Bildirim
Ruhsat Değişimi
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araçların motor ve şasi numaraları fabrikasyon özellikleri yönünden de bir kimlik niteliğindedir. Aracı ilk tescil esnasında yanlış kayıt ettilerse düzeltilebilir. Bildiğim kadarıyla yetkili servislerden bir yazı alarak tespit muayenesine gidiyorsunuz aldığınız onaylarla trafik tescilden yeni ruhsat çıkıyor.
Benim daha evvelden kullandığım bir r19 aracımın ruhsatında 1.4 motor yazıyordu ama araç her şeyiyle 1.6 idi. Motor kodu kontrol edilerek kolayca anlaşılmıştı. Ama zaman bulamadığımdan tescil ettiremedim, arkadaşıma satmıştım. O da alım satım esnasında ek-1 düzenleterek ruhsatı değiştirmişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X