Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
38
Favori
71.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!


(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • Türk Kızlarının çoğu kısa boylu ve güzel değil,
    Güzel olanları var da onları da parası olan elde ediyor.
    Malesef Türk kızlarının birçoğu paraya ve tipe bakıyor.
    Türk kızlarının Egoları tavan, trip - kapris bol, kendini aşırı beğenir.

    Tüm bunları düşünce Türk kızları ile evlenmek hiç mantıklı gelmiyor, buz gibi soğudum bu yüzden evlilikten !


    ---------------------------

    Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.

    Bugün itibariyle Rusya da yaşayan arkadaşım 3 yıl da sonra tekrar Türkiye'ye geldi.

    Öyle bir Rus kızı ile geldi ki yemin ediyorum böyle bir şey olmaz yaa.

    Güzellik desen hat safhada.
    Kibar.
    Dırdır vırvır yok
    Ego yok.
    Mütevazi.

    Bu güzellik türk kızında olsa havasından yanına yaklaşılmazdı.


    Merak ettiğiniz sorular varsa yazın sorayım cevaplasın.
    Eylül 15 e Kadar burada ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariic -- 25 Haziran 2021; 0:6:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yasını bilmıyorum ..ama velakın .30 yasın altında isen evlenme naciz hane tavsıyemdir...

    1: iyi huylulardır ....

    2:ego ları yoktur...

    3:fazla konusmazlar...dır dır etmezler

    4:güzel cirkin diye ayrım yapmazlar ...insanlıgına bakarlar....

    5:uyumlu durlar

    6:sırf rus kızlar ıcın soylemıyorum ...avrupada da kı butun karsı cıns ıcın soyluyorum...ama slav ırk ı avrupada 1 tık usttedır...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    7:herzaman soylerim...bizim ulkedekı kızları ...fazla degil 3 ay avrupaya gonder....kadın ın ne oldugunu ogrensınler...
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu konuda ben de bir iki fikrimi beyan edeyim uzun ama madem ki bu konuda merak ettıklerınız var okumanızı tavsıye derim

    Öncelikle Ruz kızları nereden tanıyorum dersek, Dayımın en son eşi Bir Rus, kendisi Almanya da yaşıyor fakat kendisi gelmesede senede iki defa en az 20 gün olmak üzere cocuklarını ve eşini bize yolluyor yazlık yerde yaşadıgımızdan haliyle Rus olan yengenim hal ve hareketlerini gozlemlemek için çok vaktim oldu.

    Ayrıca Üniversitede Bolumumden dolayı ingilizce harici dil ogrenmem avantaj saglayacagı için Bursa Tömer de Rusça kursuna gittim Hocamız bir haylice yaşlı bir bayandı. Kendisi aslen Türk olmasına ragmen Bebeklikten 45-50 lı yaşlara kadar rusya da yaşamış oldugundan onun anlatımlarından vesaireden de tanıyorum (Kursda 6 kişi oldugu için ders dışı hocayla cok vakıt gecirebiliyorduk haliyle rusya dan ruslardan -erkekginden kızından- komünmizmden vs den bolca sohbet ediyorduk)

    Birde kuzenim Alanya da üniversite okudu ben 2 yas buyuk oldugumdan ondan once bitirip işsiz bir şekilde yasarken yanında 2-3 ay kaldım kendısı okurken aynı zamanda kafe bar tarzı samımı bir yerde de calıstıgından bende aksamları yanına gider hem takılır hemde gozlem yapardım.

    Türk kızlarını nerden tanıdıgımla ilgili bir beyanat verme geregi duymuyorum zaten İzmirde Lise, Bursa da Üniversite, İstanbulda İş, Bodruma cok yakın bir yer olan Ören de de ailem yaşadısgından Aslende Erzurumlu oldugumdan Dogulu Batılı her türden kız akraba kız arkadaşım ya da sevgilim oldu

    Benim için en onemli gosterge dayımın eşidir. Zira Dayımın ilk eşi Bir Hollandalıydı, Daha sonra iki turk, daha sonra Bir İsviçreli ve son olarak bir Rus ile evlendi. Tüm eşlerini tanıdım ve Şu gozlemi yaptım. Avrupalı eşleri cok sıcak kanlı fakat bencildiler. Ayrıca istediginiz her kuralı koyamazsınız cunku kendı ozgurluklerıne duskundurler. Aile kavramları Türklere nazaran inanılmaz farklıdır cok bireysel yaşarlar. Zaten Amerika ile Avrupa arasında bile ciddi fark vardır. Amerikalılarda Aile kavramı cok daha samımıyken ornegin birden fazla cocuga sıcak bakmak ya da ailede mutlka bir panel van araba bulundurmak gibi gibi avrupalılar bu pekde oyle degil benim gozlemledigim kadarıyla.

