Şimdi Ara

RUS JETLERİ TÜRK ASKERİNİ VURDU 3 ŞEHİT 11 YARALI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
12.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimse bana yanlışlıktan bahsetmesin. Biz gerizekalı değiliz. Bal gibi de intikam bu. Üzüldüğüm şey, biz burda Fetö soruşturmasında pilotu açığa aldık onlar aynısını yapmayacak. Biz yine yenildiğimizle kalacağız.



    Suriyelilere gelince, artık kabak tadı vermeye başladılar. Onların bu rahatlığını gördükçe sinirlerim zıplıyor. Bu kadar umursamaz gamsız bir millet daha var mı acaba. Müslüman adam cihad eder vatanından kaçmaz..!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoli 1907 -- 9 Şubat 2017; 23:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi iktidarda başka bir parti olsaydı topa tutmuşlardı ki terör olayı yaşanınca muhalefeti suçluyorlar.Evet 15 yıldır ülkeyi CHP yönetiyor doğru.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 9 Şubat 2017; 23:43:4 >
  • Resimdeki Şehit babasını bulunuz.


    RUS  JETLERİ TÜRK ASKERİNİ VURDU 3 ŞEHİT 11 YARALI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 9 Şubat 2017; 23:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofmana

    Ergen kaynıyor forum.. Tayyip neden ses çıkarmadı diyor birde. Büyük elçisi vurulan Rusya ses çıkardı mı? Özür dilendi

    Peki putin özür diledi mi bizzat Cumhurbaşkanını arayarak başsağlığı diledi. Ölen askerlere Allahtan rahmet diliyorum ama Facebook sayfalarından copy paste yaparak beğeni kasan ergen elbetteki derki bizim orda ne işimiz var Suriyeliler için ölüyoruz diye. Anlamaz çünkü orada abd öncülüğünde pyd ypg adı altında devlet kurulmasını. Anlayamaz ileride güneydoğu ve Doğu Anadolu daki Kürt vatandaşları kandırarak yada bir çeşit entrikayla sınırda ve ülkede iç savaş çıkarmasına zemin hazırlanmasını. Anlayamaz Burdayız çünkü burası bizimdi lafını

    Açık ve net söylüyorum bu habere malum kesim kadar sevinen başka kimse yoktur.. Hükümete vuracağımız bi haber daha geldi diye. Neyse silinip gitmeniz umuduyla.

    3 can gitmiş 3 can hala siyaset derdindesin ve hala bizi putin ile kıyaslıyorsun . Keşke sen ölseymişsinde biz sussaymışız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savas ilan edilip Rusya saldırmalıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • yazık çok büyüğüz diyenlere duyurulur adamlar vuruyor bizimkiler sus pus..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 9 Şubat 2017; 23:59:28 >
  • Bundan 600 yıl önce Türk köylerini yakan ve yüzlerce köylüyü öldüren çeteyi, diri diri gömen Timur'dan biraz ders alsa bizimkiler, çok iyi olur.Çok değil biraz alsanızda olur. Önem verseniz vatanınızda ki kişilere.Şu askerlerimiz düştüğü hale bak. El-Bab diye diye kaç tane askerimiz şehit oldu.Yazık günahtır o analara babalara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TTumen

    Bundan 600 yıl önce Türk köylerini yakan ve yüzlerce köylüyü öldüren çeteyi, diri diri gömen Timur'dan biraz ders alsa bizimkiler, çok iyi olur.Çok değil biraz alsanızda olur. Önem verseniz vatanınızda ki kişilere.Şu askerlerimiz düştüğü hale bak. El-Bab diye diye kaç tane askerimiz şehit oldu.Yazık günahtır o analara babalara.

    600 yıl geriye gitmene gerek yok 100 yıl önce kubilay için menemeni yakın diyen Atatürk'ün evlatlarıyız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğru söylüyorsun,biraz fazla geri gittim. 100 yıl önceki bir deha adamının düşüncelerini anlasalar ve idrak etselerdi bunların hiç biri başımıza gelmezdi.
  • hem suriyede rusya ile iş birliği yap doğu bloğuna yakınlaş hemde gece trump ile görüşüp cia i davet edip durum raporu ver Ne sanıyordunuz rusya bunu sindirecek miydi jet düşürülmesi ve ambassador olayından sonra elimiz kolumuz bağlıyken yanlışlıkla vurulmuş yersen kainat lideri kınadıysa sıkıntı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 10 Şubat 2017; 0:31:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sensuski

    Savas ilan edilip Rusya saldırmalıyız

    meşaşını aldım kardeşim bende evet diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

    Neden Tayyibin sesi çıkmıyor?

