skoru alıyorum oc yok. Daha dogrusu msi karta yanindaki gigabyte kartın biosunu attim ayni hizlarda çalışması için. Bunu w7 de alıyorum, w10 da 16k ya düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    gtx kaç puan alıyor ? bendeki skor buhttp://www.3dmark.com/3dm11/12313914

    Daha önce kullandığım GTX780 Ti Matrix vardı, 7/24 stabil değerlerimde aldığı skor :

    ###RX 560 CROSSFIRE MİNİ İNCELEME## -BATTLEFIELD 1 TESTİ EKLENDİ -




  • Kasa içinden fotoğraf yükleme şansınız var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.