Şimdi Ara

Rusya Ekonomi Bakanı:“Bitcoin bir sabun köpüğüydü” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Yalnız burada bir hata var. Çalınan bitcoinler borsalardan çalınıyor. Kimse sizin cüzdanınızdaki bitcoini alamaz eğer bilgisayarınız veya bitcoin cüzdanınızın şifresini nerede saklıyorsanız orası virüslü değilse.

    Hatta kodu ezberler veya kağıda yazıp saklarsanız. Devletler, hackerlar veya dünya üzerindeki hiç kimse sizin bitcoininize ulaşamaz ve bitcoini dünyanın her yerine internet olduğu müddetçe engellenmeden rahatça gönderebilirsiniz.

    Burada bitcoinin kendisinin bir sorunu yok bitcoin sistemi içerisinden 10 yıl boyunca 1 adet bile bitcoin çalınamamıştır hırsızlık her zaman borsalar gibi 3. parti kısımlarda olmuştur. O nedenle bitcoinlerinizi borsada değil kendi cüzdanınızda tutmanızı öneriyoruz her zaman.

    Bitcoin ve peşinden gelen türevleri gelecekte kendi ekosistemini yaratacaklar bu kaçınılmaz birşey çünkü para gibi tüm dünyada akan bir varlığın sadece bir ülkenin çıkarlarına göre basılması veya yakılması kabul edilemez birşey. Bitcoin o bu veya şu tarafından kontrol edilemeyen ve sadece bir algoritma olduğu için sistemin içerisindeki herkesin eşit derecede özgür olduğu ve engellenemediği gerçek bir dünya parası sunuyor.

    Bitcoin'in eksiklikleri var mı ? Evet var ama arkasından getirdiği binlerce başka kripto para bitcoinin tüm eksikliklerini yokettikleri gibi parayı aklınızın almakta zorlanacağı kadar esnek seçenekler içerisinde kullanmanızı sağlıyor.

    Yeni dünya özgür birey sağlayacaksa bu ancak bağımsız paralar ile olabilir. Kripto paralar ise bir merkezden engellemenin imkansız olduğu ve 1 tanesini yok etseniz bile peşinden yüzlerce yeni ve daha baş belası versiyonlarının ortaya çıktığı bir fenomen. Ya uyum sağlayacağız ve avantaj elde edeceğiz yada akıntıya karşı yüzmeye çalışırken büyük zararlar göreceğiz bunun arası yok.

    Kripto paraları 2008 krizi ortaya çıkardı ve o günden beri baş döndüren bir hızda büyüyorlar. Şu an ihtiyaçları olan tek şey dünyanın hakim para birimlerinin ve bunları dünyaya pompalayan bankaların 2008'de olduğu gibi birkez daha tökezlemesi. İnsanlar bankalardan para çekemediklerini veya ceplerindeki paraların bir anda yüksek miktarda değer yitirdiğini gördüklerinde dünyada ilk defa bu beş para etmez kağıt parçalarına karşı gerçek bir alternatif olduğunu farkedecekler.

    Güney Amerika'dan başlayarak bizim ülkemiz dahil parası kötü yönetim sonucu dalgalanan ülkelerde kök salan kripto bu işin kalbinde bir kriz olduğu zaman dünyayı değiştirecektir. Şu an pusuda ve yeni bir kriz bekliyor. Ya Venezuella gibi değiş tokuş ekonomisine geçeceksiniz yada kripto paralara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Nisan 2019; 19:39:36 >




  • Greed is good.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.