Şimdi Ara

Rüyamda araba kazası yaptım ama kimin hatalı olduğunu anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler ben arasokaktaydım yola çıkacaktım arabayla yolda bu , mavi nokta benim bulunduğum yer yeşil yer yeşil ışık yanan benim oradan gideceğim yer kırmızı yer kırmızı ışık yanan ve aracın oradan gelip siyah güzergahı izleyerek bana çarptığı yer Rüyamda araba kazası yaptım ama kimin hatalı olduğunu anlayamadım
    Neyse ben gideceğim yerde yeşil ışık yanmasına bakıyordum ışık yandı ama bende rüyada olduğum farkındayım dedim kesin bir bok olacak o yüzden 8 saniye sırf bu yüzden yeşil ışık yanınca yerimde bekledim çünkü orada yeşil yanınca bana arabanın çarptığı güzergahtaki yerde kırmızı yanıyor 8 saniye içinde bu araba geçer gider her türlü sonrasında arabayla tam yeşil yanan yere doğru gidiyordum transporterin teki geldi soldan bana geçirdi , geldiği yöne bakıyordum zaten kırmızı ışıkta bekliyordu bunun geldiği yerdeki arabalarda sonra ( yanımdada babam var ) arabadan indik transporterdekilerde indi bana diyor ulan kafanı çıkarıp niye bakmıyorsun ben anayoldan geliyorum sen arasokaktasın bana yol vermen lazım bende adama dedim ben karşıda yeşil yanınca 8 saniye bekledim o 8 saniyede senin araban eğer karşıdan kırmızıda geçmediysen hayli hayli buradan geçerdi buda diyor sen arasokaktasın ben yoldayım ben geçmeden sen geçemezsin ( çarpma hızıda 40 50 civarları bu arada )

Şimdi ben bu adam kırmızıda bile geçse buna yol vermediğim için ben mi suçlu oluyorum yoksa mantıken beklemişim 8 saniye civarı ki bu süre bir arabanın oradan geçip gitmesi için hayli hayli yeter hızı yüksek olup kırmızıda bile geçse duramayıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence sen suçlusun adamın ışığı seni ilgilendirmez çünkü sen o ışığa bağlı değilsin. Suçu %70 sana %30 adama verirler.

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    İnternetten araştırdığımda kırmızı ışıkta geçen asli kusurludur diye bilgi edindim

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Tamam da senin ışığın yok.

Tamamda ben adamlara kırmızı yansın diye beklemişim neden çünkü adamlar yeşil yanarken benim önümden vızır vızır geçecek onlara kırmızı yanarken ben karşıya geçeceğim bide ayrıca 8 saniye bekledim iyice geçsinler diye şimdi ben nasıl kusurlu olabiliyorum ki

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Senin ışıktan bahsetmeye hakkın yok çünkü ışıkla işin yok. O olay farklı senin olay farklı.

O zaman ışıkları kaldırsınlar bir işe yaradığı yokmuş

Kırmızı yanacak ben arabalar duruyor diye gitmeye başlayacağım biri gelip bana çarpacak sonra ben kusurlu olacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.