Şimdi Ara

Ruh hastası olmaya ramak kala...(Dac/Amp ve Kulaklık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Micca Origen G2 Dac/Amp almak istiyorum ama satan bir yer bulamadım, Amazon da yollamıyor sağolsun(Satıcıya mesaj attım bakalım ne tür bir cevap gelecek ama pek umutlu değilim). Bu konuda yardımcı olabilecek ya da fikir verebilecek var mı ?

    Madem Micca bulamıyorum alternatif bakayım dedim, FiiO E10K'yi burada utanmadan 618TL'den satmaya çalışıyorlar. FX-Audio DAC-X6 düşündüm, Amazon da yolluyor, Aliexpress de fakat bu iki seçenek de Micca Origen G2'nin yanında çok daha zayıf ürünler(ses kalitesi ve fonksiyon olarak). En kötü ihtimal Fx-Audio Dac-X6 fakat gönlüm kesinlikle Micca Origen G2'de.

    Kısaca özetlemek gerekirse, şimdilik Philips SHP9500S ve türevi sürmesi kolay, sonrasında(ne zaman olur bilmiyorum artık) ise Sennheiser HD600 gibi sürmesi zor kulaklıkları sürebilecek bir USB Dac/Amp arıyorum. RCA ya da Spdif/Coax out özelliği olması gerekiyor çünkü aynı zamanda monitörlerimi bu alacağım DAC'ten sürmek istiyorum. Monitörlerin kendi amfisi olduğu için ekstra bir amfiye gerek yok(Merak edenler için Rolan MA-15D).

    HD600 ne olacak demeyin, 300ohm olmasına rağmen bazı düşük frekanslarda 500-600ohm peak atabiliyor arkadaş sağolsun. Micca Origen G2 belki gene HD600 için yeterli güce sahip değil ama benim işimi göreceğine inanıyorum ve özellikle ses kalitesi ve diğer özellikleri çok başarılı. Yetmediği yerde Origen'i DAC olacak kullanarak ekstra bir kulaklık amfisi eklerim(Schiiit Magni 3,...vs. gibi), ama konumuz bu değil tabii ki şuanda.

    Kulaklık olayına gelince de, bütçe sağolsun, Philips SHP9500 ya da SHP9500S alacağım önümüzdeki belli bir süre kullanmak üzere FAKAT gene sağolsun ülkemiz satıcıları, Amazon'da 75$'a(kargo+vergi ile 89$ oluyor) satılan ürünü burada 620TL'ye satmaya çalışıyor.

    Kulaklık neyse ne, Amazon'dan sipariş eder bekleriz de bu Dac/Amp olayını çözmem gerekiyor, tecrübeli arkadaşlardan fikir, düşünce ve alternatif önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Gönül NFB-11 ya da R2R-11 istiyor ama fiyatları ve bulunabilirlikleri malumunuz...

    Şimdiden teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.