Şimdi Ara

Ruhsat Gelmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay ararba almıştım, noterde adresinize gelicek demişti ruhsat 1 ay içinde. Şuanda 1ay doldu ve daha gelmedi ruhsat. Geçici ruhsatla dolaşıyorum. Cezası olurmu çevirmeye falan rastlarsam ? ve ne zaman gelir bu ruhsat , gidip benim mi almam lazım illa ?



  • Bişey olmaz bana 35. günde gelmişti. Bir hafta daha bekleyin gelmezse trafik tescile gidip çıkartın.
  • Size verdikleri gecici ruhsat kagidindaki numarayi arayip ruhsatin cikip cikmadigini ogrenin eger cikmis ise ptt posta kodunu alip internetten takibini yapin
  • banada 28 gün olmuş ve gelmemişti, mahallemdeki ptt yi aradım, eve geldiklerini fakat kimseyi bulamadıkları söylediler, ruhsat ordaymış bugun almazsasınız yarın geri gönderilecek dedi, bende bişekilde o gün almıştım ptt den.
  • En yakın PTT şubesinden alabilirsin.
  • Arkadaşlar Merhaba ;

    Öncelikle Ptt ilçe merkezi arayın.Nerede oturuyorsanız telini google amcaya sorun.Örnek ümraniye çarşı ptt.Oraya ruhsatınızın hala gelmediğini Xyz kadar süre geçtiğini söyleyin.Size hiç bir bilgi vermezse ruhsata bakan birimin dahilisini veriyor direk arıyorsunuz.İsim Soyisim verin direk bakıyor eleman diyor ki bu mahalle miydi,Evet diyorsunuz haliyle ,gönderinizin bulunduğu şubeyi ve barkot numaranızı söylüyor.
    Barkot Numarası varsa ya da siz de takip etmek isterseniz ;
    http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
    Sonra sizin şubeyi arıyorsunuz ulaşırsanız neredeymiş ne zaman gelirmiş niye gelmemiş gelmişte bulamamışlar mı vs hepsini öğrenerek bir şekilde alabiliyorsunuz.
    Eğer adres değiştiyse telefondan alıcı olduğunuz için adres değişikliği yapamıyorsunuz.Göndericinin yapması gerekiyormuş.

    Onunla uğraşacağına ya da bu kadar ptt yi arayacağınıza trafik sigortanız ve geçici rusat ile beraber en yakın trafik şube'ye(Hangisi olduğu farketmez)gidip hemen alabiliyorsunuz ;)
  • trafik sigortası yaptırmadıysan ruhsat gelmez kardeş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1

    Geçen ay ararba almıştım, noterde adresinize gelicek demişti ruhsat 1 ay içinde. Şuanda 1ay doldu ve daha gelmedi ruhsat. Geçici ruhsatla dolaşıyorum. Cezası olurmu çevirmeye falan rastlarsam ? ve ne zaman gelir bu ruhsat , gidip benim mi almam lazım illa ?

    Bana da geç geldi, sıkıntı etmeyin.
  • _eRay kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor
    para deil ruhsat alacak adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gün ilçe trafiğe gidip benim ruhsat gelmedi ben de geldim başvuruya dedim.Ruhsat basıldığı için beni Ptt'ye yönlendirdi.Ama sıkıntı şu ben evlendim ve adres değişikliği yapmadım farklı adrese gidecek.Yani neticede Ptt yolları bana gözüktü.Ptt yi arayıp yeni adresime yönlendirsem de olmuyor , asıl olması gereken buydu ama olmuyormuş :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.