    En kısa Birliktelıklerı Turkler ile oldu zira kapris tafra tribe gelemeyen bir adamdır dayım gerçi kendiside cok zor gecınılebılecek bır adam ama yınede yanındakı kadınlar hep yaka sılktırdı. Tabi bu yınede turk kızları soyle boyle dememe yetmeyebilir ama su bir gercek ki yasadıgımız toplumun getirdiği bazı sorunlar var. Bunların en başında İslam-Batı anlayısınız cok sacma bir sekilde karma karısık toplumumuza yansımış olmasıdır. Yeni nesil kızlarımız bir yandan modernliğin getirdiği ahlakı benımserken diger yandan dini inancların ve benzeri gelenek goreneklerin altından cıkan davranıslarıda benımserler. Bu konu baslı basına bir makale konusu zaten o yuzden pek gırısmeyecegım ama su bır gercekkı bu karısıklık kızlarımızda cok acayip karakteristik ozellıklere sebep olmuş durumda.

    Son olarak da avrupalı eşleri. Evet özellikle isviçreli yengem inanılmaz iyi bir kadındı. Genel avrupa anlayısından farklı olarak ınsanlara yardım etmeyı cok sevdıgınden tam olarak da bencıldı dıyemem. Kendisi Buyuk bir şirketin Mali muduru gibi bir meslege sahipdi cok cok iyi bir kazancı ve inanılmaz imkanları vardı. Zaten Milyon Euro ları yonetiyordu fakat ona ragmen mutavaziydi ki cogu avrupalı (İngilizler harıc) mutavazidir. Fakt kendisi aile olayına pek sıcak bakmıyordu, sık sık Afrikaya gidiyor yardım kuruluslarında gonullu oluyordu. Haliyle aile kurması cok zordu. Diger Eşi olan Hollandalı ıcınde cok mutavazi fakat bencil oldugunu soyleyebilirim.

    Toplamda 5 eşi oldu ama hiç biri Şimdi ki Rus yengem gidi degildi. Birincisi eşini cok sahipleniyor genelde Rus kadınları. Özellikle Bir erkek çalışıyor ve kendılerı çalışmıyorsa yanı erkek onlara bakıyorsa bu durum onlar için iyiden iyiye sahiplenmelerine sebep oluyordu. Aile kavramı bence yeterınce var suan 4 cocugu var ve gercekten cok iyi yetiştiriyor hepsini. Söz dinleme derseniz ustune tanımam Dayımla dısarı cıktıgımızda dayım olurda yanımızdan ayrılırsa yengeme nerde durmasını soyluyorsa ucunda olum olsa hareket ettıremezsınız kadını. Masaj yap derisiniz saatlerce usenmez yapar. yarım saatte bir kahve isteyin onunuzdedir. Oyle Tv ye bakayım aman dizim kacmasın diye sizi bos cay bardagıyla bekletmez bardagınız hıc bos kalmaz bunlardan neden bahsediyorum derseniz yani Rus kadınları anne ya da eş olmaz ya da aile hayatına adapte olmaz diyen arkadaşlar icin en dip ornegini vermeye calısıyorum. Dİl olayı kendısı pek ıngılızce bilmiyordu ama Rus kadınları cok azımlı oluyor suan İngilizce Almanca Ve Türkce konusuyor. Turkcesı nasıl dersenız Turkıye de cok az yasamasına ragmen nasılsınız deersenız Eldullıllah ıyıyım der (Bak ben bile Elhamdulillah nasıl yazılıyor bilmıyorum ) Dini acıdan bakarsanız kendısı suan musluman zorlamayla gecmedı hatta kapandı bizimn turkler gibi degıl ama ne gerıcı gıbı gıyınır ne de bası kapalı kıcı acık makyajlı kızlar gıbıdır. Gercekten benden senden ondan guzel temız muslumnalık yasıyor. Bu konularda hep kendı tercihi yanı dayım ozellıkle kapanmaması konusunda uyardı zıra kapanan bır muslananın tekrar acılması cok daha terstır yapamaz zor gelır dıye dusundu ama sonuc hayret verici. Tabi burda onemlı bir nokta var neden yapıyor bunları CUNKU rus kadınları erkeklerı hangı kılıga gırmesını ısterse o kılıga burunur. Sizin zorlamanıza talep etmenıze gerek yok onlar genellıkle anlarlar ve daha sız ıstemeden tam istediğiniz kadın olurlar vazgecilmez olmak için.

    Daha aklıma gelmeyen cok sey vardır sormak ıstedıogınız olursa sorun acık acık yazarım.

    Butun bunların acıklması ıse en buyuk olaydır. Rus kadınları neden boyleler.

