Şimdi Ara

RUS JETLERİ TÜRK ASKERİNİ VURDU 3 ŞEHİT 11 YARALI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Şehitlerimiz için Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

    Rusları, rus politikalarını bilen gören için bazı olaylar şaşırtıcı olmamalı. Uçaklarını düşürdüğümüz zamanın yıldönümünde yani tam bir yıl sonra aynı gün yanlışlıkla bizim de ucağımızı Suriye düşürdü denildi ama bunun arkasında Rusya olduğu bilinen birşey. Hükümet flan yaptı filan yaptı fetö yaptı açıklaması ile Türkiye içini kandırabilir, yönlendirebilir ama bunu ruslar yemez.
    Ben rus elçinin yıl dönümünde de ruslardan ve/veya rusya destekli olarak birşeyler beklediğim için (umarım ben yanılırım) az bucuk rusları, rus politiklarını tanıdığımdan, şimdi ki olayın bile bir hata, yanlışlık olabileceğini düşünenlerden değilim.

    Biz yurtta sulh cihanda sulh politikamızı terk ettiğimiz an, geleceği yarını düşünmeden hareket ettiğimiz için maalesef her şekilde kaybeden olmaya adayız ne yazık ki. Net bir amaç olmadan, düşünmeden Suriye'de savaşıyoruz, tüm cevremize atar yaparken biz kaybediyoruz. Sınırlarımızı koruyamıyor, yol geçen hanına dönmüşüz, ülkede ne tür insan ararsan var. Ege de adaları düşünen yok, gözümüzün içine baka baka işgal etmişler yunanlılar at koşturuyor. Atalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz şu toprakları elde edebilmek için kanları ile sulamış, şu anki duruma bak. Tek derdimiz başkanlık olmuş. Ne yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanka -- 9 Şubat 2017; 22:12:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: N.M.Türk05


    quote:

    Orijinalden alıntı: The Red Fox

    Övündüğümüz, gururlandığımız ve bir zamanlar en büyük güvencemiz olan Türk ordusunun düştüğü duruma bak, kıçı kırık Suriye tarafından hava saldırısıyla öldürülmek.

    Demek ki ne hava savunma sistemi, ne radar, ne uydu ne bi haltımız yok, hepsi yalan dolan. O uçakların oraya geldiğini anlamak için bir uydu yeterli, hani göktürk uyduları?

    Herşey yalan bu ülkede, kocaman bir yalan, kocaman bir senaryo.

    Ordu mu bıraktı bu hükumet, kardeş? Generalleri hain diye içeri tıktılar. Askeri darbeci diye vatandaşa dövdürttüler, Suriyede İŞID'e yaktırdılar, Esadın uçakları ile kırdırdılar.

    Darbeyi de matruşkalar yaptı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Darbe girişimini hükümetin desteklemesiyle yetişip aynı hükümetin atatürkçü milliyetçi askerleri ergenekon balyozcu ilan edip kovduğu yerine onları soktuğu askerler yaptı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 9 Şubat 2017; 22:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bizim belamızı bu hükümet ile verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonofmana S kullanıcısına yanıt
    +1 Ne zaman anlıcaklar onu merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtual Reality

    Komşumuz olan süper güç Rusya, Türkiye'yi yönetenlere dedi ki; Bölgemizin huzuru ve güvenliği için, iyi insandır kötü insandır bir kenara bırakalım, Esad dan yana Suriye'nin resmi kanadından yana olalım dedi.



    Türkiye'yi yönetenler ne yaptı; Katar, Suudi Arabistan, İsrail ve ABD dörtlüsü tarafında olup, çeşitli örgütlerle Suriye devletini yıkmaya çalıştı.



    -



    Bu saçmalık yetmedi; Türkiye'yi yönetenler komşumuz süper güç Rusya'nın uçağını düşürdü, pilotlarını öldürdü. Sonra mitinglerde emri ben verdim, ben düşürttüm diye bağıra bağıra şov yaptılar. Rus devleti ve halkı mitinglere malzeme olan bu şovu gördü ve onuruna dokundu.



    -



    Bu saçmalıkta yetmedi; Türkiye'yi yönetenlerin yıllardır devlete yerleştirdikleri, özenle monte ettikleri CIA (FETÖ) ajanlarından birisi, ülkemizde Rus elçini öldürdü. Türkiye'yi yönetenler, Rusya ile aramızı bozmak için FETÖ (CIA) yaptı deyip sıyrılmaya çalıştılar. Rusya devleti, hadi öyle olsun bakalım dedi, sesini çıkarmadı, sineye çekti.



    -



    Bu saçmalıkta yetmedi ki; Türkiye'yi yönetenler FETÖ nün ta kendisi diye suçladıları CIA ile, özellikle CIA başkanı ile Türkiye de görüşmelerde bulundular. Yani yine Rusya'nın arkasından ABD ile ortak iş çevirmeye kalktılar.



    Komşumuz süper güç ile hareket etmek varken, okyanus ötesindeki süper güç ile hareket edersek, birde bu komşumuzun pilotlarını, elçisini öldürüp, dostu esad a düşmanlık edersek,



    Rusya devletinin sabrıda bir yere kadardı her halde derim.



