Şimdi Ara

[SATILDI] RTX4070TİS 16GB / İ5 14600KF / 32GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 RTX4070TİS 16GB / İ5 14600KF / 32GB RAM

@adrabei arkadaşımıza satıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Ekim 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 55kya şuanda sıfır 9600x + 16 gb 5060ti OC 16 gb yada i7 14700k + rx 9070 toplanabiliyor haberiniz olsun. bu sistemin maksimum ederi 35k.

www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I7 14700KF - RX 9070 OC 16GB - PRO Z790-P WIFI DDR5- 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-14700kf-rx-9070-oc-16gb-pro-z790-p-wifi-1tb-ssd-16gb-ram.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yorum yapmamak için zor tuttum kendimi ama yazıcam. 4070 Tİ Süper ekran kartının ikinci eli ölüsü 30 bin tl tek başına ediyor komple kasaya nasıl 35 bin hesap yaptın. Kıyas yaptığın kasaların ekran kartları 5060 Tİ ile 9070 düz modeli bir de neredeyde %25 performansı daha zayıf kartlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanlar3594 -- 14 Ekim 2025; 9:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

piyasayı ve performansını bilen biliyor. Arkadaşa dönüş yapmak bile vakit kaybı diye yazmadım ama sen yazmışsın eline sağlık :)

20 seneden fazla sektör içinde olan biriyim,daha buradan bir tane ram bile satamadım.

dh yönetimi ilanlar her türlü yoruma açıktır diyerek, insanların burada sattıklarını neredeyse bedavayamı versin istiyorlar, mod arkadaşlar bir yanıt versin.

her ürünün belli bir rakamsal değeri vardır, ülkemizde bu sektör dolar ile dönüyor, burada ekonomi dersi verecek değilim.

toplam da bu ilandaki makinenin ortalama 77 bin tl maliyeti var, tüm parçalar yeni olarak var, 35 bin tl ye almak imkansız,burada 10 bin tl'yemi satmak lazım nedir beklenti ? 2.ele düştümü bazı şeyler yarı fiyatı eder derler,bu iş öyle bir şey değil.

ben de bu siteye üyeyim, abartılı olsa bile kimsenin ilanını ulu orta eleştirmedim, en fazla PM atarım,madem burada böyle bir hizmet var forum yönetimi lütfen ona göre hareket etsin ya da bölümü kapatsın,en kötü ilanlara yorum yazılmasın PM açık olsun gayet basit, çok abartılı olanlarda ilan açtığı ile kalsın.

bu ilanda satılan ekran kartı yenisi 38bin tl civarı bir ürün,şimdi bunu 2000tl'yemi satsın bu arkadaş, daha detaya girmek istemiyorum,piyasada DH ÖLÜCÜLERİ diye bir kavram türemiş,ben sarı site yerine burayı tercih ederim ama gel gelelim forum yönetimi en azından bu bölümü özellikle kontrol altına alması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 18 Ekim 2025; 15:15:38 >

• LGP970OB kullanıcısına yanıt

@LGP970OB Arkadaşım ellerine sağlık, HEM FİKİRİM.

Halk dilinde ÖLÜCÜ dediğimiz durum her geçen gün had safhada malesef.

Eleştiri yapmak ayrı, ÖLÜCÜlük ayrı.

Tekrar ellerine sağlık.

İyi forumlar.

Yorumunuzu gayet güzel buldum ve görünce rahatladım. Bence artık ikinci el foruma sağlam kurallar gelmeli. Beyni olmayıp fikri olan arkadaşlar ilan baltalıyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.