    Bu sorunun cevabınıda Tomerdeki hocam yasadıklarıyla anlattı. Olay su ki Rusya da gecım sıkıntısı gercekten buyuk problem okuyupda iş bulamamanız sık rastlanan bir durum hatta internette arastırırsanız Muhendıslıkten tutunda cok ıyı bolumler okumasına ragmen Başka ülkelerde Beden işciliği yapan cok Rus kadın bulabılırsınız. Ayrıca rus erkekleri ozellıkle komünizmden kalma bir tembellige sahiptirler calısmamaya alısmıstırlar haliyle icki zaten gırla o yuzden orada kadına pek deger verılmez erkek evde ıcerken kadın agır işlerde calısabılıyor. Birde bizdeki ahlak ve din anlayışıyla onlarda ki cok farklı oldugu için orda cok genc yaslrda hem erkegı hem kızı cinsellik yasıyabiliyor gecelık iliskiler vs de sıkıntı degıl haliyle cınsel anlamda kadınlara ac olan bir erkek toplumu yok onlarda. E bizde oylemi

    Bu sebeplerden bir rus kızla tanısıp anlasabilirseniz cok buyuk bir ihtimal iyi bir evliliginiz olabilir. Fakat mutlaka ki onlarda Turkler gibi olmasa da iyi şartlarda yaşamak iyi şeyler giymek yemek vs şeyler ister. Her kadın erkek de güc ister kaba kuvvet degıl guclu olma yanı isteklerini karsılayabilme ozguvene sahip olma gibi. Kadınların genelı bunları cekıcı bulur zıra nasıl ki biz erkekler önce dış guzellıge bakıyorsak onlarda kişisel ozguvenınıze ve saglayacagınız yaşam standardına bakar. Bunu kınayamazsınız ama Turk kızları gibide paraya Tamah etmekle aynı tutmayın cunku dedıgım gıbı o batıya duyulan ozencle toplumumuza işlemiş bir gosteriş kaygısıdır.
    Türk kızlarına öyle kötü laf ediyorsun.Sanki yıllardır Rusya'da yaşıyorsun da ruslar çok iyi olduğu için onlar hakkında birşey demeden evlenmeyi düşünüyorsun.Sana tavsiyen bu hayalinden vazgeç.Çünkü onları dilin ve kültürü'nü bilmiyorsun.Güzel olsun diyorsun boylu olsun diyorsun sanki manken alacaksın.Öyle bulup birde çok para istemesin diyorsun.Bence bunlar aslında çok para gider.İnsanların dış görünüşü ile evlenirsen birgün eyvah dersin.
    Yer yüzünde hem çirkin hem kompleksli hemde fiziksel olarak bu kadar kötü olup kendini bu kadar beğenen bir ırk kadını yok.Bunların bu kadar totosunun kalkmasının sebebi bizim abaza gençlik.Aslen Rus olan fakat Türkiyede büyüyen Rus kız sadece Türkçe biliyor ve güzel diye neredeyse milyonlarca tıklanma alıyor youtube'da sonuç oda artık bir Türk kezbanı gibi triplerde...
  • rusyaya git
  • Hadi hayırlı olsun. Nikah zamanı as atarsın çeyrek resmi ile cevap veririz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azcık cs go oynadiysab ruslarda gram beyin yok hic biri ingilizce bilmez,git İskandinav kızlarına yaz bu arada onlarda seni bekliyodu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk kızları candır, gerisi heyecandır
  • mbfprivet kullanıcısına yanıt
    Oranın ekonomik durumu kötü kaldı ki burada kazandığımı kazanmam çok zor Rus ile evlenip Türkiye'de yaşamayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Oranın ekonomik durumu kötü kaldı ki burada kazandığımı kazanmam çok zor Rus ile evlenip Türkiye'de yaşamayı düşünüyorum

    tamam da buradaki rusların çoğu ya fuhuşçu yada evli kardeş ne beklion
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    türk kızları candır, gerisi heyecandır

    Türk kızlarından hiçbirşey olmaz .
    Anca 1.50 boyları ile totolarini beğenirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbfprivet kullanıcısına yanıt
    Burada ki bi Rus ile evleneyim demiyorum ki Rusya'dan Ukrayna dan birini bulmam lazım hani eşi Rus olan birinin akrabalarından falam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636


    quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    türk kızları candır, gerisi heyecandır

    Türk kızlarından hiçbirşey olmaz .
    Anca 1.50 boyları ile totolarini beğenirler

    hepsi mi öyle qnq? düzgünler de var. Şahsen yurt dışına gideceğim mezun olunca lakin yabancı biriyle evlenmem, kültür farkı falan anlaşamayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Burada ki bi Rus ile evleneyim demiyorum ki Rusya'dan Ukrayna dan birini bulmam lazım hani eşi Rus olan birinin akrabalarından falam

    bak bi fikrim var hocam böyle yıllık iznin felan oldumu para biriktirmiş ol ukraynaya gezmeye git 2 haftalığına belki birini bulursun hocaaaaam belki evlenirsin eğer benim taktiği uygulayıp evlenip çocuğun olursa mesaj at ismini ben koyucam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    quote:

    Orijinalden alıntı: zx636


    quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    türk kızları candır, gerisi heyecandır

    Türk kızlarından hiçbirşey olmaz .
    Anca 1.50 boyları ile totolarini beğenirler

    hepsi mi öyle qnq? düzgünler de var. Şahsen yurt dışına gideceğim mezun olunca lakin yabancı biriyle evlenmem, kültür farkı falan anlaşamayız.