    Türkiye'yi bu orta okul mezunları yönettiği sürece, başımız beladan çıkmayacak. Daha da belaya bulaşacağız.



    En mantıklı yorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to let myself go -- 9 Şubat 2017; 22:35:37 >




  • Adamlar kendilerince intikam aldilar bizden de ses cikmadi malum artik kuzu gibiyiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar sehit verdik , aylardir el babi almaya calisiyoruz , rusya dedi ki, sen cik oraya esas girecek dedi. Biz de tamam dedik olay budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyeliler kendi ülkesinde ki savaştan kaçıp bizim ülkeye sığındılar. Adamlara toplu taşıma ücretsiz, dükkan açar vergi yok, devletten bunlara yardım gelir. Oh ne güzel karınları tok sırtı pek sadece çocuk yapsınlar. Karılarının elinde bir tane çocuk karnında gelen bir tane daha... Kendi vatandaşımız çöpten ekmek yesin sefalet içinde yaşasın. Üstüne üstlük onların ülkesinde savaşıp şehit düşsün. Kimse bana adaletten söz etmesin. Kaç ailenin ocağı söndü yeter artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus uçakları, NATO standartlarına göre gözetleme, hedefleme, işaretleme vb kabiliyetleri oldukça kısıtlı kullanıyorlar, bu göz önüne alındığında yanlışlıkla vurmuş olabileceklerini düşünüyorum. Daha önce de defalarca başarısız operasyonlarını görmüştük.
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kazadir bu yanlislikla olmustur demek sehitlerimiz arkasindan yapilan en buyuk saygisizliktir.

    Askerligini tuvalet temizleyerek bile bitiren birisi bilirki o ucaklar asla yanlislikla bir yeri vurmaz.

    O rus ucaklari adi gibi biliyorduki o binada Turk askeri vardi en azindan binanin etrafinda Turk unimog askeri araclari vardi onlari gorur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 9 Şubat 2017; 22:54:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya yanlışlıkla vurduysa asıl kimi vurmak istiyordu? Vurmak istediği Öso ise zaten Öso ile Türkiye müttefik.Yine düşmanı vurmuş oldu özür filan palavra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok merak ediyorum rus uçağı düşürülünce burda pilotlara soruşturulma açıldı , orada da aynısı yapılacak mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofmana

    Ergen kaynıyor forum.. Tayyip neden ses çıkarmadı diyor birde. Büyük elçisi vurulan Rusya ses çıkardı mı? Özür dilendi

    Peki putin özür diledi mi bizzat Cumhurbaşkanını arayarak başsağlığı diledi. Ölen askerlere Allahtan rahmet diliyorum ama Facebook sayfalarından copy paste yaparak beğeni kasan ergen elbetteki derki bizim orda ne işimiz var Suriyeliler için ölüyoruz diye. Anlamaz çünkü orada abd öncülüğünde pyd ypg adı altında devlet kurulmasını. Anlayamaz ileride güneydoğu ve Doğu Anadolu daki Kürt vatandaşları kandırarak yada bir çeşit entrikayla sınırda ve ülkede iç savaş çıkarmasına zemin hazırlanmasını. Anlayamaz Burdayız çünkü burası bizimdi lafını

    Açık ve net söylüyorum bu habere malum kesim kadar sevinen başka kimse yoktur.. Hükümete vuracağımız bi haber daha geldi diye. Neyse silinip gitmeniz umuduyla.

    29 ekimde peşmerge pyd destek için elini kolunu sallayarak geçti kardeş geç bu lafları yılanı besle büyük sonra yakalamaya çalış kim bunların suçlusu bunca şehidin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.YEKE -- 9 Şubat 2017; 23:4:47 >




  • Rustan dost olmadığıni tarihimiz bize ders veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur oyle arada gencler nimetlerinden faydalanin ruslarin. Fazla şaapmamak lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlerimize kimse benim kadar üzülemez ama atacağım fotoğrafın bir karşılığı olacaktı bunu bilerek yaptılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 10 Şubat 2017; 23:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursagsli

    Suriyeliler kendi ülkesinde ki savaştan kaçıp bizim ülkeye sığındılar. Adamlara toplu taşıma ücretsiz, dükkan açar vergi yok, devletten bunlara yardım gelir. Oh ne güzel karınları tok sırtı pek sadece çocuk yapsınlar. Karılarının elinde bir tane çocuk karnında gelen bir tane daha... Kendi vatandaşımız çöpten ekmek yesin sefalet içinde yaşasın. Üstüne üstlük onların ülkesinde savaşıp şehit düşsün. Kimse bana adaletten söz etmesin. Kaç ailenin ocağı söndü yeter artık

    Öyle hocam en acısıda kendi erkekleri burada ellerini kollarını sallayarak geziyolar cafelerde nargile tüttürüyolar dünya bi yerlerinde değil o kadar rahat umursamaz tavırdalar ama bizim canımız bizim ciğerimiz onların ûlkesinde şehit düşüyor gelde sinir olma sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilerek yapildigi ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.