Şimdi Ara

Rutüş boya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı kandiller , ters yöne girmiş ve üstüme üstüme gelen bir araçla sıkışıp yer vereyim diye kaldırıma hafif sürttü tampon altı. Çizikler oldu ben bunu temizleyip macunlayıp aracın renk koduna göre boya çıkartıp boyamayı düşünüyorum. Araç gümüş gri. İlk defa başıma böyle birşey geldiği için üzüldüm yol ortasında durup geri geri çıkmasını beklemek vardı ama işte iyilik yaptık bulduk belamızı. Herneyse bir de bu boya yaptırmak maaraflı mı ?sanayide kazıklanmıyayım fiyatları bilerek gitmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracımın renk koduna göre 20 liraya bir kutu sprey boya yaptırdım, oturup fırçayla tek tek çizikleri boyamakla uğraşmıyorumki öyle yapınca zaten belli oluyor, çiziklerin üstüne hafif spreyle sıkıyorum oluyor bitiyor, arada bir pasta cila yaptırınca zaten parlaklığı artıp fark ortadan kalkıyor

öyle herşey için de aracı boyatma, özellikle ucuz boyayan yerler renk tonu konusunda çok titiz olmazlar, sonra bir bakarsın çamurluk farklı renk tampon farklı renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 8 Nisan 2016; 0:53:03 >
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kendim yapmak istiyorum, elimden de gelir biraz. Açıkcası ufak bir çizik komple boyatmakta istemiyorum. Peki bu sprey ne kadar gidiyor? Hemen bitiyor mu? Arka tamponda da eski sahibinden kalan bir yer var orayı da yapmayı düşünüyorum hazır.

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Hocam aracım eski bir araç o yüzden tamponda veya araçta boya olmasını düşünmüyorum, ama bulunduğum yerde hep kazıklamaya çalışıyolar istemiyorum açıkcası ufacık yere 150 200 vermek, o yüzden hem kendim eğlenip hemde bunları kapatmak istiyorum

Eyw hocam saolasın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.