    Onun sesi sadece muhtarların karşısında çıkar.
  • İstediğiniz kadar akp yi savunun, tüm bu şehirlerin sorumlusu akp dir ve akp yi yöneten rte dir. Esada destek olup teroristlerle savaşacagına teroristlere silah yardımı yapıp esada karşı destekledi. Tabı sonuç olarak her zaman oldugu gibi elimzide patladı. Bakın esad, erdoğan hakkında ne demiş. Bunun gibi başka sözleride var.

    Esad, Erdoğan'ın Halep ve Musul hakkındaki sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Hasta bir kişiden bahsediyorsunuz, o megaloman bir başkan, dengeli değil. Osmanlı döneminde yaşıyor, günümüzde yaşamıyor. Gerçeklikle bağını kaybetmiş" dedi.

    Suriye'de "teröristlere karşı savaşmanın" anlamının "Erdoğan ordusuna karşı savaşmak" olduğunu söyleyen Esad, "Türkiye ordusu değil, Erdoğan ordusu diyorum" dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 10 Şubat 2017; 0:53:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL


    quote:

    Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

    Neden Tayyibin sesi çıkmıyor?

    Yandaş medya işid saldırısı diye geçiştiriyor

    Neden Isid? PKK yapti deselermis.
  • sonofmana S kullanıcısına yanıt
    Büyükelçiyi vuran adama biz ne dedik? Pardon tayyip ne dedi? FETOCU. Putin vuran uçaklar hakkında ne dedi? Sıkıntı burda işte Putin yanlislik dedi fetocu demedi o bu şu demedi anlıyor musun? Büyükelçiyi vuran adamın 7 ceddine kadar araştırıp içeri aldılar Putin ne yapacak peki?



    Kafanız bu kadar çalışır. Yaşı büyük aklı ergen bey!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Şimdi yapılan siyasi yanlışları eleştirmeyip, ne zaman eleştireceğiz, daha fazla şehit geldiğinde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış politikada sürekli zik-zak yapmanın ağır sonuçları bunlar. Bir Rusya'ya yanaşıp, bir Amerika'ya yanaşıp aklımızca durumu idare ediyoruz. Birine karşı diğerini koz gösteriyoruz, ya da böyle algılamalarını sağlıyoruz. Hangisine yanaşsak; diğeri PKK-YPG hangi lanet harflerle yazılırlarsa yazılsınlar sonuçta Kürt devleti kartını oynuyor. Bizim bir dengemiz vardı. Büyük devletlere karşı bir dengemiz. Ne yazık ki oynak, güvenilmez,sürekli değişen dış politikamızla bunu mahvettik ve kendi halkımızı tehlikeye attık. Rusların bunu bilerek yaptığı kesin. Herkes hatırlayacaktır, geçen kasımda da, tam Rus uçağı olayının yıl dönümünde yine bir karargah binamız vurulmuştu. Onu sahiplenmemişlerdi, bunu sahiplendiler. Açıkça mesaj veriyorlar bize. Bizim iznimizle Suriye'!ye girdiniz; bizim iznimizle AL-Bab önüne kadar geldiniz. Suriye'de ne yapacaksanız; bunu bizden izin alıp yapacaksınız. Rakka idi, Afrin idi, vs. Allah askerlerimize güç versin. Bir an önce şu Bab'ı alıp; en azından cephe hattında stabil hala gelelim ve sonra masa başında aklı başında bir politika üretelim.
  • Baştaki zatlar şehit cenazelerinde artık duygu sömürüsü yapmayı kessin. Rus uçağı düştüğünde göğsünüzü gere gere biz düşürdük angajman kuralı diyip durdunuz,baktınız ekonomi boka sardı yüzsüzce ülkeyi küçük düşürürcesine hemen bi özür mektubu yazıp içinede fetö masalları ekleyip yolladınız. Sandınız ki Putin bunları yiyip hiç bir şey yapmayacak,adam en başından beri intikam almak için zaman kolladı ama siz hala Arap'a dayalı ekonominiz çökmesin diye halkınıza kazaen masalı yedirmeye çalışıyorsunuz. Sizin işiniz gücünüz rant ve gösteriş,sizde Türklük şuurunun %1'i bile yok. Olan benim garibim mehmetçiğime oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Rusya'ya kafa tutabileceğini sanıyorsan kafan güzelmiş birader.Sen daha gözünü açıp kapamadan Türkiye haritadan silinir
  • Binlerce Turk askerinin bir tane Rus askeri etmeyecegi gercegi canimi sikiyor. Ulkelerinin askerlerine verdikleri deger anlaminda diyorum. Insanin guvenini tamamen yikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.