Şimdi Ara

Rusya'da köpek sokak ortasında dehşet saçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Kaç kere diyeceğim yapma şöyle şeyler insanların canına kastetme diye yürü klübene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayvan hakları savunucuları düşünsün.
  • Ulan bi kişi de parmağını sokamıyor mu hayvanın gözüne,tekme atamıyormu burnuna.Ben olsam uzatırım sol kolumu ısırmasını sağlarım sonra gözlerini oyarım o hayvanın.(Not:şimdiye kadar 2 köpek,2hamster,muhabbet kuşu besledim.Şu an kedi besliyorum.Hayvanları çok severim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

Ulan bi kişi de parmağını sokamıyor mu hayvanın gözüne,tekme atamıyormu burnuna.Ben olsam uzatırım sol kolumu ısırmasını sağlarım sonra gözlerini oyarım o hayvanın.(Not:şimdiye kadar 2 köpek,2hamster,muhabbet kuşu besledim.Şu an kedi besliyorum.Hayvanları çok severim)

bahsettigimiz kopek pitbull, normal bir kopek degil genleri ile oynanmis bir canavar ( kasap )
  • quote:

quote:

Ulan bi kişi de parmağını sokamıyor mu hayvanın gözüne,tekme atamıyormu burnuna.Ben olsam uzatırım sol kolumu ısırmasını sağlarım sonra gözlerini oyarım o hayvanın.(Not:şimdiye kadar 2 köpek,2hamster,muhabbet kuşu besledim.Şu an kedi besliyorum.Hayvanları çok severim)

bahsettigimiz kopek pitbull, normal bir kopek degil genleri ile oynanmis bir canavar ( kasap )

Öncelikle pitbull kasap,canavar değil.Yetiştiren öyle olabilir.Pitbull güçlüdür,kaslıdır ancak gözü,burnu zayıf noktadır.
  • Pitbull larin dunyadan yok edilmesi lazim. Ciddi manada tehlikeli bir canavar bunlar.

• adamı kurtardı biri orada kurtardığı kişi köpeğin eline düşünce bıraktı kaçtı var mı böyle şerefsizlik ya ?
  • kesin biri elinden kaçırmıştır sokaklarda çok görmeye başladım bu köpekleri oda yetmiyormuş gibi öğleden sonra başı boş sibirya köpekleri geziyor arkamdan gelip duruyorlar onlar rusyada sokakta pek hayvan olmaz nadirdir oldumuda pitbuldan kurt köpeğinden aşağı gezmiyor
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle pitbull kasap,canavar değil.Yetiştiren öyle olabilir.Pitbull güçlüdür,kaslıdır ancak gözü,burnu zayıf noktadır.

senin mantigin ile yola cikarsak evde aslan, kaplan da besliyelim o zaman hatta kus olarak ta sahin, kartal besliyelim !!!!!! birakin bu ayaklari bu hayvanin genlerinde vahset varken kalkip sonucu sahibine yuklemek bos konusmaktan baska bir sey degil

• Bu köpekleri üretenler hiçbir cezaya tabi tutulmuyor tabi ki
  • yorumlardan sonra izleyemedim
    -şu bi gerçek, hayvanları saldırgan yapan her zaman sahipleridir. ben ne pitbulllar gördüm çocuk gibi ne terrierler gördüm küçücük boyuyla havlayan ısıran

• Hala pitbull'a kasap diyen insanlar(!) var..

Şöyle düşünün iyi ailenin yanında yaşayan birisi iyi huyludur. Kötü ailede yaşayan birisi kötü huyludur bu kadar basit. Siz babanızdan dayak yerseniz dayakçı biri olursunuz...

KATİL PİTBULL ÇOCUĞU CANLI CANLI YİYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

• pitbulllar canavar flan değil sahipleri öyle ben de pitbull besliyorum neden öyle değil ya d arkadaşlarımın pitbullları neden öyle değil
  • Yav su pitbullardan nefret ediyorum. Cok sakat hayvanlar besleyenler de ne buluyor anlamiyorum. Yolda elinde pitbull gezdiren birilerini gorunce yolumu daha dogrusu yorungemi degistiriyorum ne olur ne olmaz diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    sacma sapan bir video koyup polyannacilik tozu yayma bu kopek genleri bozuk bir canavar diyorum sen kalkmis zugurt tesellisi yapiyorsun

bende boyle bir video koyuyorum o zaman

• Abi adam seni kurtardı, sen onu yerde aynen bırakıp kaçtın

Tabi can havliyle farketmemiştir belki ama büyük şerefsizlik yaptı siyahlı adam
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    çocuk sarhoş gibi
  • quote:

sacma sapan bir video koyup polyannacilik tozu yayma bu kopek genleri bozuk bir canavar diyorum sen kalkmis zugurt tesellisi yapiyorsun

bende boyle bir video koyuyorum o zaman

Sen saçma sapan video koyup konuşuyorsun. Hayvanların geni falan bozuk değil. Geni bozuk olan biziz. Sen al hayvanı dışarı çıkarma döv kışkırt. Dövüşlere götür sonra sokağa artislik yapıcam diye çıkart elinden kaçır al sana pitbull katil...

Pitbull adam akıllı birinin yanında gayet akıllı uslu bir köpek ki , gördüklerimi söylüyorum..

Not: aynı zamanda Erkek rottweiler sahibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

adamı kurtardı biri orada kurtardığı kişi köpeğin eline düşünce bıraktı kaçtı var mı böyle şerefsizlik ya ?

+1
    adamı kurtarması gerekirken kaçıyor. Türk bunu yapmaz işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.