Şimdi Ara

Rütük bu tür sahnelere neden izin veriyor? AB'den bedava krediler alabilmek için mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • x (formerly twitter)
    Cey (@darlingfn1) on X
    https://x.com/darlingfn1/status/2037824828879839261

TV'de sahnelenen bir kesit. Bu nedir böyle? Yahu rol mol diye oynayan kadının eşinin durumunu geçtim; bunu kendi evladına izleten bir anne baba veya kız arkadaşına izleten bir baba yiğit delikanlı nasıl olabilir?

En önemlisi; eğitimin içine eden akp, bu sahnelere nasıl izin verebiliyor? AB'den bedava para alabilmek için mi?

Böyle işler, yehudların, batıda yıllar önce ortaya çıkardığı işlerdir. bize gelmesi 40 45 yıl geç oldu. Türkiye acilen Kemalist 1924 ana yasasına dönmelidir. O dönemden bir haber:

Rütük bu tür sahnelere neden izin veriyor? AB'den bedava krediler alabilmek için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 28 Mart 2026; 23:11:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış anlaşılma olmasın, rastgele tavsiye içeriklerde önüme düştü. tarafsız olması için sadece içeriği mecburen paylaşanın mesajı ile aldım.

Senin ülkende her gün şu sahneden bin kat daha rezil şeyler yaşanıyor. Ulan adam kayınvalidesi ile ilişiye girip hamile bırakıyor.

Bir kadın 8 tane erkepi aynı anda ilişkide bulunuyor. Eski kocalar - eski karılar herkes birbirini elden geçiriyor

Dizide kız erkeği öpünce olay oluyor gerçekten çok tuhaf ya.

Hadi bunları geçtim, senin ülkende kadınlar sürekli her hafta neredeyse eski kocaları tarafından öldürülüyor senin kızla erkeğin öpüimesine takılıyorsun..

daha 1-2 ay önce bu ülkede keleşle güpe gündüz bir adam öldürülüp, sonra adamlar rahat bir şekidle araçlarına binip gitmedi mi?

Ne güzel dertleriniz var sizin ya

Ülkenin gerçekleri maalesef para mafyada ve aşiretler de. Kızın durumu dersek zaten bunlar da paraya gidiyor iyi birine denk gelirse hanım kız yoksa pavyona düşüyor .. iktidar ise bunlara ne yapsın zaten para cezası veriyor kapanması işine gelmez muhtemelen. Vatandaş bunlarla oyalanmış oluyor özellikle de laik kesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece Teşkilat'a bakıyorum şu an, bir kaç sene öncesine kadar (2010'lu döneme kadar) daha çok baktığım dizi vardı, çoğu da final yaptı.

İnternet dizileri TV dizilerinden de beter bir çoğu, onlara da bakmıyorum.

Ülke de sapık zihniyetli çok olduğu için, ülkenin dizi/film şirketleri de böyle ekmek yiyorlar sanırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt

bu adam Türkiye'de bunu yapyormuş. Bizim ülke gerçekten her anlamda yol geçen hanı. herkes kafasının estiğine göre. o aslanlar kaçsa insanları parçalayıp öldürse... millet farklı alanlarda bir delilik yaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.