Şimdi Ara

ruhsattaki ve aractaki Şase numarasi farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2011 model bir aracım var. Arac ilk olarak bayiden cikarken aynı model ve donanımda farklı bir aracla plakaları karıştırılmış. Bendeki aracin Şase nosu başka birinin ruhsatinda yazıyor. Onunki de benim ruhsatta diger arkadaşı buldum ve görüştük. Bayi araclari karşılıklı satış yapmamızı oneriyor ve masrafları karşılıyor. Ancak bu durumda araclarin geçmişleri de değişecek öbür araçta hasar kaydı var mesela. Bu işi çözmenin başka bir yolu varmıdır acaba birkaç trafik müşavirine danistim ama çözemediler. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok daha neler ... böyle hatayı nasıl yapmışlar
  • Oha da ranza demek istiyorum..
  • bu kadarına pesss !
  • Bayiden bu şekilde bir hata olduğunu ve kendilerinden kaynaklandığına ayrıca çözüm olarak bunun önerildiğine dair yazı alın sonra satışı yapın.. Yanaşmazlarsa siz çözün satış olmadan biz karışmıyoruz dersiniz ve markanın TR temsilciliğine şikayet edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bayiden karışıklık oldugunu belgeleyen bir yazı alın.. sonra yetkili servisten aracın üzerindeki şase numarasını belirten bir yazı alın ve ek-1 çıkartın sonra trafik e gidin rusat düzeltme bölümünden 2 nizde rusatlarınızı düzelttirin olsun bitsin araçlarınız değişmesin ruhsatlar değişsin...

ben 2008 model imzadaki kangoo yu aldıgımda araçtaki şase ile ruhsattaki farklı idi.. tuvtürk muayenede fark etti ve tuvtürk orjinal şase nin yazdıgı bir ek-1 verdi onunla trafik şubede düzelttirmiştim..
  • Saçmalık. Satış yapılacakmışmış. İkiniz aynı anda emniyete gidip şase numaralarını değiştirebilirsiniz aslında. Sadece 110'ar lira ödersiniz. Neden zora koşuyorlar ki.

Halletirmezseniz muayeneniz de yapılmaz ilerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.