Şimdi Ara

Runflat Lastikten Normal Lastiğe Geçtim - CLA200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Sizlere yaşadığım deneyimden bahsetmek istedim. 2015 cla200 aracım var 225/40/18 üstünde runflat csc5 lastik vardı ve konfor ciddi derecede yoktu araç herşeyi hissettiriyordu ve yol sesi baya fazlaydı. Bende normal lastiğe geçiş yaptım nexen nfera su1 modeline. Lastiği çok araştırdım cidden çok kaliteli bir lastik. Bu lastik değişimi sonrası araç ciddi derecede konforlu hale geldi ve yol sesi neredeyse hiç almıyor. Aracın bütün karakteri değişti diyebilirim. Bagaja da ince bir stepne koydum şimdi araca çok daha severek biniyorum. Aracın yol tutuşu bile daha iyi oldu runflat en ufak çukurda aracın dengesini bozuyordu şuan yere yapışıyor maşallah. Düşünenlere mutlaka tavsiye ederim araç bambaşka oluyor. Bazı arkadaşlar Mercedes e böyle lastik takılır mo michelin continental neden takmadın diyecektir ama inanın bu nexenler çok farklı bir lastik marka takıntısı hiç yapmam var daha önce kullandığım yeni üretim tarihli continental csc5 lerden ıslak kuru çok daha iyi fren mesafesine sahip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de F20 1 serisi aracımda bridgestone rftleri çıkartıp normal hankook vp3 takmıştım. Araç her konuda artıya geçmişti. Runflat güvenlik açısından iyi bir teknoloji ama araca aşırı eziyet ediyor.

  • Runflat li jantların dili olsa da konuşsa.. Gerçi bünyesindeki çatlakla kırıkla konuşuyor da..  

  • bende f20 de 2 yıl normal lastik kullandım.
    şimdi rft lastiğe geçtim. araba normale döndü.
    normal lastik te yana yatma ve salınım çok fazla. direksiyon netliği yok. rft ile araba bir bütün gibi. virajlarda daha çok güven veriyor.
    benim için sürüş zevki konfordan önce gelir. aracın orjinalinde rft ise kesinlikle rft ile devam edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexen baya bi araştırdım, çok kaliteliden sonrasını okuyamadım.

  • 6 yıllık lastiği petlas ile de değiştirseniz zaten çok güzel gelecekti. Nexene özel bir durum yok. Normal lastikler evet gerçekten arabayı konforlu hale getiriyor fakat yukarıda da denildiği gibi direksiyon netliği, yol tutuşta azalma kesinlikle oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.