Forumda doğa, tabiat, bahçe, çiçek, böcek ile ilgili alan bulamadığım için konuyu buraya açmak istedim. Yaptığım arama sonucunda rulo çim ile ilgili bir başlığa da ulaşamadım.
Hazır çim veya rulo çim satın almak istiyorum, İstanbul'da bileniniz, göreniniz var mıdır?
Fiyatlar ne civardadır (metrekare olarak mesela)
Büyük alanlarda taşıma zorluğundan dolayı masraf artıyormuş fakat benim istediğim fazla büyük değil. O yüzden sıkıntı olacağınız sanmıyorum.
Kendi toprağı yeterli olur mu rulo çimler için, yoksa rulo çimin üzerine serileceği toprak da belirli bir kaliteyi taşımalı mı ve normal çim ekermiş gibi toprağı eşelemek, nefes aldırmak falan gerekir mi?
Bu ikonlar, bu güzide bağlantılar Aman tanrım yoksa internetten araştırmalı mıydım diye düşündürüyor bana
Her ne şekilde olursa olsun, yine de yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim ama foruma yazmamın amacı birinci elden uygulayan olup olmadığı nedeniyledir.
Sitelerde bilgiler olmakla birlikte her firma kendi ürününü satmak istemektedir. Nereden satın almam, kaç para vermem, ne zaman uygulamam gerektiği, uygulamadan önce yapmam gereken şeyler olup olmadığı, bahçemde uygularsam sorunsuz şekilde kullanabilme ihtimalim, çimin çöpe gitmesi ihtimali, rulo çim mi kullanmam yoksa normal çim ekme işlemine mi girişmem gerektiği ve benzeri aklımdaki birçok soruya malesef siteler yanıt vermemektedir.
Uygulayan yok sanırım
canım kardeşim,
google'dan çıkan sonuçlardaki "Türkçim" doğru tercih olacaktır. rulo çim kullanmış, herkese de tavsiye eden biri olarak söyleyebilirim ki, Türkçim türkiye de üretilen hazır çimin en iyisini üretmektedir.
firmayı ararsan iletişime geçersen seni en doğru şekilde yönlendireceklerdir..