Şimdi Ara

Rusya, hafif savaş uçağı filosunu yeni nesil MiG-35'lerle yenileyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Savunma Sanayi alanında gün geçmiyor ki yeni bir şey olmasın. Gerçi MİG-35'de artık bayatlamaya başlayan bir projeydi.

    Rusya, hafif savaş uçağı filosunu yeni nesil MiG-35'lerle yenileyecek


    Rusya, en yeni savaş uçağı MiG 35’i yakın müttekfiklerinden biri olan Hindistan’a da önerdi. Uçağı Hindistan’da birlikte üretmeyi teklif eden Rusya, bu ülkenin hava kuvvetlerine alınacak olan yaklaşık 100 adet savaş uçağı ihalesinde MiG 35’in en güçlü aday olduğuna inanıyor.

    Öte yandan Rusya Hava Kuvvetleri Komutanı Viktor Bondarev, hafif savaş uçağı filosundaki tüm uçakların yeni nesil savaş uçağı MiG-35'lerle değiştirileceğini belirtti. MiG-35'lerin lansmanında konuşan Bondarev, "Bu uçakları alacağız, onlara ihtiyacımız var. Yakın gelecekte hafif savaş uçağı filomuzun tamamını bu uçaklarla yenileyeceğiz" dedi.

    İLK TEST UÇUŞU 26 OCAK’TA YAPILMIŞTI

    Rusya’nın geliştirdiği 4. nesil savaş uçağı MiG-35’in ilk test uçuşu, 26 Ocak’ta Moskova bölgesindeki Luhovitsı askeri havaalanında gerçekleştirilmişti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, test uçuşu için düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, "Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin MiG-35'ler sayesinde belirgin biçimde güçlenmesini umuyorum" demişti.

    Rusya, hafif savaş uçağı filosunu yeni nesil MiG-35'lerle yenileyecek


    DÜŞMAN HAVA SAHASINA GİRMEDEN HEDEFLERİ VURMA KABİLİYETİNE SAHİP

    MiG-35'ler, 17 bin metre uçuş tavanına sahip ve yüksek irtifada saatte 2.400 km hıza ulaşabiliyor. NATO'daki kod adı Fulcrum-F olan çok işlevli avcı uçağı, düşman hava sahasına girmeden her türlü hedefi hassas silahlarla vurmak için tasarlandı.

    2018-2020 ARASINDA HAVA KUVVETLERİNE TESLİM EDİLMESİ HEDEFLENİYOR

    En hafif ve en gelişmiş Rus avcı uçağı olma özelliğini taşıyan MiG-35'lerin testlerinin 2017 sonunda tamamlaması, 2018-2020 yıllarında da Rus Hava Kuvvetleri'ne teslim edilmesi hedefleniyor.

    Kaynak:http://www.kokpit.aero/rusyadan-hindistanda-ortak-uretim-teklifi





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 29 Ocak 2017; 14:8:49 >







  • Mig29M'in 2 ton hafifletişmiş ve AESA radarı eklenmiş versiyonu, motorları dahi aynı. Bir nevi modernize edilmiş Mig-29 gibi, ıyyk hiç sevmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.