    Düzgün olanları da zenginler çekiyor cımbızla .
    Zenginsen mesele yok en kral Türk kızı varır sana tipe gerekte yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet

    quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Burada ki bi Rus ile evleneyim demiyorum ki Rusya'dan Ukrayna dan birini bulmam lazım hani eşi Rus olan birinin akrabalarından falam

    bak bi fikrim var hocam böyle yıllık iznin felan oldumu para biriktirmiş ol ukraynaya gezmeye git 2 haftalığına belki birini bulursun hocaaaaam belki evlenirsin eğer benim taktiği uygulayıp evlenip çocuğun olursa mesaj at ismini ben koyucam

    Dediğin gibi olmaz çünkü yabancı sonuçta bilmen lazım ailesini falan .
    Eşi Rus olan birinin akrabalarından bulunsa daha mantıklı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636


    quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet

    quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Burada ki bi Rus ile evleneyim demiyorum ki Rusya'dan Ukrayna dan birini bulmam lazım hani eşi Rus olan birinin akrabalarından falam

    bak bi fikrim var hocam böyle yıllık iznin felan oldumu para biriktirmiş ol ukraynaya gezmeye git 2 haftalığına belki birini bulursun hocaaaaam belki evlenirsin eğer benim taktiği uygulayıp evlenip çocuğun olursa mesaj at ismini ben koyucam

    Dediğin gibi olmaz çünkü yabancı sonuçta bilmen lazım ailesini falan .
    Eşi Rus olan birinin akrabalarından bulunsa daha mantıklı gibi

    görücü usulüne ben sıcak bakmıyorum burada bir kızla tanışsan da ilk defa o kızın ailesini bilemezsin yani onun için ne biliyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Türk Kızlarının çoğu kısa boylu ve güzel değil,
    Güzel olanları var da onları da parası olan elde ediyor.
    Malesef Türk kızlarının birçoğu paraya ve tipe bakıyor.
    Türk kızlarının Egoları tavan, trip - kapris bol, kendini aşırı beğenir.

    Tüm bunları düşünce Türk kızları ile evlenmek hiç mantıklı gelmiyor, buz gibi soğudum bu yüzden evlilikten !

    Rus kızı ile evlenmeyi düşünüyorum var mı nasıl evleniriz bilen ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aniveum -- 20 Ağustos 2016; 22:12:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet

    quote:

    Orijinalden alıntı: zx636


    quote:

    Orijinalden alıntı: mbfprivet

    quote:

    Orijinalden alıntı: zx636

    Burada ki bi Rus ile evleneyim demiyorum ki Rusya'dan Ukrayna dan birini bulmam lazım hani eşi Rus olan birinin akrabalarından falam

    bak bi fikrim var hocam böyle yıllık iznin felan oldumu para biriktirmiş ol ukraynaya gezmeye git 2 haftalığına belki birini bulursun hocaaaaam belki evlenirsin eğer benim taktiği uygulayıp evlenip çocuğun olursa mesaj at ismini ben koyucam

    Dediğin gibi olmaz çünkü yabancı sonuçta bilmen lazım ailesini falan .
    Eşi Rus olan birinin akrabalarından bulunsa daha mantıklı gibi

    görücü usulüne ben sıcak bakmıyorum burada bir kızla tanışsan da ilk defa o kızın ailesini bilemezsin yani onun için ne biliyim

    Görücü usulü gibi değil ya bi tanıdık aile ön ayak olucak gidip geleceksin Rusya'ya arada tanıyacaksın kızı baksın uyuyor dayayacaksın nikahı getireceksin Türkiye'ye, düğündü falan da uğraşmayacaksın hani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyaya gel burada bir sürü yalnız kız var örneğin sabah erkenden veya gece sahile git alkollü kızlar oluyor genellikle yatağa attın mı kız sana tutulursa gerisi gelir
  • Antalya manisa da tavlarsin bikac rus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slav kızları paraya Türk kızlarından çok daha düşkün. Git Karadeniz'e, sırf para için nasıl tiplerle evlendiklerine bak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HellAxion kullanıcısına yanıt
    Tipsiz olsak güzel Türk kızı aramaz varil gibi olayıyla kaderimize ragzi gelirdik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.